Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

S-a terminat visul frumos pe care l-am trait cu totii...de maine ne ducem la inchisoare... parca vad ca profii vor fi si mai rai cu noi acum... ca 12% e f. putin(in comparatie cu ce voiau ei) biggrin.gif

dar 12% din ce?? oricum, "vacantza" s-a terminat...da Doamne sa fie intelegatori..

Posted

Aproape 12% (11,83%) din Produsul intern brut PIB!

Loool cum 12% din PIB ma>ei initial doreau cresteri salariale de 18% intr-o prima faza au obtinut doar 8% si nu le-a convenit iar acum au obtinut o crestere salariala de 11.83%...12% din PIB^^

Posted

multi poate nus'i dau seama k cei mai afectati la faza asta is elevii de cls a 8'a si de a 12'a....care dau capacitatea respectiv bakul...in rtimul in care se va preda...si se vor recupera orele....elevii nu vor face fata....sau nu or sa ramana ku nimik... si la examene o sa fie varza... in fine... om trai si om vedea... dar joi de 1 decembrie... avem liber????

Posted

multi poate nus'i dau seama k cei mai afectati la faza asta is elevii de cls a 8'a si de a 12'a....care dau capacitatea respectiv bakul...in rtimul in care se va preda...si se vor recupera orele....elevii nu vor face fata....sau nu or sa ramana ku nimik... si la examene o sa fie varza... in fine... om trai si om vedea... dar joi de 1 decembrie... avem liber????

Da, si profesorii care predau materii care se dau la capacitate si/sau BAC s-ar putea sa se bucure pentru ca asta inseamna mai multi bani pentru meditatii ! sad.gif

Posted

Lasa mah ca in saptamanile astea de greva aia de a 8-a si respectiv a 12-a au facut meditatii la greu(cine a avut bani, si cine a vrut).Asa ca nu e nici o problema pentru ei, dimpotriva au avut mai mult timp, si s-au axat pe materiile cu adevarat importante...

Daca primeau profii 12% din PIB era bucurie, toti ar fi vrut sa ajunga profesori... sincer ma bucur ca nu le-au oferit cat au vrut ei... desi 12% e mult, parerea mea biggrin.gif

Aa si cica de 1 decembrie NE DUCEM la scoala... najpa...

Posted

sigur s-o creada ei ca ne ducem .... eu ma duc sa ma uit la tankuri (am o scuza cool.gif ) .... sau sa faca cunostinta cu freddy (vedeti semnatura mea)

Posted

KKt.............................nu mai stiu la ce canal m-am uitat da un destept de sindicalist a zis ca toata materia se va recupera pana la sfarsitul primului semestru....Aha mai fratilor ala e bduh.gif nu-si da seama cata materie tre sa bage in noi profii vai de noi ne-am bucurat noi de greva da o sa fie un infern acum ! angry4.gif

Posted

oricum infernul o sa inceapa de la anu ca in astea 2 saptamani sau 3 cate au ramas nu recuperam noi totu ... poate sa recuperam prima saptamana ....

Posted

faza e ca au zis ca vor face iarasi greva ultimele 2 saptamani (pe la sfarsitul clasei) si atunci chiar e de rau... ca ingheata anu si nici nu e convenabil pt noi ca nu vom avea vacanta asa lunga(va fi doar normala sad.gif)

Posted

Ba io mam referit ca am pierdut 6 ore de geome si am recuperat 2 deci am 2 ore pe saptamana deci => caam recuperat o saptamana la geome ca la algebra eram siasa inainte rau!! biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...