Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

Nu stiti ce vorbiti. Pai profesorii astia ce o sa manance pana la toamna? Daca ingheata anul iti dai seama k se vor duce si salariile lor de c*ca pe care le au acum? Orice se va intampla ei vor gasi o metoda de a evita solutia asta. Cat despre elevi...sunt unul dintre ei si nu imi comvine sa pierd un an...as uita tot sad.gif

Posted

Ieri seara a zisMinisteru Educatiei la pro TV ca NU mai repet ca NU VOR INCHETA ANUL SCOLAR!

N-aveti de unde sa stiti ce vor sa faca profesorii poate doar trag de timp ca sa inghete anu si mie unul mi-ar conveni o vacanta! biggrin.gif

Posted

Nu stiti ce vorbiti. Pai profesorii astia ce o sa manance pana la toamna? Daca ingheata anul iti dai seama k se vor duce si salariile lor de c*ca pe care le au acum? Orice se va intampla ei vor gasi o metoda de a evita solutia asta. Cat despre elevi...sunt unul dintre ei si nu imi comvine sa pierd un an...as uita tot sad.gif

Daca ingheata anu pica si tariceanu si vine altul si probabil le va plati salariile.

PS: Stai flex ca au profi bani in banca wink.gif

Posted

BAH voi nu va ganditi, nu e dupa tariceanu sau dupa aia de la Prost teve dk ingheata anu...e dupa profi, dk nu le dau banii(adika exact cat vor ei, sau o suma mai mica cu 1 leu nou biggrin.gif ) INGHEATA ANU, si se pot intretine...

Ce poti sa uiti in "vacanta" asta ma??? tu nu poti sa inveti? te tine cineva de mana? dk nu ai prof nu poti sa inveti singur acasa? pt mine ar fi o binecuvantare pt ca ash lua materia de la inceput, si io cum sunt goarna la unele materii ar merge frate.. wink.gif

Posted

lol am auzit ca au luat 4 mil de euro de la phare pt profi...si din alea 4 mil, 100.000 de euroi au disparut, unu a mai luat bani pt fii-su, dar ce mm sunt banii parlamentarilor, sunt pt profi si aia au furat cu nerusinare pt "odraslele" lor, oamenii aia nu sunt in stare sa faca nimic pt romania..dar NIMIC!!!

Posted

tu nu poti sa inveti? te tine cineva de mana? dk nu ai prof nu poti sa inveti singur acasa? pt mine ar fi o binecuvantare pt ca ash lua materia de la inceput, si io cum sunt goarna la unele materii ar merge frate.. wink.gif

Nu mai e vorba doar de recapitulare, da recapitularea poate fi facuta singur acasa. Dar cand vine vorba despre materia noua... La mine la scoala, au zis unii profesori ca trebuie sa invatam singuri materia si sa nu ramanem in urma ! Da, ok, dar atunci la ce mai avem nevoie de profesori,daca tot invatam singuri ar trebui sa ne si dam note singuri si atunci nu mai e nevoie de profesori ceea ce inseamna ca nici nu trebuie platiti !!! eusa_whistle.gif

Posted

Nu mai e vorba doar de recapitulare, da recapitularea poate fi facuta singur acasa. Dar cand vine vorba despre materia noua... La mine la scoala, au zis unii profesori ca trebuie sa invatam singuri materia si sa nu ramanem in urma ! Da, ok, dar atunci la ce mai avem nevoie de profesori,daca tot invatam singuri ar trebui sa ne si dam note singuri si atunci nu mai e nevoie de profesori ceea ce inseamna ca nici nu trebuie platiti !!! eusa_whistle.gif

fara suparare, dar inseamna ca ai cei mai idioti profi din lume laugh.gifhappy.gif ..nu ai cum sa inveti materia NOUA acasa...nu ai cum..punct

Posted

ok soldier ms pt info occasion14.gif

Nu stiu d c sunteti asa de siguri ca ingheata anu sau ca ar fi trebuit sa inghete ... in 2000 nu a inghetat (stiu ca acuma e mai grav ca atunci insa sa nu sarim deja la inghet smile.gif )

Posted

Voi numa la ingetat anu va gandit??

Daca se reiau cursurile cum draq recuparam???

Stam la scoala pana la 5-6? sau venim sambata duminica?

eu si asa stateam de la 12 la 8/9 (depindea de profi) deci mai rau de atata nu se poate si cum am zis nu o sa inghete anu insa daca avem noroc la anu incepem biggrin.gif (nu cred insa ca vom avea o vacanta asa mare tongue.gif )

Posted

azi la stiri sindicalistii au anuntat ca au fost multumiti si ca tensiunea s-a terminat si ca maine dupa amaiza vor stabili daca greva se va termina sau nu insa eu zic ca se va termina .... de marti ne ducem la scoala ... crybaby2.gif

Guvernul si sindicatele au negociat 11,83% cresteri salariale pentru profesori

Dupa o noua runda de negocieri intre Guvern si sindicatele din educatie, care au durat mai mult de sapte ore, la care presedintele Traian Basescu a particiat in calitate de mediator, s-a ajuns la un nou proiect de acord imbunatatit, ce urmeaza a fi suspus spre dezbatere dascalilor din teritoriu.

Vicepremierul Gh. Pogea a calificat rezultatul intalnirii de duminca drept o "victorie", si a expus cateva dintre cele mai importante clauze ale proiectului de acord.

Salariile vor cunoaste o majorare de 11,83% in anul urmator, pentru personalul didactic si auxiliar din invatamant, totalizand 4.618 miliarde de lei vechi.

Astfel, in ianuarie este previzionata o crestere de 5,5%, si a doua de 6% in septembrie 2006, ceea ce inseamna o cresterea medie a salariilor dascalilor in luna septembrie de 1250000lei vechi.

Proiectele de infrastructura scolara, demarate in 2006, vor fi finantate si in 2007, chiar daca trebuiau finalizate in anul precedent.

Titularizarea pentru personalul din invatamant se pastreaza.

Catalin Croitoru, presedintele Federatiei Educatiei Nationale (FEN) a apreciat intr-un interviu la Antena 3 ca prezenta presedintelul Traian Basescu ca mediator a fost esentiala pentru ajungerea la un acord.

Proiectul de acord va fi trimis in teritoriu pentru dezbatere, urmand ca luni sa se reuneasca in Consiliul National Extraordinar birourile executive ale celor patru federatii pentru a lua o hotarare pe baza reactiilor din tara.

(sursa www.HotNews.ro)

Posted

Stam la scoala pana la 5-6? sau venim sambata duminica?

numai CU ACORDUL PARINTILOR !!! cel mai probabil aia de a8a si a12a vor face ore sambata, duminica in nici un caz nu cred ca se fac ore...

"..si in a7a zi Dumnezeu s-a odihnit"(adika duminica)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...