Jump to content
ragnos_2006

Greva in invatamant

Recommended Posts

Posted

in Colegiul National Spiru Haret se fac ore incepand de maine

comp26.gif Doamne ce profesori!!

Auzi, sa accepte ei ce le-a dat guvernu?

Si vor sa inceapa scoala?!

Asa ceva nu poate fi posibil!!

P.Smacar sa inceapa de vineri! BangHead.gifangry4.gif

Posted

LOL vai mama noastra o sa ne cheme si sambata la scoala 24.gif vacanta de craciun va fi de 3 zile si de pe 30 pana pe 1 24.gif) LOOOOL rad io da nu-i rasu meu

ete 3 zile ... 2 sapt , oricum asa e la mine tongue.gif

Posted

LOL vai mama noastra o sa ne cheme si sambata la scoala 24.gif vacanta de craciun va fi de 3 zile si de pe 30 pana pe 1 24.gif) LOOOOL rad io da nu-i rasu meu

Nu.. o sa fie vacanta normala ca nu au voie sa ne taie din ea!

P.S. Nici miercuri nu se face scoala!

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Posted

Ce sa mai.. nici nu stii ce sa mai crezi.... E o MARE confuzie in acest moment in invatamat.... deoarece unii fac ore altii nu...

Numai daca anunta astia le televizor ca greva a incetat atunci imi fac si eu aparitia la scoala biggrin.gif altfel nici nu ma gandesc tongue.gif

Posted

nu ingheata nici un an , de unde ati scos-o si pe asta ... nici nu se stie daca saptamana asta mai e greva sau e scoala iar voi vb de inghet de parca am sti sigur ca nu facem ...

Posted

Si eu cred ca nu ingheata anul. Dar dac ar fi asa, mie nu mi-ar conveni sa inghete anul!!! eusa_naughty.gif

nici mie...no frikin` way dar un pic de greva nu ar mai strica eusa_whistle.gif

anywayz.....io fac ore wacko.gif am stat 2 sapt si am frecat menta si acum ma intorc la scoala....e un pic ciudat....ba nu e doar nashpa.

Posted (edited)

lol pai e ca si cum ai ramane repetent, pierzi un an degeaba iar "macar nu sunt singurul" nu e o scuza...

corect, dar in acest moment mar avantaja sa nu merg la sc pentru ca as avea timp pentru alte lucruri...oricum la ce scoala fac eu....

edit:+ ca vine bacu si nu miar strica un an in plus sa "invat" biggrin.gif

Edited by Ahilosu
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...