falcon2blue Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 fratilor plz de unde shtitisry pt offtopic
Sp4wN`19 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Chiar daca o sa se recupereze orele, o sa fie numai Sambata, nu si Duminica. Oricum nu o sa ma duc Sambata la fac nici platit. Spawn sper ca nu te-ai suparat pe mine >:D< ... in momentul asta imi vine sa va dau tuturor cate o bere... Nu m-am suparat iar berea eu o dau daca vrei, Amandina scrie pe noi .
Sicone Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 As vrea sa vad si eu unde scrie concret ca va fi greva pana miercuri?
falcon2blue Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 As vrea sa vad si eu unde scrie concret ca va fi greva pana miercuri? plz nu forta tot,unii inca spera la greva
netics Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 in scopul informarii elevilor am creeat http://greva.bynetics.net/ care contine reportaje despre greva de la toate ziarele romanesti
rhazek Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 E chiar bun siteul. Am citit ceva si vad ca sunt informatii destul de concrete.gg
Qui-Gon Jinn Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 nu facem scoala nici luni nici marti abia marti aflam daca mergem miercuri la scoala THANK YOU GOD
TenshiTNQ Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Pentru cei din Baia Mare.... ...nu se face skoala nici luni nici marti nici miercuri... k miercuri de la 10 dimineatza ii sedinta la Sincai... si de la ora 13 ii protestul in fata salei de cultura... de akolo incepe mitingul .... :D:D:D
Saber_Trail Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Super site-ul !!!Doamne, de ce le trebuie 3 zile ca sa inceapa activitatea? Parca pareau multumiti de oferta guvernului....
wine Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Poate ne tine din vacanta dintre semestre ca recuperam acum si intre semestre s-ar putea sa avem 1-2 zile in loc de 1-2 saptamani speeer ca nuuu
7Sev Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ok si pana la urma cum facem . Se face sau nu scoala ? Deci eu maine nu ma duc insa macar sa stiu daca am luat absente ca bou sau nu si daca mai stau acasa
falcon2blue Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dak citeai de pe pag 7 macarsarit nu cu mare atentie observai(dar la 7 pag te cam inteleg cred ) nu maine nu se face shi nici marti
alecs Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 corect latest news : maine si poimaine nu se face scoala (adica luni si marti ) de abia marti se apuca sa discute nush ce...... http://img340.imageshack.us/my.php?image=15un.jpg http://img340.imageshack.us/my.php?image=27nt.jpg dovezile
7Sev Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 vroiam sa verific fratilor (ca acum 5 posturi chiar eu am zis ca nu se face ) insa niste prieteni se duc ca cica fac sigur si eu cum nici nu ma duc sa vad daca facem sau nu ma bazez pe voi
{JM}Alex Lifetaker Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Greva profesorilor - articol - final(trimisa la ziar si se pare ca o sa fie publicata) La 18 ore pe saptamana cat face un profesor, mai mult de 6 milioane nu merita.Plus ca unii fac meditatii si mai castiga cateva milioane si din "afacerea"aceasta "legala"(platesc vreun ban la stat din cat castiga?).Au vacante din plin(ca si elevii); in plus daca intr-o zi sunt prost dispusi sau n-au chef le zic elevilor sa scrie si ei lectia din manual...Pe cand un elev are ~35 de ore pe saptamana... profesorii il bat la cap sa invete ("nu ma intereseaza la celelalte ore, dar la ora mea vreau SA INVETI"- o replica pe care toti o auzim de la profesori ) ...daca e obosit sau n-are chef, nu conteaza!Materie foarte incarcata, unele lectii inutile... si primim 200.000 pe luna...sunt unii elevi care traiesc din aceasta alocatie, pt. ca parintii lor nu au bani.Profesorii cred ca mai este ca pe vremuri, vremuri cand preotul si profesorul erau oamenii cei mai destepti din sat si erau priviti ca niste divinitati.As fi de acord sa le dubleze salariile daca le dubleaza si norma, sa faca si ei ca elevii 35 de ore pe saptamana...sa vada atunci cum e sa stai 6-7 ore pe zi la scoala, sa suporti injuriile profesorilor si sa stai cu frica in san ca e profeosara x sau y prost dispusa si daca te asculta iei nota mica.Daca e asa elevii sunt mult mai indreptatiti sa faca greva.Imi cer scuze ca nu am putut sa fac un text mai elaborat dar sunt grabit. PS: Si totusi sa ne gandim, sunt oameni care lucreaza 8 ore pe zi, uneori chiar si sambata, muncesc mult, si au salariu mai mic decat al profesorilor, care sunt obositi , saracii de ei, ca muncesc mult 4 ore pe zi... Oricum greva asta nu e un lucru bun, ramanem in urma cu lectiile si sa vedeti iad la scoala cand va incepe... o sa fie de cosmar
cosmin86 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 absolut..iti dau dreptate alex, cei din clasa a 12-a, o muscati rau.bine, daca faceti ore in particular tot e bine(eu unu nu am facut ) dar asta se extinde si la facultate. eu daca nu ma duc la laboratoare am de platit 5 euro ora(si un laborator are 2-4 ore) in juma de an ma trezesc ca tre sa ma angajez sa imi platesc absentele. dar daca in cazu de fata profesoru nu vine sa faca orele eu zic ce e chiul si nimic altceva.ce ii la bucuresti si face proteste de nu isi poate misca curu din pat sa vina la scoala? unu la mana 2 la mana burse ia de unde nu-s la mine la faculta o singura bursa s-a dat, si aia de merit.(nu ca as fi io asa bun sa iau bursa ) deci, ce altceva sa faci decat sa te iei de cap cand ii auzi. lor le trebe bani.pai scuza-ma ca am zis ca nu ma fac prof niciodata, ca ne cunosc pe noi prea bine . da scuza-ma ca daca le dubleaza salarile fac curs de pedagogie, cand termin faculta dau o mita de vreo 1-2000 euro (ca numa asa se poate in romania asta, si atata in cel mai bun caz) si vin la scoala vreo 10 ore pe sapt, fac 15-30 milioane, plus ca mai lucrez undeva asa ceva e inadmisibil. nu stiu cum dracu s-o putut gandi lideru studentilor sa se solidarizeze cu studentii in fine...rusinicaaaa
seba18 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Va rog sa va limitati la discutii STRICT despre greva. Vedeti ca e un thread despre profesori deschis pe la diverse, puteti sa-i criticati acolo cat vreti. Aici, aceste discutii vor fi considerate offtopic.
