Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

bai frate acolo nu am vazut sa anunte nici sapt trecuta ceva , si eu stiu ca luni e greva insa e adevarat ca de marti nu se stie sigur daca mai stam . Am inteles ca au cazut de acord la 5 % insa mai pana negociaza intre ei deci luni sigur nu facem insa oare cat dureaza ? Oricum eu nu ma simt prea bine deci cu putin noroc poate stau si acasa insa cam slabute sansele sad.gifsad.gif

Posted

Sindicatele din invatamant si guvernul, depasite de evenimente

Negocierile dintre guvern si sindicatele din invatamant s-au incheiat sambata seara la ora 20.40 . Imediat dupa anuntarea vestii la radio si TV, mii de profesori, elevi si studenti au luat cu asalt site-urile de informatii de pe Internet. Ei incearca sa gaseasca raspuns la intrebari simple: Ce s-a hotarat, pe puncte si cifre? Cand se reiau cursurile? Luni, marti, la primavara? Pana duminica la ora 10,40 a.m., niciunul dintre site-urile celor patru federatii care au prticipat la negocieri, dar nici site-urile ministerului sau al guvernului nu au publicat vreun document privind cele convenite la Palatul Victoria.

Deci nu se stie daca vom face sau nu scoala LUNI.

sursa: hotnews.ro

Posted

Bah profii astia sunt stresanti rau... la 18 ore pe saptamana cat face un profesor... mai mult de 6 milioane nu merita... plus ca unii fac meditatii in draci si mai scot cateva milioane si de-acolo... au vacante din plin; in plus daca intr-o zi sunt prosti dispusi sau n-au chef le zic elevilor sa scrie si ei lectia din manual...

pe cand un elev are ~35 de ore pe saptamana... profesorii il bat la cap sa invete ("nu ma intereseaza la celelalte ore, dar la ora mea vreau SA INVETI-as zic toti profii 24.gif ) ...daca e obosit sau n-are chef, NU CONTEAZA!Profii nu iarta...esti obosit, ia 4 ca n-ai invatat... materie super-incarcata, plina de lectii de kko... si primim 200.000 pe luna...sunt unii elevi care traiesc din alocatia lor ... ca parintii nu au bani.

Profii sunt niste hapsani... cred ca e ca pe vremuri cand preotul si profesorul erau cei mai tari din sat si lumea ii considera zei.Sunt de tot rasul...

As fi de acord sa le dubleze salariile daca le dubleaza si norma, si fac si ei ca elevii 35 de ore pe saptamana...sa vada ATUNCI cum e sa stai 6-7 ore pe zi la scoala, si sa suporti injuriile profilor si sa stai cu frica in san ca e profa prost dispusa si daca te asculta iei 4.

Posted

Bah profii astia sunt stresanti rau... la 18 ore pe saptamana cat face un profesor... mai mult de 6 milioane nu merita... plus ca unii fac meditatii in draci si mai scot cateva milioane si de-acolo... au vacante din plin; in plus daca intr-o zi sunt prosti dispusi sau n-au chef le zic elevilor sa scrie si ei lectia din manual...

pe cand un elev are ~35 de ore pe saptamana... profesorii il bat la cap sa invete ("nu ma intereseaza la celelalte ore, dar la ora mea vreau SA INVETI-as zic toti profii 24.gif ) ...daca e obosit sau n-are chef, NU CONTEAZA!Profii nu iarta...esti obosit, ia 4 ca n-ai invatat... materie super-incarcata, plina de lectii de kko... si primim 200.000 pe luna...sunt unii elevi care traiesc din alocatia lor ... ca parintii nu au bani.

Profii sunt niste hapsani... cred ca e ca pe vremuri cand preotul si profesorul erau cei mai tari din sat si lumea ii considera zei.Sunt de tot rasul...

As fi de acord sa le dubleze salariile daca le dubleaza si norma, si fac si ei ca elevii 35 de ore pe saptamana...sa vada ATUNCI cum e sa stai 6-7 ore pe zi la scoala, si sa suporti injuriile profilor si sa stai cu frica in san ca e profa prost dispusa si daca te asculta iei 4.

Subscriu la asta !!!

