Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

Sindicatele din invatamant ameninta

Daca se suspenda, greva cadrelor didactice va fi reluata pentru a ingheta sfarsitul de an scolar

Marius Nistor, presedintele Federatiei Sindicale din invatamant "Spiru Haret", a declarat, in emisiunea Cafeaua cu sare de la Antena3 de marti dimineata, ca suspendarea grevei in acest moment nu inseamna altceva decat reluarea ei pentru a ingheta sfarsitul de an scolar.

Astazi se va lua hotararea prelungirii sau suspendarii grevei cadrelor didactice. Tot mai multi profesori se intorc la cursuri, temandu-se ca din salariul mic pe care il au, nu vor primi mai nimic in urma grevei intrata in a treia saptamana.

"Cei care se intorc la ore o fac scrasnind din dinti, cu gandul la alegeri anticipate. Dar il avertizam pe premierul Tariceanu ca inghetarea anului scolar va marca si sfarsitul mandatului sau!", a mai spus Nistor la discutia cu Dana Deac.

sursa: http://www.hotnews.ro/

Posted

lol pai e ca si cum ai ramane repetent, pierzi un an degeaba iar "macar nu sunt singurul" nu e o scuza...

OFFTOPPIC:Sp4wN`19 fara suparare dar dak eshti printre cei care n au ce face imi pare rau da ar trebuii sa te gandeshti shi la asta

dak nu ingheata anu, degeaba am avut saptamanile astea vacanta fiindka va fii un mare kkt sambata la scola shi vacantele de cateva zile o sa avem teme peste teme, lectii fakute o lectie de 2 ore in 25 de min ,la teza iti bagi ...... ca n ai inteles nik din ore ,shi cand .... mea te mai odihneshti cand mai joci un fotbal,basket, no sa ti mai arda de absolut nimik

sry pt orice regula incalcata cu acest post

Posted

dak nu ingheata anu, degeaba am avut saptamanile astea vacanta fiindka va fii un mare kkt sambata la scola shi vacantele de cateva zile o sa avem teme peste teme, lectii fakute o lectie de 2 ore in 25 de min ,la teza iti bagi ...... ca n ai inteles nik din ore ,shi cand .... mea te mai odihneshti cand mai joci un fotbal,basket, no sa ti mai arda de absolut nimik

Daca profesorii primesc ce au cerut cele doua saptamani nu au fost in zadar...

Nu stiu cum mai e pe la liceu dar eu am optiunea de a alege iar sambata in mod cert nu o sa ma duc la facultate ca vor ei sa recupereze.

Sunt in vacanta de un an si jumatate, mai am 3 ani si jumatate de vacanta, mie personal mi-ar placea sa inghete anul desi asta ar insemna sa nu am nici un leu (ambii parinti profesori) si sa ma apuc sa-mi caut de lucru acum nu prea am chef. biggrin.gif

eh noi sa fim sanatosi occasion14.gif

Posted

Profesorii merg pana in panzele albe: continua greva generala

Cadrele didactice continua greva generala aflata in a treia saptamana. Liderii celor patru federatii sindicale reprezentative au anuntat cu putin timp in urma, intr-o conferinta de presa, dupa consultarea colegilor din teritoriu, ca nu vor intra la cursuri.

Ei considera oferta guvernantilor dispretuitoare si au anuntat ca inclusiv profesorii care reluasera cursurile zilele trecute vor intra din nou in greva.

Sindicalistii au facut apel la intelegerea parintilor si elevilor in criza creata in invatamant. EI au spus, intr-o conferinta de presa, ca vinovati pentru aceasta situatie sunt doar guvernantii care nu gasesc o solutie pentru rezolvarea situatiei.

Liderii profesorilor asteapta invitatia guvernului la negocieri reale si spun ca nu vor ceda, adica nu vor accepta mai putin de 3 mii de miliarde de lei pentru cresterea salariilor anul viitor.

sursa : http://www.hotnews.ro

Posted

OMG pana la urma se va ajunge la inghetarea anului scolar eusa_whistle.gif

vezi si tu ce a postat seba mai sus frate si ai sa intelegi de ce nu va ingheta anul

Posted

Profesoru de matematica care nu tine greva pentru ca e director al scolii la care sunt si eu mi-a spus ca si el ar tine greva pentru a-i-se dubla salariul dar trebuie sa ii inteleaga si sindicatele pe politicieni ca romania trece printr-o perioada mai nasoala in care are foarte mare nevoie de fonduri pentru a se putea alinia la niste standarde avand in vedere ca peste 1 an si o luna si cateva zile vom adera la UE si zicea el ca romania nu are de unde sa ofere in momentu de fata acesti bani...

Sa fie oare din cauza asta sau din cauza birocratiei? E mai important invatamantul romanesc decat aderarea romaniei la ue? daca ar fi adevarat ceea ce a afirmat profu as zice ca guvernului ii pasa mai mult de aderare decat la viitorul elevilor/studentilor din romania...

Posted

Profesoru de matematica care nu tine greva pentru ca e director al scolii la care sunt si eu mi-a spus ca si el ar tine greva pentru a-i-se dubla salariul dar trebuie sa ii inteleaga si sindicatele pe politicieni ca romania trece printr-o perioada mai nasoala in care are foarte mare nevoie de fonduri pentru a se putea alinia la niste standarde avand in vedere ca peste 1 an si o luna si cateva zile vom adera la UE si zicea el ca romania nu are de unde sa ofere in momentu de fata acesti bani...

Sa fie oare din cauza asta sau din cauza birocratiei? E mai important invatamantul romanesc decat aderarea romaniei la ue? daca ar fi adevarat ceea ce a afirmat profu as zice ca guvernului ii pasa mai mult de aderare decat la viitorul elevilor/studentilor din romania...

eee multe mai zice si COCO, tzaranu`, mai bine i`ar incuraja pe profii din scoala sa mearga incontinuare la greva decat sa vina sa ne f**a la cap cu exercitiile lui

Posted

frate , sa sti ca ai dreptate (sau are profu tongue.gif ) ... guvernului nu ii pasa de noi , chiar si Tariceanu a zis ca e foarte importanta aderarea aia si nu ai vazut ca ameninta cu anticipatele daca ceva nu iese bine pt aderare.... daca le pasa de noi , de invatamant .... nu era greva asta generala

Posted

Pariu pe o shaorma ca nu o sa inghete anul?  occasion14.gif

Hehehe...nu ma risc qleft1.gif

Sunteti naivi daca credeti ca actualului/oricarui guvern i-a pasat vreodata de noi "muritorii de rand",fiecare cu interesu'...

Posted

Pariu pe o shaorma ca nu o sa inghete anul? occasion14.gif

Eu ma bag biggrin.gif

La mine la scoala continua greva si miercuri si joi a si vezi ca am avut dreptate Wicked H.P miercuri nu se face scoala YYEPPEE

Posted

Eu ma bag biggrin.gif

La mine la scoala continua greva si miercuri si joi a si vezi ca am avut dreptate Wicked H.P miercuri nu se face scoala YYEPPEE

ai avut dreptate tongue.gif

misto ca nu facem saptamana asta

Posted

plz cand zice ti ca nu se face o sursa aveti ,un link ceva?

la raspunsurile mele daca vrei link te trimite la mine la scoala! tongue.gifbiggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...