HellMaster Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Cica astazi am facut scoala( asa zice la realitatea tv ). daca da am luat o gramada de absente astazi
quicKsh00T Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Imposibil ieri la pro tv a zis clar ca luni si marti acasa abia miercuri aflam
ZaZoNe.exe Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 si poate de marti cand da rezultatu mai baga cateva zile
HellMaster Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Greva generală din învăţamânt continuă, însă parţial, după cât se pare. În judeţul Suceava de exemplu, o parte dintre dascăli s-au întors la ore. Confirmarea vine din partea inspectoratului şcolar local. De altfel, se pare că încă de duminică exista intenţia de a începe şcoala în Suceava. Oficial, liderii sindicali aşteaptă părerile greviştilor din ţară, înainte de a decide dacă semnează sau nu acordul propus de Guvern. Preşedintele Federaţiei Sindicale Spiru Haret, Gheorghe Izvoranu, a declarat pentru Antena 3 că profesorii sunt în continuare nemulţumiţi de oferta Executivului, însă în multe zone au mers la şcoală doar pentru a supraveghea elevii care au crezut că greva s-a încheiat.Sursa: www.antena3.ro
{JM}Alex Lifetaker Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 In craiova nu se fac ore deloc(am intrebat elevi de la mai multe licee).Maine stam acasa...miercuri s-ar putea sa ne ducem la scoala...
quicKsh00T Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Situaţia din învăţământ rămâne incertă, după şapte zile de grevă şi trei runde de negocieri. Oficial, protestul continuă cel puţin până mâine, când liderii de sindicat vor decide dacă vor fi reluate cursurile. CĂLIN POPESCU TĂRICEANU - prim-ministrul României ''Nu există un plan B, din păcate, eu cred însă că oferta de finanţare cu 5% din PIB dovedeşte disponibilitatea noastră de a investi în învăţământ. În acest context cred că problema salarială trebuie să treacă pe planul 2.'' Noul ministru al Educaţiei crede că profesorii nu mai au motive să continue greva. MIHAIL HĂRDĂU - ministrul Educaţiei şi Cercetării ''Întreg corpul didactic să deschidă şcoala, elevii să-şi înceapă programul de lucru în mod firesc. Din partea guvernului a existat disponibilitate până la nivelul de 5% din PIB.'' În aşteptarea deciziei sindicatelor, ministerul Educaţiei a dus greva profesorilor la tribunal. Primul termen s-a consumat azi de dimineaţă, la ora 8 şi 30 de minute. Reprezentanţii sindicatelor nu s-au prezentat, pentru că au primit citaţia la ora 10. În mai multe şcoli din Capitală şi din ţară profesorii au decis totuşi să înceapă cursurile. Nu pentru că sunt mulţumiţi de oferta guvernanţilor, ci pentru că zilele de grevă i-au costat deja un sfert din salariu. CAMELIA FERCU, director Şcoala 10 Bucureşti ,,Să ne gândim că la un salariu de 8 milioane se pierd într-o săptămână de grevă 2 milioane de lei, e clar că cu restul nu te poţi întreţine.'' Cei care azi au reluat cursurile spun că sunt gata să întrerupă din nou lucrul peste două zile, dacă federaţiile sindicale decid continuarea grevei generale. În urma consultărilor dintre lidierii sindicali şi profesori, cadrele didactice din peste 25 de judeţe au hotărât continuarea grevei. Astfel în Bistriţa Năsăud, Cluj, Arad, Brăila, Vrancea, Iaşi, Argeş, Galaţi, Hargita, Constanţa, Vaslui, Timiş, Gorj, Hunedoara, Dâmboviţa, Olt, Botoşani, Teleorman, Mureş, Sălaj, Bacău, Suceava, Dolj, Călăraşi, Ialomiţa şi Constanţa profesorii nu vor intra nici mâine la ore. Majoritatea sunt nemulţumiţi că reprezentanţii lor la nivel naţional nu au obţinut creşteri salariale pentru angajaţii din sistem şi tichete de masă şi nu au luptat pentru menţinerea titularizării în învăţământ. Sursa: www.realitatea.tv P.S. Eu nu merg maine
MontBlank Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ganditi-va...ce ar fi daca anul scolar ar ingheta....si cei de-a 12-a...o sa frece menta un an.....is it a good thing or a bad thing ? Aia care dau capacitatea....o sa taie frunze la caini...be carefull what you wish for !
Saber_Trail Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Da si pierzi un an din viata !!! Eu sunt pe a 12-a, si nu m-as bucura sa inghete anul