Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

mah s-ar putea si sapt viitoare sa nu facem daca nu se rezolva intr-un fel si daca nici sapt viitoare nu se face ... ingheata anul

oricum eu sper ca sapt asta sa nu facem icon_thumright.gif

Posted

bah ai naibii profi vor abonamente la internet de 10 euro?!?!?! Astia s-au tampit?!?cred ca doar 40% din profesori au net acasa... dar ce zic eu?!poate chiar un procent mai mic.

Salarii mai mari and stuff...

si pe noi ne mintea diriga la scoala ca noi tre sa tinem cu profii ca banii aia sunt pentru liceu, pt. elevi, nu numai pt. salariile profilor... mama profesorii astia nu stiu sa minta deloc... ma doare pe mine undeva ca vopsesc aia scoala sau ca fac cancelaria mai misto... eu ma duc sa invat nu ma intereseaza ca atunci cand intru in scoala voi gasi ceva flori prin curte(care oricum nu rezista mult din cauza tziganilor din Mincu).

DECI PROFESORII NU MERITA!!! SA NU LE DEA NIMIC!JOS PROFESORII!! JOS COMUNISMUL!! HEIL HITLER !

hello2.gif  icon_thumright.gif  occasion14.gif

Ar putea sa le dea abonamente la internet, dar cei mai multi nici macar nu stiu sa foloseasca un calculator! Abonamentele astea nu sunt problema cea mare ca sunt doar 10 euro, dar mai vor si 200euro/luna pt carti, 250euro/luna pt imbracaminte, bonuri de masa si (incredibil) PRIME DE VACANTA (vacanta la ei inseamna aproape 4 luni pe an) !!! angry4.gif

Si cand ii vezi cum intra la ore (unii dintre ei) si ce ifose fac si ce pretentii au si ce conceptii de genul: "Profesorul este Dumnezeu in scoala" emit, iti vine sa le dai in cap, nu sa-i susti in demersurile lor. violent1.gif

Nu mai pot ei de bunastarea invatamantului sau de conditiile din scoli. SALARIUL sa traiasca si sa se ingrase (de mai multe ori) ca elevii sunt pusi acolo daoar ca sa aiba ei motiv sa ceara bani!

Nu merita nimic !!! In nici un domeniu nu sunt bani suficienti, dar profesorii sunt superiori tuturor, chiar si sanatatii, de parca nu poti murii in spital din cauza lipsei de medicamente daca esti educat.

Sper ca guvernul Tariceanu sa gaseasca o modalitate sa-i scoata din greva, dar SA NU LE DEA NIMIC!!!! 19.gif

Posted

Ar putea sa le dea abonamente la internet, dar cei mai multi nici macar nu stiu sa foloseasca un calculator! Abonamentele astea nu sunt problema cea mare ca sunt doar 10 euro, dar mai vor si 200euro/luna pt carti, 250euro/luna pt imbracaminte, bonuri de masa si (incredibil) PRIME DE VACANTA (vacanta la ei inseamna aproape 4 luni pe an) !!! angry9.gif

Si cand ii vezi cum intra la ore (unii dintre ei) si ce ifose fac si ce pretentii au si ce conceptii de genul: "Profesorul este Dumnezeu in scoala" emit, iti vine sa le dai in cap, nu sa-i susti in demersurile lor. violent1.gif

Nu mai pot ei de bunastarea invatamantului sau de conditiile din scoli. SALARIUL sa traiasca si sa se ingrase (de mai multe ori) ca elevii sunt pusi acolo daoar ca sa aiba ei motiv sa ceara bani!

Nu merita nimic !!! In nici un domeniu nu sunt bani suficienti, dar profesorii sunt superiori tuturor, chiar si sanatatii, de parca nu poti murii in spital din cauza lipsei de medicamente daca esti educat.

Sper ca guvernul Tariceanu sa gaseasca o modalitate sa-i scoata din greva, dar SA NU LE DEA NIMIC!!!! 19.gif

De-acord cu tine nu merita nimic anyway maine nu se face scoala IEEEEEEEEE eusa_dance.gif

Posted

Indiferent cat e greva garantez ca nu o sa ne cheme in weekend-uri ce putin pe mine biggrin.gif , bine dar daca aveti ghinionul asta condoleante qleft1.gif PROFII

Posted

Mai stiti ce s-a intamplat in cazul grevei ceferistilor? A fost declarata greva ilegala si acum trenurile circula normal...

Sunt convins ca daca ar dura destul de mult greva profesorilor incat sa se puna problema inghetarii anului, s-ar proceda la fel ! Si atunci probabil ca nici nu vor mai primi nimic profesorii! eusa_clap.gif

Guest ThePost
Posted

Eh se pare ca ... topicul acesta cu greva e cel mai mare smile.gifeusa_clap.gif

hai sa va arat si eu ce informatii am luat de pe www.home.ro :

Greva generala din invatamant continua

Cadrele didactice isi continua greva generala, in conditiile in care negocierile purtate miercuri, timp de peste 8 ore, nu au adus o solutie de compromis pentru depasirea crizei. Discutiile intre sindicalisti si reprezentantii Guvernului vor fi reluate joi.

Surse sindicale, preluate de agentiile de presa, au anuntat ca exista cateva puncte asupra carora Guvernul ar putea sa fie de acord. Este vorba de alocarea unor sume suplimentare pentru asigurarea cheltuililor pana la sfarsitul acestui an, precum si majorarea alocatiilor de cazare pentru studenti.

La greva generala participa Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, Federatia Educatiei Nationale, Federatia "Spiru Haret" si Federatia Sindicatelor Universitare "Alma Mater", adica 90 % din cadrele didactice.

Principalele revendicari ale sindicalistilor din invatamint sint: buget pentru invatamant in 2006 minim 6% din PIB; o noua lege a salarizarii;salariul minim in educatie 250 EURO in 2006; subventie pentru carte 200 EURO/an; subventie tinuta vestimentara 250 EURO/an; subventie pentru Internet 10 EURO/luna; tichete de masa pentru toti salariatii - 22 tichete/luna; prima de vacanta cat un salariu

mediu brut pe invatamant; fond de premiere lunara - 10% din fondul de salarii;respectarea parteneriatului social.

Acest material poate fi preluat doar cu citarea sursei HotNews.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...