Raul Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 De recuperat nu se mai recupereaza sambata am vb cu profu de istorie care e unul dintre liderii de sindicat
falcon2blue Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 cat timp tine GREVA(doamne iti multumesc )? shy e 100% asigurat ca luni e greva nu?
Guest Bogdan Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Mdea ...... nu mai e asa 100% ... astazi chiar cand ieseam din liceu, dupa ce ne-a anuntat un prof ca e greva 100% (asta fiind ceva lider de sindicat prin mures) ne-a zis directorul ca luni se tin ore normal . Acum nu stiu ce si cum sa cred. Vom vedea duminica seara la stiri (eu inca sper la greva)
storm_cloud Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 @ Bogdan ce-i cu gramatik mea ? 1.Azi ne-au zis si noua profii k nu s recupereaza dar ieri ziceau altceva. La mine in lic cel putin sunt unii profi care nu fac greva si isi tin orele si trebuie, d ex, luni sa venim numai pt o ora numai k profa e... 2.Noua ne-a zis profa d chimie k dak d luni-marti s vede k nu prea sunt sanse sa s ajunga la un acord o sa s faca orele in mod obisnuit....deci o sapt fara ore....prea frumos k sa fie adevarat.
Linky Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Daca se va face greva doar luni eventual si marti se vor recupera orele pierdute....dar daca greva va tine mai mult nu se va recupera nimic (sper ca as avea de recuperat 3 laboratoare )
wine Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Exista sanse ca greva sa tina si marti ar fi fain!?Cat la suta nu se face scoala marti si de unde stiti?
Bahor Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 am auzit ca dacas mai putin de 10 insi in clasa nu au voie sa puna absentze dirigu ne-a zis sa venim luni la prima ora sa jucam un fotbal si dupa sa plecam acas'
netics Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 la mine la scoala profii asa sunt de idioti incat au zis ca sa nu faca greva. deci profii mei nu fac greva, luaiar dracu
7Sev Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 yo nu stiu ... am profi care chiulesc de la ore deci cred ca se poate tine insa naiba stie ....
DarkBringer Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 oyfg sa nu le dea cumva prin cap sa ajunga la un acord pana luni ca lunea am cele mai grele ore macar 1 zi sa tina si aia sa fie luni
aciolan Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 acum vin de la tv si l-am vazut pe tariceanu facand niste promisiuni si incercand sa mai traga de timp... sa vedem daca accepta liderii de sindicate suspendarea grevei
sKiLL_™ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 orice ar intampla ... eu nu am scoala pana luni, 14 noiembrie (greva generala in casa mea impotriva scolii)
aciolan Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 g_bL0cK buna idee... cred ca o sa fac si eu la fel
wine Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 S-ar putea sa se faca scoala doar dupa miercur ca doar de atunci incep astia sa vorbeasca si sa trateze cu profii 1-0 pt noi
Manticore_LightSide Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Dak tzine o saptamana si tot e bine... ca dak tzine prea mult riscam sa inghetze anu... si ar fi nasol pe-urma
Adi.B Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 nush.. dar sper ca profesorii de pe linkmania sa nu faca si ei greva
Manticore_LightSide Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Parca vad ca anuntza cei din decanat greva... as rade 3 zile
Good Slayer Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Parca vad ca anuntza cei din decanat greva... as rade 3 zile Iti dai seama ca spammeri fac 10k+ posts
{JM}Alex Lifetaker Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 bah ai naibii profi vor abonamente la internet de 10 euro?!?!?! Astia s-au tampit?!?cred ca doar 40% din profesori au net acasa... dar ce zic eu?!poate chiar un procent mai mic. Salarii mai mari and stuff... si pe noi ne mintea diriga la scoala ca noi tre sa tinem cu profii ca banii aia sunt pentru liceu, pt. elevi, nu numai pt. salariile profilor... mama profesorii astia nu stiu sa minta deloc... ma doare pe mine undeva ca vopsesc aia scoala sau ca fac cancelaria mai misto... eu ma duc sa invat nu ma intereseaza ca atunci cand intru in scoala voi gasi ceva flori prin curte(care oricum nu rezista mult din cauza tziganilor din Mincu). DECI PROFESORII NU MERITA!!! SA NU LE DEA NIMIC!JOS PROFESORII!! JOS COMUNISMUL!! HEIL HITLER !
Coolio Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 veste super nsp >>>> NU MAI ESTE GREVA Ministerul Invatamantului si Guvernul Romaniei, intr-un final fericit pentru profesori, s-au decis sa acorde cadrelor didactice si nedidactice 6% din PIB (Produsul Intern Brut), ceea ce inseamna ca de Luni (7 noiembrie 2005), toti elevii unitatilor de invatamant vor merge la scoala dupa programul obisnuit. " (extras dintr-un articol din "Ziua"). Buey prieteni, coleji, imi pare rau da au cazut cam toate planurile vdm noi c facem...<<<<MASS MSG>>> imi pare ff rau
Komandr Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 pe nici un site nu se anunta nimic....eu tot timpu ma uit la realitatea si nu a zis nimic....inca sunt stirile despre revoltele de la paris...
9nine Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 cautati aici replyul meu....nu va mai panicati din orice mass primit aiurea...