wine Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 deci incepem de marti ,nu ? Nu cred,totusi adevarul se va afla maine sa vedem daca au fost sau nu profii de acord cu oferta P.S Sa dea domnu sa nu le fi convenit pentru ca acuma parca nu mai are nici un sens sa inceapa scoala,nu?
Cavaliere Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Mda totu e foarte incurcat...Ce sa mai... maine aflam deznodamantul. Sper sa fie unul favorabil adica sa continue greva
Nagasaky Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Dak nu stiti va zic eu. Sindicatele au acceptat oferta guvernului (una noua) . Si de luni incepe scoala.Bina hai sa zicem ca nu de luni dar de marti se face la greuuu...
netics Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Nagasaky,Nov 28 2005, 12:40 AM] Dak nu stiti va zic eu. Sindicatele au acceptat oferta guvernului (una noua) . Si de luni incepe scoala.Bina hai sa zicem ca nu de luni dar de marti se face la greuuu... Poti te rog sa termini cu afirmatiile nefondate? arata-mi si mie o sursa unde sindicatele au zis ca au acceptat oferta si te cred, dar pana atunci shut the f**k up PS: poate la tine in scoala au acceptat profi oferta
John Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Din cate am intzeles eu de pe la lume...(nu prea ma uit eu la stiri)... sunt catziva profesori in greva foamei... daca s-a ajuns aici se intzelege ca este destul de grav... netics, avetzi o profa in ghibu de romana, care ii directoare adjuncta, shi din cate stiu, ii aldraqu... a intrat shi ea in greva..... ramane de vazut.... in ritmul asta cu care merg afacerile intre profi shi guvern, nu prea sunt shanse sa inceapa scoala.... oricum, azi (luni) nu cred ca mergem la scoala....
Coolio Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 (edited) AHAM AHAM AHAM AHAM ... de maine merem la scoala'?? NU SE POATE !!!!! acu noi tre sa facem GREVA ! Stati mei flexati k nu incepe nici o SCOALA !!!! :D:D ei au ceru 18 % si ei le-au dat 11% si cva ... Puneti-va in locu profilor' !!! Atzi fii dacrod'?? Edited November 28, 2005 by [Wookies]Coolio
EPSILON Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 In seara asta anunta la stiri daca incepem !! Ma rog la doamne , doamne sa nu incepem iar daca incepem sar putea sa ne cheme in wikend adika sambata si duminica sa recuperam .......... le sparg masinile
Coolio Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Da jur mah ... acu noi ar trebuii sa facem greva :-"
fernandodaniel72004 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 La scoala cu voi! Lenesilor! Daia nu-mi merge mie netul
doomwave Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 parca mi se parea ca auzisem undeva ca s-ar putea sa fie posibil sa se intimple sa incepem MAINE scoala !!
netics Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 deja ne-am obisnuit prost cu greva asta eu zic ca o sa continue greva, sper.. sau macar daca incepem sa incepem de sapt viitoare
Heavy_D Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Am încercat să aflăm dacă profesorii au dat curs apelului făcut de preşedintele Băsescu. Trei dintre liderii celor mai importante federaţii sindicale ne-au răspuns că nu au deocamdată nu au date din ţară. Aurel Cornea, preşedintele FSLI, cea mai mare federaţie din învăţământul preuniversitar, spune că membrii de sindicat pe care îi reprezintă rămân în grevă. CORESPONDENŢĂ TELEFONICĂ:Aurel Cornea preşedinte FSLI După datele pe care le am până la ora actuală se menţine aceeaşi situaţie. Până la ora aceasta apelul domnului preşedinte Băsescu nu a avut ecou în rândul cadrelor didactice. În continuare sunt în grevă şi aşteaptă să se consulte cu liderii de sindicat/ / Ne vom întâlni la sediul FSLI astăzi la ora 16.00 şi după consultările noastre estimăm că vom putea da un răspuns în jurul orelor 16.30 sau 17.00 (sursa www.realitatea.tv)
7Sev Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 adica inca e greva ? YUPIII totusi sa asteptam la 16 raspunsul oficial
Sesshomaru Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 deci e trecut de ora 16 ... nu am prins stirile ... e greva sau nu e ???
Anub!S Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Da se va incepe sc 99% (din fericire pt mine eu nu vom mai trebuii sa recuperez deoarece eu fac sc de 1 saptamana )
7Sev Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 nu incepe frate ..... m-am uitat la stiri si la 17:00 cica zice...
Coolio Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 mey mey .... am o frik in mine k no sa am asa frik knd o sa ne atace extraterestii ! SCOALA asta , NU VREAU SCOALA !
7Sev Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 da ... si eu am , creepy oricum daca anunta ceva sa postati
Taxare Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 http://www.hotnews.ro/articol_37835-Greva-...cepe-scoala.htm
Qui-Gon Jinn Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Maine scoala...Oricum eu am inceput de azi au...nuu am deschis acum pe realitatea si era sa fac infarct....de ce Doamne daca tot s-a ajuns aici trebuia sa inghete anu macar de tinea doar 1 saptamana greva
quicKsh00T Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Federatiile reprezentative din invatamant au decis incetarea grevei generale si inceperea cursurilor, dupa analizarea dorintelor celor peste 300 de mii de salariati din tara. Majoritatea profesorilor vor semnarea ultimului acord propus de Guvern.Materia se va recupera pe toata durata anului scolar, pentru ca elevii sa nu fie nevoiti sa vina ore suplimentar la scoala.Liderii sindicali au declarat ca invatamantul a fost problema centrala a societatii romanesti in ultimele luni si ca nu cred ca vreun guvern isi va mai permite sa trateze profesorii cu indiferenta.Sursa: HotNews.ro NaSpA
Coolio Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 So ...... it biggins good luck folks' sa ne auzim cu bine ! ciuss