Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

Haideti oameni buni ca era si cazul sa inceapa odata scoala!! Deja incepea sa semene a exagerare si oricum, orice zi libera acum ne va iesi pe nas cand va trebui sa recuperam ! Doamne, multumesc ca s-a terminat !!! eusa_pray.gif

Posted

Haideti oameni buni ca era si cazul sa inceapa odata scoala!! Deja incepea sa semene a exagerare si oricum, orice zi libera acum ne va iesi pe nas cand va trebui sa recuperam ! Doamne, multumesc ca s-a terminat !!! eusa_pray.gif

blink.gifblink.gifblink.gif uitatzi un tocilar !!!!!!

Posted

Liderul FEN a declarat ca "Este o etapa dintr-un razboi. Nu exista nemultumiri, pentru ca nu exista nici multumiri"si nu a exclus o reluare a grevei in iunie 2006.

Materia se va recupera pe toata durata anului scolar, pentru ca elevii sa nu fie nevoiti sa vina ore suplimentare la scoala, spun sindicalistii.

Si reprezentantii Alma Mater au asigurat ca toti studentii vor intra cu materia la zi in sesiune.

Deci nu vom face ore suplimentare s.a

si cica in iunie 2006 .... eh acuma e un zvon doar

Posted

Coolio' date='Nov 28 2005, 05:31 PM']

blink.gifblink.gifblink.gif uitatzi un tocilar !!!!!!

Prea exagerezi ca nu vrei sc........nimeni nu te obliga sa faci sc....dute la incarcat vagoane!

p.s.Nici eu nu iubesc sa ma duc la sc.......dar nu vreau totusi sa lucrez in constructii! icon_thumright.gif

Posted

aoleuuuu ..... noi cred ca la anu ca dabea daca facuram ceva la fizica si daduram si noi o lucrare (la care am chiulit tongue.gif ) si dadu greva .... deci de ce naiba sa mai dam teza daca nu facuram nimik dontknow.gif

Posted

mah, desi eram pro inceperea scolii acu ma cam indoiesc pt ca ma gandesc ca s-a ajuns la un moment in care , nush, a fost cat o vacanta , nush cum sunt altii dupa vacanta dar io sunt bata 1224.gif , sa vezi acu ce o sa bage in noi materie si teste.......... sad.gif......

uitatzi un tocilar !!!!!!

nu e tocilar mah, "Tinere ce ai de gand?" 24.gif24.gif (era o reclama)

Posted

Coolio,Nov 28 2005, 05:31 PM]

blink.gif  blink.gif  blink.gif uitatzi un tocilar !!!!!!

Ia-o mai usor ca nu ma cunosti !!! sad.gif

Eu inteleg ca aceea care nu sunt in clasele a 8-a sau a 12-a ar dori sa continue greva, dar daca ati sta cu totii si v-ati gandi obiectiv la ce a insemnat ci ce va insemna greva asta cred ca veti fi de acord cu mine: "Greva asta si asa a a durat prea mult. Chiar daca nu vom recupera sambata sau in vacante, efectele ei le vom simti cu totii!"

Posted

Ia-o mai usor ca nu ma cunosti !!! sad.gif 

Eu inteleg ca aceea care nu sunt in clasele a 8-a sau a 12-a ar dori sa continue greva, dar daca ati sta cu totii si v-ati gandi obiectiv la ce a insemnat ci ce va insemna greva asta cred ca veti fi de acord cu mine: "Greva asta si asa a a durat prea mult. Chiar daca nu vom recupera sambata sau in vacante, efectele ei le vom simti cu totii!"

In ce sens le vom simti cu totii .... ca ramanem cu notele pe ultima suta de metrii ? sau se dau testele mai tarziu..? Oricum ar trebui sa tac ca nu am treaba nici cu a 8 a si nici cu a 12 a ... sunt un om liber 24.gif

Posted

Au zis ca nu o sa facem scoala sambata sau un vacante

Chiar nu stiu cum o sa recuperam

P.S. Dupa parerea mea topicul trebuie inchis

smile.gif)))))))))))))de cand zici tu cand este topicul inchis sau nu?

Posted

ar fi frumos sa dam tezele and shit dupa vacanta ! si chiar asa cred ca se va intampla ! am pierdut prea mult sa putem da tezele acuma !:)

Posted

ar fi frumos sa dam tezele and shit dupa vacanta ! si chiar asa cred ca se va intampla ! am pierdut prea mult sa putem da tezele acuma !:)

da , ai dreptate - cel putin la mine nu cred ca se da acuma tezele ... insa vad ca unii dau BangHead.gif

Posted

Da, e cam aiurea sa dai tezele acum. Din ce sa le dai ca materie suficienta nu cred ca a fost predata.... Dar uitandu-ne pe partea buna a lucrurilor, macar asa aveti mai putina materie de invatat pentru teza! biggrin.gif

La mine nu s-au stabilit inca tezele. Sper sa nu se grabeasca profesorii cu tezele alea. smile.gif

Posted

Da, e cam aiurea sa dai tezele acum. Din ce sa le dai ca materie suficienta nu cred ca a fost predata.... Dar uitandu-ne pe partea buna a lucrurilor, macar asa aveti mai putina materie de invatat pentru teza! biggrin.gif

La mine nu s-au stabilit inca tezele. Sper sa nu se grabeasca profesorii cu tezele alea.  smile.gif

da... la mine deja prin septembrie se pusese problema ca tezele se dau prin februarie la mine .... ca asa se incheia semestrul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...