cornflake Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Ar fi interesant ca urmatoarea data cand renaste serverul sa renuntati la sistemul de reset si sa vedem ce o sa iasa.
Fulgerul Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Susțin ideea lui cornflake! Fie fără resetări, fie cu un număr limitat => punctele pot fi puse în mai multe feluri ...
Alexutu Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 cred ca e cea mai proasta idee pe care am auzit-o pana acum , daca chiar vreti asa , pentru xp 15x sau 20x nu are cum , ar trebuii un xp 1x sau 3x maxim!!! atunci ar fii cu totul altceva , dar pentru xp care este acum , sa fim seriosi
Fulgerul Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Nu este deloc o idee proastă, întrucât rata experienței se poate modifica. Oricum 1x este prea puțin, nu suntem pe serverul oficial. Pentru un server fără resetări, ar fi bună o rată de 2x, iar pentru o singură resetare posibilă o rată de 3x. Am dat doar un exemplu, nimic mai mult.
Alexutu Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 parerea mea este ca niciodata linkmania nu va face asemenea modificari la un srv de mu
Fulgerul Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Care server? Mai există? Nu a murit? Of, Linkmania moare, din păcate ... :-(
Alexutu Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 nu moare :) am un prieten , ca redactor :) aici pe linkmania :) servaru de mu online nu moare :) numai ca din cate am inteles nu au fonduri deocamdata , si doar in toamna deschid noul srv , acum nu stiu cat de adevarat este ...
Fulgerul Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Care este diferența dintre un urs și MU Linkmania? Ursul hibernează iarna, iar serverul de MU vara ...
Dante. Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 ...mult spus hiberneaza,i-a verificat cineva pulsul (la server)? =))
Fulgerul Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Server 100% de hackeri și de obscenități, vedeți plângerile ... :-(
Alexutu Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 aveti incredere ma :)) ca va revenii , multa lume imi zice sa ma apuc de alte srrv , ca sunt pro player bla bla , dar sincer pe altu nu ma apuc decat aici , stiu ca se asteapta mult , dar asta e situatia , trebuie sa o acceptam
Profesorul Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 @Fulgerul ; Tu ai jucat vreodata pe linkmania? ca in joc nu te vad. Toata ziua te plangi si postezi dar de jucat pauza . Parca vad cand se da rr db , joci 2-3 luni si apoi zbieri pe aici ca vrei rr db. Esti disperat
Alexutu Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 @Fulgerul ; Tu ai jucat vreodata pe linkmania? ca in joc nu te vad. Toata ziua te plangi si postezi dar de jucat pauza . Parca vad cand se da rr db , joci 2-3 luni si apoi zbieri pe aici ca vrei rr db. Esti disperat sal ma profesore , ce faci?:))) lasami si mie skype tau
Fulgerul Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 @Fulgerul ; Tu ai jucat vreodata pe linkmania? ca in joc nu te vad. Toata ziua te plangi si postezi dar de jucat pauza . Parca vad cand se da rr db , joci 2-3 luni si apoi zbieri pe aici ca vrei rr db. Esti disperat De ce mă acuzi pe nedrept? Este nevoie să mă vezi în joc? Tocmai că se va reseta baza de date în curând (că doar au trecut mai bine de doi ani de la ultima resetare), de asta nu intru. NU sunt disperat și NU o să cer așa ceva după două-trei luni, fiindcă de asta încep pe viitoarea bază de date, ca să fiu sigur că nu se va mai reseta baza de date prea curând. Acum înțelegi?
Profesorul Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 @Fulgerul ; Tu ai jucat vreodata pe linkmania? ca in joc nu te vad. Toata ziua te plangi si postezi dar de jucat pauza . Parca vad cand se da rr db , joci 2-3 luni si apoi zbieri pe aici ca vrei rr db. Esti disperat De ce mă acuzi pe nedrept? Este nevoie să mă vezi în joc? Tocmai că se va reseta baza de date în curând (că doar au trecut mai bine de doi ani de la ultima resetare), de asta nu intru. NU sunt disperat și NU o să cer așa ceva după două-trei luni, fiindcă de asta încep pe viitoarea bază de date, ca să fiu sigur că nu se va mai reseta baza de date prea curând. Acum înțelegi? Stii ce inteleg? ca dupa rr db tu tot pe forum o sa stai :)))) iar noi jucam @Fulgerul ; Tu ai jucat vreodata pe linkmania? ca in joc nu te vad. Toata ziua te plangi si postezi dar de jucat pauza . Parca vad cand se da rr db , joci 2-3 luni si apoi zbieri pe aici ca vrei rr db. Esti disperat sal ma profesore , ce faci? :))) lasami si mie skype tau Sefu... nu am skype :P Te astept la un duel :)
Dante. Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Bre....n-ai treaba cu aia mici cumva? :)) Ei au treaba cu mine :))
Alexutu Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 @profesore , o sa intru zilele astea sa te bat la un duel ^^