THuG-Radu Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 ' date='Apr 27 2006, 02:24 PM'] rimember lil old yoda? is chiar curios dak ma mai stie cneva de pe DBu trecut Pt. ce ai postat de 2 ori ? & btw, yea I remember u !
Lancelot Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ' date='Apr 27 2006, 02:19 PM'] du ia rimember priti yoda? da da te stie lumea god ce lume acum pe aici
Yo-DA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Pt. ce ai postat de 2 ori ? & btw, yea I remember u ! din greseala...... @radule....tot un as al avatarurile klumea ai ramas
THuG-Radu Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 ' date='Apr 27 2006, 06:20 PM'] @radule....tot un as al avatarurile klumea ai ramas Saru`mana ! Tin minte, ca te tot confundam. Parca erati 2 care jukati pe YoDa ... si mai era unu .. puff .. imi scapa acuma ... reaminteste`mi !
Krypton Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ' date='Apr 27 2006, 02:24 PM'] rimember lil old yoda? is chiar curios dak ma mai stie cneva de pe DBu trecut nub powa
Yo-DA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Saru`mana ! Tin minte, ca te tot confundam. Parca erati 2 care jukati pe YoDa ... si mai era unu .. puff .. imi scapa acuma ... reaminteste`mi ! little EliTe_MG despre el e vorba....banuiesc....
[EliTe] Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ,Apr 28 2006, 07:40 AM] little EliTe_MG despre el e vorba....banuiesc.... prezent
THuG-Radu Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 ' date='Apr 28 2006, 07:40 AM'] little EliTe_MG despre el e vorba....banuiesc.... Tot ce`i posibil !
Guest gyno brasi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 a fost frumos cat a tinut old db, era mai multa intelegere intre noi ,era lumea altfel,era kiki care no suporta nimeni:),eram in tarcu de bk unde na vedeam cateodata pe forum ca ala nre lvl de arena altii ma vedeau pe mine dar nu se punea prbl de postare , cu toate ca era un singur srv shi era supraaglomerat ,nu erau "hackuri",ne uitam ca la parada cand il vedeam pe calisto care era elf shi intra in tarcuri fara ajutorul unu sm.din pacate acum srv linkmania numai e asha sigur multi cu d/c ,cu vanatori, cu lipsa de bun simt, copii de 10-12 ani care nu cunosc notiunea jocului.a fost o greseala cand mam reapucat dupa rr dar acum cand mai am putin sa termin raman asha,dar dupa rr la db nu ma voi reapuca de mu pt ca numai are nici un rost sa vad cum niste retardati strica reputatia srv,strica jocu.pacato zi buna la revedere
Aszmhodeus Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 dand pagina cu pagina..scoarta cu scoarta a acestui thread .. tot recunosc pe multi dintre voi...mi-a facut placere mare sa joc cu voi si nu regret nici o clipa din cele jucate candva pe acest server...multi prieteni altii dusmani mereu o sa ramana linkmania un loc in inima mea ..ne vedem la vara ..i`ll be back then with LanT and other friends :) du ia rimember priti yoda? Yes :P remember you:D friend :)(cand te-ai retras la licitatie doar pentru ca ma cunosteai si eu licitasei primu) ..also Elite_MG (never forget the trade for spirit armor^^) :P str- (pentru aratandu`mi Immortal si ca e o ghilda unika) , Gyzmo (pentru prietenia ta), hotu (pentru Paris Jm3ker Nr`1 fara nr fara nr^^ actiunea furat spoturi afk..:P pana ne-am luat suspend=)) o data ) w1se (pentru ajutorul tau in joc dar si pentru incercarile tale de a fi primu candva.), Tigress ( vei fi mereu cea mai sexy elfa:P si sa fii mandra de acest lucru ) , Azu (azureus :D hehe:D cat mai radeam mai ales la eventuri^^ ce`ti mai face elfa?:P) ReavenDW (pentru spiritul de echipa toti pt unu si unu pt toti), Psycho (pentru firea ta de conducator si cel mai bun guild master ), [HH]Fedayn (pentru amintiri de mult apuse ..eu cu set legendary si tu sphinx ^^ poate mai merem la o bere candva), Scandurica (vechii baieti mereu veseli) , LanTEu (mai crestem elfele?^^), Achile (e war..chemati`l pe achile ca rupe tot> si multi altii sper sa nu va fi :P suparat ca nu v-am mai scris..:P dar asz knows you and hasn`t forgot ya` I really miss the old days..and now: who remembers lil asz?
