HellsAngel Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nu stiti ce vorbiti. Pai profesorii astia ce o sa manance pana la toamna? Daca ingheata anul iti dai seama k se vor duce si salariile lor de c*ca pe care le au acum? Orice se va intampla ei vor gasi o metoda de a evita solutia asta. Cat despre elevi...sunt unul dintre ei si nu imi comvine sa pierd un an...as uita tot
Heavy_D Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ieri seara a zisMinisteru Educatiei la pro TV ca NU mai repet ca NU VOR INCHETA ANUL SCOLAR!
wine Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ieri seara a zisMinisteru Educatiei la pro TV ca NU mai repet ca NU VOR INCHETA ANUL SCOLAR! N-aveti de unde sa stiti ce vor sa faca profesorii poate doar trag de timp ca sa inghete anu si mie unul mi-ar conveni o vacanta!
netics Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nu stiti ce vorbiti. Pai profesorii astia ce o sa manance pana la toamna? Daca ingheata anul iti dai seama k se vor duce si salariile lor de c*ca pe care le au acum? Orice se va intampla ei vor gasi o metoda de a evita solutia asta. Cat despre elevi...sunt unul dintre ei si nu imi comvine sa pierd un an...as uita tot Daca ingheata anu pica si tariceanu si vine altul si probabil le va plati salariile. PS: Stai flex ca au profi bani in banca
Alex86 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 fresh mass http://www.curierulnational.ro/?page=artic...e=886&art=58414
frankie Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 BAH voi nu va ganditi, nu e dupa tariceanu sau dupa aia de la Prost teve dk ingheata anu...e dupa profi, dk nu le dau banii(adika exact cat vor ei, sau o suma mai mica cu 1 leu nou ) INGHEATA ANU, si se pot intretine... Ce poti sa uiti in "vacanta" asta ma??? tu nu poti sa inveti? te tine cineva de mana? dk nu ai prof nu poti sa inveti singur acasa? pt mine ar fi o binecuvantare pt ca ash lua materia de la inceput, si io cum sunt goarna la unele materii ar merge frate..
Coolio Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Mhey baietzi , luni se merge la scoala'? stit cumva k voi vrea sa plec in weekend la munte si sa stau pan martzi ....
DarkBringer Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 daca ar baga pe astia corupti la zdup si le-ar confisca averile si afacerile ar putea sa le si tripleze salariile da pe ei ii doare in supapa
DarkBringer Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 da da sa inghete anu sa vad toti tocilarii cum repeta un an
frankie Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 lol am auzit ca au luat 4 mil de euro de la phare pt profi...si din alea 4 mil, 100.000 de euroi au disparut, unu a mai luat bani pt fii-su, dar ce mm sunt banii parlamentarilor, sunt pt profi si aia au furat cu nerusinare pt "odraslele" lor, oamenii aia nu sunt in stare sa faca nimic pt romania..dar NIMIC!!!
Saber_Trail Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 tu nu poti sa inveti? te tine cineva de mana? dk nu ai prof nu poti sa inveti singur acasa? pt mine ar fi o binecuvantare pt ca ash lua materia de la inceput, si io cum sunt goarna la unele materii ar merge frate.. Nu mai e vorba doar de recapitulare, da recapitularea poate fi facuta singur acasa. Dar cand vine vorba despre materia noua... La mine la scoala, au zis unii profesori ca trebuie sa invatam singuri materia si sa nu ramanem in urma ! Da, ok, dar atunci la ce mai avem nevoie de profesori,daca tot invatam singuri ar trebui sa ne si dam note singuri si atunci nu mai e nevoie de profesori ceea ce inseamna ca nici nu trebuie platiti !!!
frankie Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Nu mai e vorba doar de recapitulare, da recapitularea poate fi facuta singur acasa. Dar cand vine vorba despre materia noua... La mine la scoala, au zis unii profesori ca trebuie sa invatam singuri materia si sa nu ramanem in urma ! Da, ok, dar atunci la ce mai avem nevoie de profesori,daca tot invatam singuri ar trebui sa ne si dam note singuri si atunci nu mai e nevoie de profesori ceea ce inseamna ca nici nu trebuie platiti !!! fara suparare, dar inseamna ca ai cei mai idioti profi din lume ..nu ai cum sa inveti materia NOUA acasa...nu ai cum..punct
7Sev Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Horus ... si profii mei au spus la fel .... asa sunt toti Pana la urma nu se fac deci ore ... nu ?