Pana la urma de pe urma grevei am avut de suferit tot noi, elevii !!!

Noua ne-au zis profesorii sa invatam singuri lectiile pe perioada grevei, dar notele tot ei le vor pune....

Guvernul le-a dat prea mult !!!!

Sunt curios sa vad daca dupa aceasta suplimentare de fonduri, va trebui sa mai ducem "fondul scolii".... violent1.gif

Posted

Subscriu la asta !!!

Pana la urma de pe urma grevei am avut de suferit tot noi, elevii !!!

Noua ne-au zis profesorii sa invatam singuri lectiile pe perioada grevei, dar notele tot ei le vor pune.... 

Guvernul le-a dat prea mult !!!!

Sunt curios sa vad daca dupa aceasta suplimentare de fonduri, va trebui sa mai ducem "fondul scolii"....  violent1.gif

dak o tine m in QUOTE cu toate adevarurile scotem roman cu parerea elevului despre prof sau asha ceva smile.gif

Posted

Luni nu cred ca se vor face ore (am oameni in interior biggrin.gif), tot Luni aflam daca se fac ore Marti. Ce 250 euro? sa le faca macar jumatate din cum sunt in strainatate. Voi probabil ca nu aveti idee cat e de greu pt unii profesori, si nu vb de cei de la tara sau marginea orasului, pt cei care predau la un liceu bun, la clasa a 12-a (intensiv) e extrem de greu. Nu toti dau meditatii...

Din pacate programa e cam aberanta in Romania dar deh, asta e. Asta nu inseamna ca profesorii nu merita salarii mai mari.

PS

{JM}Alex Lifetaker, eu as zice sa ai grija cum vb la adresa profesorilor ca aici e vb de greva nu de parerile noastre personale in legatura cu profesorii.

Posted

Eu nu am nimic cu nimeni si nici nu vreau sa ma cert cu tine, dar eu stiam ca oricare are dreptul la o opinie, nu?

Daca nu spune mai clar cu ce a gresit (ca sa nu cadem in aceeasi greseala)! dontknow.gif

Posted

In threadul acesta e vorba de GREVA nu parerile noastre personale despre profesori.

Nici mie nu-mi plac unii profesori dar asta nu e o scuza de a face off-topic ca sa-mi spun eu parerea mea personala legata de unii profi.

Asta e ultimu off-topic, de acum ori stam on-topic or se vor da warn-uri.

Posted

falcon2blue - nu ma supar, daca scrii si cine a zis asta 24.gif

Sp4wn titlul este "greva in invatamant" deci discutam daca cererile lor sunt supradimensionate sau daca merita sa primeasca ceea ce vor. Daca titlul era "cand incepe scoala" da, era vina mea,si offtopicul meu. Si eu nu am zis nimic de profesori, am vorbit doar despre cat de mult "muncesc" ei.... daca am scris ceva neadevarat sa fie minciunea mea atunci.

" In threadul acesta e vorba de GREVA nu parerile noastre personale despre profesori. "

Asta inseamna ca trebuie sa-mi exprim parerile NEpersonale in legatura cu greva profesorilor.Pot sa scriu parerea ta?

Acuma ce sa-ti fac, poate cineva din familia ta e profesor si normal ca tii cu el , dar fiecare are voie sa-si spuna parerea.

Si zi si tu daca e corect pt. un om care munceste 18 ore pe saptamana sa primeasca 6-7 milioane cand altii muncesc si in weekend si primesc un salariu mizer de 3-4 milioane.

PS: cica luni nu ne ducem la scoala... dar marti sigur

Posted

Fondul scolii nu este obligatoriu.Ti-l cere diriginta ca asa le zice directorea/directorul.

Eu unul le-as mari salariile.Dar cand iau spaga sau fac meditatii ... (evaziune fiscala respectiv,mita)

Posted

mah, hai sa fim un pic realisti, tot "binele" asta cu greva se intoarce impotriva noastra, orele astea pierdute trebuiesc recuperate candva pt ca asta e materia si nu poti trece mai departe, parca vad ca o sa mergem sambata si duminica la scoala 1224.gif ... sau o sa prelungeasca scoala in vacanta de vara... sper sa nu... eusa_pray.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...