alecs Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 in majoritatea scolilor si liceelor nu se face maine, inclusiv la mine
wine Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Pai da cum ramane cu chestia ca de miercuri profesorii care fac scoala se altaura celorlalti si continua greva?
Sesshomaru Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 YE POSSE NO SCHOOL !! SO GET UP YOUR SHIRTS AND WAIT 4 FURTHER INSTRUCTIONS !!
7Sev Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 YE POSSE NO SCHOOL !! SO GET UP YOUR SHIRTS AND WAIT 4 FURTHER INSTRUCTIONS !! mi-ai luat vorbele din gura
7Sev Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 ministru educatiei cica s-a asigurat ca nu o sa inghete anul .... ... acuma nu se stie
Heavy_D Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Greva continua Ar fi o mare prostie sa se ingheata anu!!!
Ahilosu Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 vezi hgz...tu esti un motiv pentru care greva ar trebui sa inceteze (sau cel putin profesorii de romana ar trebui sa iasa din greva )
Qui-Gon Jinn Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 @Ahilosu LOL man m-am "cracit" de rasCat despre inghetare pun pariu ca nu este posibila tot ce fac profesorii acuma este o cacealma si daca nu primesc ce vor or sa incheie toata treaba asta prin ultima saptamana inainte sa inghete anu (daca se va ajunge acolo) si un al doilea motiv ptr care nu o sa inghete anu este faptu ca ati vazut cate scoli au spart greva,,,cui i-ar conveni sa nu aibe salariu acuma de sarbatori sa puna si el ceva pe masa si sa nu primeasca salariu nici pana in septembrie...nu o sa mai aibe acelasi suport pe care l-au avut la inceput.
9nine Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Informatii din surse absolut sigure. Puteti sa le credeti sau sa le ignorati.Se vor recupera orele sambata posibil si duminica si nu o sa mai avem vacanta de Pasti.
wine Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Informatii din surse absolut sigure. Puteti sa le credeti sau sa le ignorati.Se vor recupera orele sambata posibil si duminica si nu o sa mai avem vacanta de Pasti. Eu personal le ignorez pentru ca acum 5 minute am vazut la stiri ca la profi nu le convine sa le ia din weekend si nici din concediul lor de pasti deci sa fim seriosi chiar sa lucram o saptamana! Anyway e vacanta.ENJOY IT!
GReedy Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Eu personal le ignorez mai bine le ignori , iesiti din greva ca o ia lumea pe aratura Sindicalistii din invatamant cer bani grei pentru incetarea greveiSindicalistii din invatamant, prezenti la a doua runda de negocieri in seara zilei de miercuri, desfasurata in absenta presei, au inaintat vicepremierului Gh. Pogea o lista cu amendamente la acordul din 18 noiembrie propus de Guvern. Ei solicita o prima crestere salariala de 10% din ianuarie 2006, si inca una de 8% din septembrie 2006, pentru tot personalul din invatamant. Conditiile vor fi propuse spre discutie Executivului a doua zi, a anuntat miercuri seara, dupa discutii, purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu. daca nu o sa le dea nimic poate fac si ei pe minerii
frankie Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Informatii din surse absolut sigure. Puteti sa le credeti sau sa le ignorati.Se vor recupera orele sambata posibil si duminica si nu o sa mai avem vacanta de Pasti. neah, au zis ca sambata se vor face ore numai cu acordul parintilor, si au mai zis ca nu vor modifica anul scolar, adika nu vor lua vacantele..capischi..si inca ceva, dk nu le dau salarii duble, credeti-ma ca ingheta anul, si nu ar fi o prostie pt ca si unii profi merita mai mult , avand in vedere salariile parlamentarilor si senatorilor, care in afara de cheltuit banii NOSTRIIaltceva nu mai stiu ce sa faca..ps : uitati-va pe antena 3, acolo scriu aia dk continua sau nu greva...
