Saber_Trail Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Astfel în Bistriţa Năsăud, Cluj, Arad, Brăila, Vrancea, Iaşi, Argeş, Galaţi, Hargita, Constanţa, Vaslui, Timiş, Gorj, Hunedoara, Dâmboviţa, Olt, Botoşani, Teleorman, Mureş, Sălaj, Bacău, Suceava, Dolj, Călăraşi, Ialomiţa şi Constanţa profesorii nu vor intra nici mâine la ore. Aici nu scrie nimic, dar va zic eu ca si in Sibiu majoritatea unitatilor de invatamant nu fac ore. Exista insa cazuri contrarii ex: lic Energetic. Din cate am auzit : Lazar, Goga, Ghibu si probabil lista cintinua nu fac ore. P.S.: Eu maine tot acasa stau !!
wine Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Bai fratilor am vazut la stirile locale (eu stau in Brasov) ca profii din Brasov vor sa inceapa scoala in toata tara spuneti-mi ca nu pot face asa ceva
7Sev Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 SAPTAMANA ASTA E TOATA IN GREVA PT CA SINDICATELE NU AU FOST DE ACORD CU PROPUNEREA GUVERNULUI : VINERI VA FI UN MITING LA CARE SUNTEM SI NOI INVITATI !!! si inca ceva , fratilor daca ingheata anul dupa parerea mea e si un lucru prost dar si bun : -Prost pt ca pierdem un an degeaba -Bun pt ca avem un an liber .... think about it , vacanta de un an , ne saturam naibi de timp liber dupa aia
Grand^Hustla Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 SAPTAMANA ASTA E TOATA IN GREVA PT CA SINDICATELE NU AU FOST DE ACORD CU PROPUNEREA GUVERNULUI : VINERI VA FI UN MITING LA CARE SUNTEM SI NOI INVITATI !!! si inca ceva , fratilor daca ingheata anul dupa parerea mea e si un lucru prost dar si bun : -Prost pt ca pierdem un an degeaba -Bun pt ca avem un an liber .... think about it , vacanta de un an , ne saturam naibi de timp liber dupa aia Naspa rau
doomwave Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 da un link ceva sau zi unde ai vazut , unde ai auzit etc.
Alex86 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 http://www.hotnews.ro/articol_36933-Greva-...nt-continua.htma fost si acu 5 min pe Realitatea TV
alecs Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 yeey , cred ca au un rating acu televiziunile...
falcon2blue Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 http://www.hotnews.ro/articol_36933-Greva-...nt-continua.htma fost si acu 5 min pe Realitatea TV unde scrie acolo ca toata saptamana e greva?
falcon2blue Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Coolio' date='Nov 15 2005, 03:50 PM'] Deci totusi kat mai tine greva'? dak am inteles bine toata saptamana
Manticore_LightSide Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ma nush... dar eu de exemplu azi am fost la shcoala si se faceau ore normal... ma rog, era aproape gol liceul ca nu venise nimeni . Ce copii rai Oricum o sa inceapa lumea sa renuntze la greva pentru ca le taie deja prea mult din salariu
{JM}Alex Lifetaker Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ganditi-va...ce ar fi daca anul scolar ar ingheta....si cei de-a 12-a...o sa frece menta un an.....is it a good thing or a bad thing ? Aia care dau capacitatea....o sa taie frunze la caini...be carefull what you wish for ! Daca ingheata anul pt. aia de a 8-a si a 12-a nu va fi sigur vacanta...sau ma rog... ceva timp liber insa nu cred ca vor freca menta 1 an... sunt sigur ca majoritatea celor cu minte ar invata si anul asta, ,si la anul...si vor lua 10 la examen Eu sunt a 9-a nu imi pasa... si daca ingheata anul scap de un 4 la franceza si un 5 la biologie... deci ... Singurul lucru care nu-mi convine e ca pierdem un an din viata noastra... and that's not a good thing...
Nagasaky Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Greva continua.Eheeeeee mai stati in baruri o perioada.Ba mai mult.Se va organiza un mitting in Bucuresti.Bla bla.E de pe hotnews . Dar am zis mai pe scurt.
wine Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Toata saptamana dar nu se stie acelasi lucru si despre saptamana viitoare ; nu stiu parca intr-un fel mi-ar place sa inghete anul mai mult decat sa se continue scoala . Aproape 10% din scoli fac ore normale cunosc foarte multe exemple
Ahilosu Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Reprezentantii celor patru federatii sindicale din invatamant au anuntat ca au hotarat continuarea grevei generale, respingandu-se, in acest fel, acordul propus de Guvern. Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de mai multe surse media, sindicalistii s-au declarat nemultumiti de nivelul salariilor si au invitat echipa guvernamentala la masa negocierilor.Mai mult, sindicalistii au acuzat Guvernul ca a dat dovada de "sfidare si aroganta" fata de invatamantul romanesc.Liderul Sindicatului Alma Mater, Razvan Bobulescu a declarat ca miscarea sindicala din invatamant nu are interese politicie si nici nu e in legatura cu alte proteste sindicale.Sindicalistii sustin ca doar 5 % dintre profesori vor sa se intoarca la catedra. Ei au facut un apel la opinia publica sa inteleaga demersul disperat al profesorilor pentru a obtine o salarizare corespunzatoare si conditii de munca civilizate.Totodata, sindicalistii au anuntat ca vor organiza, vineri, la Bucuresti, un miting de protest de mare amploare.sursa: http://www.hotnews.ro
7Sev Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 misto , sunt 9 pagini deja , ma intreb cat mai continuam
Ahilosu Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 vai...tocmai lam vazut pe un lider sindical cum spunea foarte sigur pe el "cu toate ca ii intelegem pe COPII si pe parinti, trebuie sa ne inteleaga si ei"
7Sev Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 corect ii inteleg (sunt a 9a deci) hai sa bem un an tot bere
ZaZoNe.exe Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 eu am auzit ca ne ia din vacanta de iarna cat am pierdut it's true?