wine Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Luni nu! Teoretic, da tot teoretic daca saptamana asta nu se facea scoala si nu s-a facut ingheta anu deci nu se stie sigur
7Sev Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 ok soldier ms pt info Nu stiu d c sunteti asa de siguri ca ingheata anu sau ca ar fi trebuit sa inghete ... in 2000 nu a inghetat (stiu ca acuma e mai grav ca atunci insa sa nu sarim deja la inghet )
Solo1 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Sindicalistii sunt dispusi sa nu cedeze...guvernul nu are de unde sa le dea bani ...oricum.... "Sa traim bine ! "
7Sev Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 vorba unui coleg (da chiar ce o mai face ) "Noi sa fim fericiti!"
Heavy_D Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Voi numa la ingetat anu va gandit??Daca se reiau cursurile cum draq recuparam???Stam la scoala pana la 5-6? sau venim sambata duminica?
7Sev Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Voi numa la ingetat anu va gandit??Daca se reiau cursurile cum draq recuparam??? Stam la scoala pana la 5-6? sau venim sambata duminica? eu si asa stateam de la 12 la 8/9 (depindea de profi) deci mai rau de atata nu se poate si cum am zis nu o sa inghete anu insa daca avem noroc la anu incepem (nu cred insa ca vom avea o vacanta asa mare )
falcon2blue Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 deci greva continua luni o sa inceapa a 4 saptamana de greva nu??
rhazek Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Luni stam acasa, dar marti e foarte probabil sa se termine greva
7Sev Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 azi la stiri sindicalistii au anuntat ca au fost multumiti si ca tensiunea s-a terminat si ca maine dupa amaiza vor stabili daca greva se va termina sau nu insa eu zic ca se va termina .... de marti ne ducem la scoala ... Guvernul si sindicatele au negociat 11,83% cresteri salariale pentru profesori Dupa o noua runda de negocieri intre Guvern si sindicatele din educatie, care au durat mai mult de sapte ore, la care presedintele Traian Basescu a particiat in calitate de mediator, s-a ajuns la un nou proiect de acord imbunatatit, ce urmeaza a fi suspus spre dezbatere dascalilor din teritoriu. Vicepremierul Gh. Pogea a calificat rezultatul intalnirii de duminca drept o "victorie", si a expus cateva dintre cele mai importante clauze ale proiectului de acord. Salariile vor cunoaste o majorare de 11,83% in anul urmator, pentru personalul didactic si auxiliar din invatamant, totalizand 4.618 miliarde de lei vechi. Astfel, in ianuarie este previzionata o crestere de 5,5%, si a doua de 6% in septembrie 2006, ceea ce inseamna o cresterea medie a salariilor dascalilor in luna septembrie de 1250000lei vechi. Proiectele de infrastructura scolara, demarate in 2006, vor fi finantate si in 2007, chiar daca trebuiau finalizate in anul precedent. Titularizarea pentru personalul din invatamant se pastreaza. Catalin Croitoru, presedintele Federatiei Educatiei Nationale (FEN) a apreciat intr-un interviu la Antena 3 ca prezenta presedintelul Traian Basescu ca mediator a fost esentiala pentru ajungerea la un acord. Proiectul de acord va fi trimis in teritoriu pentru dezbatere, urmand ca luni sa se reuneasca in Consiliul National Extraordinar birourile executive ale celor patru federatii pentru a lua o hotarare pe baza reactiilor din tara. (sursa www.HotNews.ro)
frankie Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Stam la scoala pana la 5-6? sau venim sambata duminica? numai CU ACORDUL PARINTILOR !!! cel mai probabil aia de a8a si a12a vor face ore sambata, duminica in nici un caz nu cred ca se fac ore..."..si in a7a zi Dumnezeu s-a odihnit"(adika duminica)