Jump to content
RobyRap

Alimente care ard grasimile si intaresc ficatul

Recommended Posts

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene, este plin de antioxidanți și stimulează metabolismul și ajută digestia. Toate aceste beneficii îl pun în topul alimentelor care ard cele mai multe grăsimi. Îl poți folosi și la gătit, deoarece nu devine toxic la temperature ridicate.

Fructele tropicale

Fructele tropicale nu ar trebui să lipsească din nicio dietă sănătoasă. Atunci când sunt bine coapte, beneficiezi la maximum de nutrienții lor, iar zahărul este mai ușor de sigerat. Fiind și bogate în antioxidanți, fructele tropicale îți stimulează metabolismul să ardă grăsimile.

Sucul proaspăt de portocale

Sucul proaspăt de portocale, fără aditivi, conservanți sau zahăr adăugat, este bogat în potasiu, magneziu și vitamina C, nutrienți care ajută la detoxificarea ficatului.

Ouăle organice

Ouăle sunt multivitamine naturale și conțin absolut tot ce are nevoie organismul tău: 6 grame de proteine, vitaminele A, D, E, B2, B5 și B12 și colesterol. Este cea mai bună alegere pe care o poți face la micul dejun, pentru că te va umple de energie și nu vei mai simți nevoia să mănânci alimente nesănătoase.

Carne organică sau fructe de mare

Carnea organică și fructele de mare nu conțin atât de mulți hormoni, aditivi sau toxine, așa că ajută organismul să ardă grăsimile.

Rădăcinoasele

Rădăcinoasele sunt pline de nutrienți care se digeră ușor și care ajută la eliminarea grăsimilor. De exemplu, 1-2 morcovi pe zi ajută elimină excesul de estrogen și endotoxină din colon, care ți-ar putea afecta digestia.

Untul

Poate nu ai fi crezut, dar untul se numără printre alimentele care ard grăsimile. Este bogat în vitaminele A, D, E și K2 solubile, grăsimi saturate și antioxidanți, așa că nu ai niciun motiv să nu îl incluzi în dietă.

sursa: unica.ro

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...