Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

Si greva va mai fi utati-va si voi pe la TV cand se anunta oficial ceva de toate posturile atunci acel lucru este adevarat(sa speram ca vom avea si noi parte de macar o vacanta de vreo 2-3 zile, nu). dontknow.gif

Posted

Tariceanu le'a propus sindicatelor k de miercuri sa inceapa negocierile.. si tot de mirecuri sa renunte la reva... deci clar luni si marti nu mergem la skoala biggrin.gif:D:D

Posted

Eu am auzit la televizor ca vineri au esuat negocierile ...LUNI e greva sigur

se vor mai tine negocieri miercuri (cred ca depinde de post)

Posted

da , sunt si aia ... stai acasa bro , relaxeazate occasion14.gif

faza e ca daca negocierile esueaza atunci profi iar vor intra in greva deci cu putin noroc sapt viitoare iar e greva chiar daca de miercurea asta incepem scoala ...

Posted

Si miercuri e GREVA (cel putin asa a zis Presedintele Ed. Nationale).

Presedintele :"Colegii mei vor sa mearga pana la capat."

Aprox. 80 % din profesori sunt in greva.

Posted

Este sigur:

Cadrele didactice intra in greva generala, pe termen nelimitat

Cadrele didactice din invatamantul universitar si preuniversitar vor incepe de maine, 7 noiembrie, o greva generala pe termen nelimitat.

Invitat la postul de televiziune Antena3, presedintele federatiei sindicale "Spiru Haret", Marius Nistor, a recomandat elevilor sa nu mearga maine la scoala, intrucat cadrele didactice nu vor desfasura activitati didactice si educative, si deci, nu ii vor supraveghea.

Discutiile din 5 noiembrie dintre premierul Calin Popescu Tariceanu si sindicatele din invatamant nu au reusit sa amane greva anuntata pentru inceputul saptamanii viitoare. Premierul pregateste un document prin care va cere sindicatelor din educatie inceperea negocierilor din 9 noiembrie, simultan cu suspendarea grevei pe perioada acestor discutii.

Comisiile parlamentare de buget-finante au suplimentat, vineri, 4 noiembrie, bugetul invatamantului pe anul viitor, cu 1800 de miliarde de lei. Aceasta suma nu ridica bugetul alocat educatiei la cei 6% promisi in programul de guvernare al Aliantei PNL-PD.

sursa: Hotnews.ro

Acum intrebarea e cati au facut ore si cati nu... De ex prin universitati se aude ca se fac ore...

Posted

ok deci ce pot spune .... exista 20 % care nu sunt complet in greva dar nu fac ore si s-ar putea sa fie aia de la universitati ....

la mine cam chiulesc profii deci chiar daca nu imi misc fundul din casa sunt sigur ca profii mei nu fac parte din aia 20 % iar cat despre miercuri cred ca facem miercuri scoala ... nu stiu , o sa vad la stiri

(app. nwradu ms pt info doar sa fie adevarata)

Posted

Azi am fost la faculta pt o ora ca sa aflu ca nu se tin cursuri :| ( profii mei nu tin, dar sunt altii care tin....deci ghinion pt cei care fac)

O sa ma duc si maine dimineata sa vad care e miscarea ca am niste laboratoare si nu-mi permit sa le pierd

Posted

La Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi (Politehnica) este anuntata greva generala pe o perioada de 3 zile (adica pana miercuri) dar in ciuda acestui fapt sunt unii profesori care deshi au semnat ca intra in greva tin laboratoare, seminarii si cursuri, facand si prezenta. Deci studentii de la Poli din Iasi sunt sfatuiti sa mearga la fac...sau sa trimita pe cineva sa vada daca fac sau nu pt a evita orice situatie neplacuta. Eu am facut chestia asta si am avut noroc biggrin.gif

Posted

Aberez io ... sau c zice asta in msj .. e ADEVRAT ??? blink.gifblink.gif dak DA crybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gif I-MI T-i venele !!! Ministerul Invatamantului impreuna cu Asociatia Sindicatelor Scolare au hotarat inceperea cursurilor de marti ora 7:30 in toate unitatzile scolare.Mass>>da mai departe pentru a nu acumula absente si asa ai destule nu????sa dus greva

Posted

Coolio' date='Nov 7 2005, 12:04 PM'] Aberez io ... sau c zice asta in msj .. e ADEVRAT ??? blink.gifblink.gif dak DA crybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gif I-MI T-i venele !!! Ministerul Invatamantului impreuna cu Asociatia Sindicatelor Scolare au hotarat inceperea cursurilor de marti ora 7:30 in toate unitatzile scolare.Mass>>da mai departe pentru a nu acumula absente si asa ai destule nu????sa dus greva

Fara MASS-MESSAGES aici, doar stiri oficiale, altfel mai bine abtineti-va. Cand postati o stire, puneti si un link catre sursa!

Posted

VESTE BUNA BAIETI MAINE NU SE FACE SCOALA m-am intalnit cu directorul scolii mele si a zis ca de joi se face scoala oricum maine nu mergem la scoala biggrin.giftongue.gif

Posted

io am fost azi la scoala si am facut doar orele importante precum romana geogra si istoria si ne-au spus ca E POSIBIL (nimic sigur) sa tina pana luni

anyway din cate stiu eu pana miercuri tine cool.gif

Posted

sunteti de acord cu greva profesorilor?

este ceva normal avand in vedere conditiile din romania?

culmea ca nimeni nu ia masuri impotriva faptului ca impozit nu platesc pentru orele de meditatii, pentru faptul ca studentii cumpara nenorocitele alea de carti ale lor ca sa intre la examene sau in cel mai fericit caz pentru a trece examenul, pentru faptul ca profesorii isi publica atatea carti pe seama studentilor care le prezinta sau le traduc atatea materiale, si in plus muncesc cat? 18 ore in medie pe saptamana? si cand nu este dorinta de munca, ce solutie mai usoara exista decat de a da o mica lucrare de control.....

si cadouri, si atentii, si................

si tot nu le ajunge

Posted

Deci...eu nu am fost deloc de luni la scoala, si nici nu merg pana joi...cred...sau deloc toata saptamana. Asa am facut toata clasa pt asa ne-a zis diriginta. Asa ni s-a spus, asa facem tongue.gif . Maine nu merg deloc din nou. Sper sa nu am probleme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...