Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gabriel P.

[LSPD.lm] Codul Penal 2015-2016

Recommended Posts

9AfhkGn.png

 

 

Limitele de viteza ale orasului Los Santos
70km/h in oras
130km/h pe autostrada
90km/h pe drumuri nationale
80km/h in satele din afara Los Santos-ului
150km/h autostrazi nationale din afara Los Santos-ului
 
Cautare/Perchezitie: Politia poate cauta/perchezitiona o persoana sau mai multe daca au motive si dovezi solide.Ei pot cauta/perchezitiona daca au un acord de la tine fara o cauza probabila sau o suspiciune rezonabila.Intr-un trafic stop,politia poate controla/perchezitiona soferul,membri cat si masina daca soferul masini detine un numeros record pentru Posesie/Ucideri sau orice crima,care poate indica cu referire la tine ca ai putea detine ceva ilegal.
 
 
Contraventii
 
 
Abuz 911 - Folosirea liniei de urgente pentru a da informatii false - 1,000$ amenda
 
Tulburarea linisti publice - Strigand si folosind cuvinte obscene sau comiterea unor lucurui care ar putea deranja pacea din jur. - 1,500 amenda
 
Refuzarea cedari prioritati masinilor de urgenta - Esecul/Refuzarea de a trage pe dreapta la intalnirea unui autovehicul cu sirenele si luminile aprins. - 2,000$ amenda.
 
Viteza peste limita legala - Soferul unui autovehicul/motor conduce prin oras/autostrada/autostrada nationala peste limita legala de viteza. - 2,500$ amenda.
 
Imprudenta de a conduce - Orice persoana care conduce un vehicul intr-un mod foarte periculos fata de ce-i din jur si fata de el insusi cat si condusul neregualmentar - 1,500$ amenda.
 
Luminile de intalnire - Orice sofer are obligatia de a porni farurile ( faza scurta ) intre orele 19:00 PM si 08:00 AM. - 1,500$ amenda.
 
Circularea cu un vehicul avariat pe drumurile publice si nationale - Orice sofer are obligatia de asi repara masina pana la atingerea limitei de avarie. Limita fiind 30 la suta. ((750 car health la /dl)) - 1,000$ amenda si ridicarea masinii.
 
Parcarea neregulamentara - Orice sofer are obligatia de asi parca masina in locuri special amenajate - 1.500$ amenda si ridicarea masinii.
 
Distrugerea proprietatiilor publice - Oricare cetatean are obligatia de a nu deteriora sau distruge bunurile statului - 1,500$ amenda sau arest 30 de minute in functie de gravitatea situatiei.
 
 
Infractiunii
 
 
 
Detinerea de arme fara licenta Port-Arma - Detinerea unei arme fara o licenta port arama - 50 minute arest, 2,000$ amenda plus confiscarea armelor
 
Detinerea de arme ilegale - Detinere de arme ilegale care au fost interzise prin lege - o ora arest si 3,000$ amenda si confiscarea armelor.
 
Refuzul de a plati o amenda - Refuzul de a plati o amenda dupa timpul scadentei - o ora arest si 1,500$ amenda.
 
Complicitate - Complice la o crima inafara,de actuala crima in care ia parte - jumate din pedeapsa celui acuzat.
 
Conducerea unui autovehicul fara o licenta valida de condus - Cand soferul unui autovehicul/motor fapta penala de a conduce fara o licenta valida de condus - o ora arest, 2,000$ amenda si ridicarea masinii.
 
Obstructia justitiei - Refuzul de a asculta ordinele unui agent guvernamental - o ora jumatate arest si 1,500$ amenda, in functie de gravitatea situatiei.
 
Curse ilegale - Implicarea ilegala in curse pe strazi publice - o ora arest, 3,000$ amenda, suspendarea permisului si ridicarea masinii. 
 
Detinerea unui vehicul furat - Conducerea cu buna stinta a unui vehicul furat - 30 de minute arest si 500$ amenda.
 
Violare de domiciliu - Intrarea pe o prorietate fara o permisiune - o ora arest si 1,000$ amenda.
 
Furt - Furtul oricarui obiect ce nu va apartine cu o valoare cuprinsa pana in 1,000$ - o ora arest si 1,000$ amenda.
 
Folosirea unei arme de foc in public - Afisarea sau folosirea oricarui tip de arma in public - o ora arest, 1,000$ amenda, confiscarea armei si confiscarea licentei de port arma daca este valabila
 
Spargere si intrare - Intrarea cu forta intr-o constructie - 40 de minute arest si 1,000$ amenda.
 
Dare de mita - Incercarea de a da bani sau obiecte cu intentia de a fi declarat nevinovat - o ora jumate arest si 1,500$ amenda.
 
