Jump to content
alecs.

Cum scapi de durerea de dinţi, în doar 5 minute, cu un leac 100% natural

Recommended Posts

Cuișoare sub formă de pulbere 
Mai întâi de toate, clateste cavitatea bucală cu apă sărată. Ia un vârf de cuțit de cuișoare sub formă de pulbere și pune-l direct pe dintele care vă doare. Așteaptă să acționeze timp de câteva minute și durerea va fi eliminată. 
Cuișoare întregi 
Clateste gura cu apă sărată. Pune-ți 3 cuișoare în gură și așteptați până se înmoaie. Mestecați atent cuișoarele până când veți observa că acționează. Vei vedea că durerea se va diminua considerabil. 
Ulei de cuișoare 

Această metodă este cea mai eficientă dintre toate. Pentru a elimina cu succes durerile de dinți vei avea nevoie de un tampon de bumbac, 5-6 picături de ulei de cuișoare și 3-4 picături de ulei de măsline. 

Clateste gura foarte bine cu apă sărată. Se amestecă picăturile de ulei de cuișoare cu cele de ulei de măsline. Aplică amestecul pe dintele sau măseaua afectată, folosind tamponul din bumbac. Asigură-te că apeși ușor de câteva ori pe dintele afectat, pentru că amestecul să acționeze cu ușurință. 
 

Sursa

Nu ezită să mergi la dentist după ce durerile de dinți s-au diminuat, pentru că acestea își vor face apariția de îndată ce proprietățile cuișoarelor se vor epuiza. Spală-te pe dinți în mod regulat și evită consumul de alimente dulci și acre. 

  • Upvote 2
Link to comment
On 8/24/2016 at 3:22 PM, tulburelu said:

De obicei scoti dintele si cu asta basta, o sa treaca  durerea de dinti.

 

 

Scosul dintelui inseamna ca nu mai ai ce sa ii faci la masea, iar ca sa ajungi la concluzia asta trebuie sa elimini toate posibilitatile de a-l salva:

1. Curatata caria - poate fi foarte superficiala (in general dintele nu doare), medie sau profunda iar in cazul cariei profunde deobicei nu prea te mai poti rezuma doar la curatat si atunci...

2. Devitalizare (sau scoaterea nervului) - pe cat de urat suna, pe atat de usor este si nedureros; nu intram in detalii, ideea este ca uneori poti trece si de etapa asta devitalizarea nefiind o solutie eficienta pt durerea dentara iar ulterior te duci cu falca de doua sau trei ori mai umflata si atunci ajungi la punctul 3. reprezentat de extractia dentara.

Cat despre metodele cu "cuisoare" si altele... nu le sugerez. O spalare eficienta de cel putin 2 ori pe zi si utlizarea apei de gura e mai mult decat suficienta pentru o dantura sanatoasa. Cu cuisoarele respective nu poti indeparta o carie sau tartru subgingival, nivel la care se pot dispune si cariile dentare. Prin spalare, in schimb, poti evita si parodontita, infectii s.a.m.d.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...