HellMaster Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Parerea mea sincera este urmatoarea: Profesori miercuri ar fi renuntat la greva ,DAR cand au aratat aia de la antena 1 cum domni deputati au nevoie de 5 mil de euro pt masini, laptopuri etc... si ii si primesc pai scuzama asta e chiar bataie de joc adik lumea nu are bani fiind nevoiti sa faca greva si pe domnii deputati ii doare fix in *** de ce se intampla ca ei tot vor cheltui pai parerea mea e ca asta e deja furt pe fata....
wine Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Parerea mea sincera este urmatoarea: Profesori miercuri ar fi renuntat la greva ,DAR cand au aratat aia de la antena 1 cum domni deputati au nevoie de 5 mil de euro pt masini, laptopuri etc... si ii si primesc pai scuzama asta e chiar bataie de joc adik lumea nu are bani fiind nevoiti sa faca greva si pe domnii deputati ii doare fix in *** de ce se intampla ca ei tot vor cheltui pai parerea mea e ca asta e deja furt pe fata.... Right! Ai cea mai mare dreptate!Aaa si am auzit ca de luni incepe scoala cred nu stiu sigur dar ma informez si va zic parerea mea e ca o sa inghete anu chiar daca suntem sau nu deacord cu ideea tre sa ne obisnuim
SW Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 De aia e cel mai bine Parlament Unicameral,vot uninominal.
frankie Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 1.faza dura..365 de masini noi noute, straine...de parca alea vechi de un an 2, nu mai erau bune domne, ca si mult le folosex ei...2.500 de laptopuri super perfomante si imprimante noi...ce mama ni*** fac astai cu laptopurile, joaca cs????astia joaca solitaire toata ziua, si se uita pe net...si cu imprimantele fac pe dre***3. mochete noi domne...ca alea vechi nu se asortau cu ce????cu dre***...costa si alea...4. au inceput si senatorii sa ia bani, naiba stie pt ce...Faza dura, pt cei ce nu stiu...banii sunt luati de la noi, adika, stiti voi taxele alea si impozitele, se aduna intr-un fond...si ei iau de acolo bani pt "placerile"lor...ai naiba ei de hotzi...
Ahilosu Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Guvernul nu accepta nici una dintre ultimele propuneri ale reprezentantilor profesorilor pentru incetarea grevei, a anuntat intr-o conferinta de presa ministrul Muncii. Sindicalistii au parasit dezamagiti sala discutiilor de la Ministerul Educatiei.Ministrul Muncii Gheorghe Barbu, care a negociat joi cu reprezentantii profesorilor ultimele propuneri ale dascalilor pentru incetarea grevei, a anuntat esecul negocierilor.Guvernul isi mentine pozitia, sustinand in continuare ca poate suporta doar o majorare de 8 %, 5 procente din ianuarie anul viitor si 3 procente din septembrie 2006, a declarat ministrul.El a explicat ca profesorii nu pot fi platiti pe perioada grevei, conform legislatiei in vigoare. Varianta platii poate fi luata in calcul de minister, dar nu ca remuneratie pentru ore suplimentare.Referitor la titularizare, ministrul a declarat ca procesul este in faza de proiect, ca nu face parte din planul pe 2006 si acest aspect va fi dezbatut anul viitor cu partenerii sociali.Potrivit ministrului, 6 profesori, aflati in greva foamei, au trecut la un protest prea radical pentru a obtine ingaduinta Guvernului. In schimb, ministrul Barbu a solicitat solidaritatea profesorilor si a tuturor cetatenilor sa participe impreuna la efortul de integrare in UE.Miercuri seara, sindicalistii au inaintat Guvernului o lista cu propuneri pentru incetarea grevei. Ei au solicitat o prima crestere salariala de 10% din ianuarie 2006, si inca una de 8% din septembrie 2006, pentru tot personalul din invatamant.O a doua propunere consta in pastrarea statutului de "titular al invatamantului" in legislatia romaneasca actuala si in actele normative ce vor fi adoptate pe viitor.De asemenea, sindicalistii au cerut remunerarea orelor ce vor fi recuperate dupa incetarea grevei.Profesorii continua greva generala declansata in urma cu 14 zile.sursa: http://www.hotnews.ro/
alecs Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 corect asa zicea si pe la TV http://img185.imageshack.us/img185/6386/protv17il.jpg http://img185.imageshack.us/img185/5145/protv23py.jpg http://img185.imageshack.us/img185/1290/antena12db.jpg
frankie Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 daca negocierile continua asa...ne luam vacantza de pe acum...Ps:greva trebe sa tina 30 de zile sa inghete anu? sau 21???
HellsAngel Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nu cred k se va ingheta anu. Ar fi o situatie fara precedent. Iti dai seama k nimeni nu vrea asa ceva.
frankie Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nu cred k se va ingheta anu. Ar fi o situatie fara precedent. Iti dai seama k nimeni nu vrea asa ceva. io vreau ...cica guvernu le da profilor(ultima oferta) 8% marire de salariu...(mare chestie)care este o indexare de fapt..se pare ca acesti 8% se dadeau oricum, deci guvernu nu da nimic de fapt..ce hotzi !!!