Lovire si fuga - Implicat intr-un accident dupa care plecati fara a va identifca ori de a furniza documente - o ora arest si 2,000$ amenda.
 
Lupta reciproca - Implicarea unei lupte reciproce cu altcienva - 30 de minute arest si 1,000$ amenda.
 
Trafic de arme - Traficul de arme este strict ilegal in statul San Andreas - cinci ore, confiscarea armelor si a permisului de port arma daca este valabil.
 
Trafic de narcotice - Traficul de droguri este strict ilegal in statul San Andreas - sase ore si confiscarea drogurilor.
 
 
Crime
 
 
Agresiune cu o arma - Actionarea ilegala asupra unei persoana cu o arma - 1 ora.
 
Agresiune cu o arma asupra unui agent Guvernamental - Actionarea ilegala asupra unei persoana AGU (Angajat Guvernamental) cu o arma - 2 ore
 
Crima armata asupra unui agent Guvernamental - Omor armat asupra unui AGU - 5 ore.
 
Omuciderea - Crima asupra unui cetatean - 3 ore.
 
Jaf armat - Luarea ilegala a bunurilor altei persoane prin utilizarea fortei sau a fricii, cu utilizarea unei arme - 2 ore.
 
Tentativa de omor - Tentativa de omor asupra unui cetatean - 3 ore.
 
Evadarea de Fortele de Politie - Incercarea de a scapa de aplicarea legii - 2 ore.
 
Stoarcere - Folosirea fortei pentru a obtine proprietati sau bani - 2 ore.
 
Furt vehicul - Furtul unui vehicul - 1 ora.
 
Pretinderea ca membru official al guvernului - Incercarea de a actionca ca si un membru guvernamental - 2 ore
 
Omor involuntar prin imprudenta - Omorarea unui cetatean in urma neglijentei - 2 ore.
 
Rapire - Luarea unui cetatean prin nedorinta acestuia si mutandul - 3 ore.
 
Crima - Comiterea unui act ce a rezultat moartea unui cetatean - 4 ore.
 
Crima asupra unui Agent Guvernamental - Comiterea unei actiuni ce a cauzat moartea unui angajat guvernamental - 5 ore.
 
Punerea in pericol - Intentie angajari în desfasurarea, care creeaza un risc substantial al decesului sau vatamare corporala grava la alta - 2 ore.
 
Posesie de droguri - Posesia de droguri - 1 ora.
 
 
 
Regimul armelor si munitiilor
 
 
Fabricarea sau detinerea de dispozitive improvizate
Cu exceptia cazurilor prevazute de lege, orice persoana care produce sau determina a fi fabricate, asambleaza, dezasambleaza, sau poseda parti ale oricarei arme periculoase, capcana explozive, arme de foc sau cu intentia de rani 
- este o crima pedepsita cu inchisoare de nu mai putin de 180 de minute (3 ore) si nu mai mult de 300 de închisoare minute (5 ore).
 
 
 
Detinerea unei arme de assault.
Orice persoana care, in cadrul acestui stat, poseda orice arma de asalt, orice arma automata, orice pusca semiautomata, sau orice alta arma care trage cartu se de specialitate.
-este o crima pedepsita cu nu mai putin de 240 de închisoare minute (4 ore) si nu mai mult de 300 de minte (5 ore)
 
 
Detinerea unei arme de foc ilegale 
Orice persoana care detine o arma de foc orice care este ilegal in posesia sau modificarea (cum ar fi o arma de foc redus la tacere), care nu este semi-automat sau considerata o arma de asalt. Aceasta include, de asemenea, utilizarea de gloante speciale si materiale obtinute ilegal pentru a face arma ilegal puternica.
- este o crima pedepsita cu nu mai putin de 120 minute (2 ore) inchisoare si nu mai mult de 180 minute închisoare (3 ore).
 
 
 
Vanzare fara licenta de arme de foc
Orice persoana care vinde in mod ilegal arme de foc sau dispozitive improvizate de orice 
tip.
- crima pedepsita cu nu mai putin de 240(min) de închisoare (4 ore) si nu mai mult de 360 de închisoare minute (6 ore).
 
 
Arme albe 
persoana care detine un dispozitiv de peste doi centimetri in lungime, care este capabil de utilizare gata ca o arma care ar putea provoca junghi mare vatamari corporale sau deces. 
((Se considera arma alba : Cutit,Rozeta.BaseBall Bat.((se considera arma alba atunci cand nu este folosita in alte circumstante decat pe terenul de BaseBoll))((si orice alt obiect care nu este folosit in scopul necesar))
- acesta se pedepsete cu inchisoare de nu mai putin de 35 minute si nu mai mult de 1h 60 minute.
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...