THuG-Radu Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 a fost frumos cat a tinut old db, era mai multa intelegere intre noi ,era lumea altfel,era kiki care no suporta nimeni:),eram in tarcu de bk unde na vedeam cateodata pe forum ca ala nre lvl de arena altii ma vedeau pe mine dar nu se punea prbl de postare , cu toate ca era un singur srv shi era supraaglomerat ,nu erau "hackuri",ne uitam ca la parada cand il vedeam pe calisto care era elf shi intra in tarcuri fara ajutorul unu sm. din pacate acum srv linkmania numai e asha sigur multi cu d/c ,cu vanatori, cu lipsa de bun simt, copii de 10-12 ani care nu cunosc notiunea jocului. a fost o greseala cand mam reapucat dupa rr dar acum cand mai am putin sa termin raman asha,dar dupa rr la db nu ma voi reapuca de mu pt ca numai are nici un rost sa vad cum niste retardati strica reputatia srv,strica jocu. Prea prea adevarat ! Mai putin faza cu kiki. Eu o suportam !
Lancelot Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 da eu imi aduc aminte ca ti-am dat ultimul suspend
Guest gyno brasi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 da eu imi aduc aminte ca ti-am dat ultimul suspend ia uitel ma ce tine minte lance jos palaria in fata ta bro,
Guest LARVA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Prima data am vazut jocul asta la colegul meu de camera lycanian si mi s-a parut o porcarie,o groaza de timp pierdut;dar in subconstiient presupun MU m-a determinat sa imi iau calculatorul si sa instalez MU Imediat pe 20 noiembrie 2005 mi-am facut bk ul si am inceput sa joc;a devenit o manie jucam ca disperatul de la 16 pana la 2 noaptea ,aveam probleme la munca, la facultate nu ma mai duceam....a fost o nebunie:)) tin minte primul party in BC cu Cucumberez cand am crescut vreo 20 de lvl cat mam bucurat! apoi a urmat lt7,partry in atlans&exile cu lyc(muream de oftica cand crapam la 1hit) primul golden ucis-un pricajit de goblin in lorencia-lvl 200 si arena cu 60 de lvl intr-o zi;toate fazele ,smarlaniile cu iteme,tepe chinul sa le vinzi prin orase etc,primul meu soccer cand am dat autogol,pe tora cant mi-a dat la juma 2 iteme dp cat m-am chinuit sa fac setul dsr+hp si cum i-am dat teapa la 1 scut lui soul taker(dsr+hp+11=10 jol)primul item dsr+ref vandut cu 20 de jol-deja eram bogat=)) si armura dp lk+dsr+ref luata tot cu 10 jol pe mathy,tori,kronos si cum am intrat in Zzzzbumi-my home- primul rr pe 8 ian cadou de ziua mea de la mathy,dezamagirea cand kron si zbu au renuntat la MU ,cearta cu maty cand am vrut sa vand setul dsr+ref la pg si sa ma las de MU si multe alte bccurii si tristeti care au facut din acest joc o experienta unica.
Carp Angler Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Prima data am vazut jocul asta la colegul meu de camera lycanian si mi s-a parut o porcarie,o groaza de timp pierdut;dar in subconstiient presupun MU m-a determinat sa imi iau calculatorul si sa instalez MU Imediat pe 20 noiembrie 2005 mi-am facut bk ul si am inceput sa joc;a devenit o manie jucam ca disperatul de la 16 pana la 2 noaptea ,aveam probleme la munca, la facultate nu ma mai duceam....a fost o nebunie:)) tin minte primul party in BC cu Cucumberez cand am crescut vreo 20 de lvl cat mam bucurat! apoi a urmat lt7,partry in atlans&exile cu lyc(muream de oftica cand crapam la 1hit) primul golden ucis-un pricajit de goblin in lorencia-lvl 200 si arena cu 60 de lvl intr-o zi;toate fazele ,smarlaniile cu iteme,tepe chinul sa le vinzi prin orase etc,primul meu soccer cand am dat autogol,pe tora cant mi-a dat la juma 2 iteme dp cat m-am chinuit sa fac setul dsr+hp si cum i-am dat teapa la 1 scut lui soul taker(dsr+hp+11=10 jol)primul item dsr+ref vandut cu 20 de jol-deja eram bogat=)) si armura dp lk+dsr+ref luata tot cu 10 jol pe mathy,tori,kronos si cum am intrat in Zzzzbumi-my home- primul rr pe 8 ian cadou de ziua mea de la mathy,dezamagirea cand kron si zbu au renuntat la MU ,cearta cu maty cand am vrut sa vand setul dsr+ref la pg si sa ma las de MU si multe alte bccurii si tristeti care au facut din acest joc o experienta unica. nice pacat ca devine ca 1 drog si-ti face regrete in viata MU ce ziceai tu despre facultate...
Tigressa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Tigress ( vei fi mereu cea mai sexy elfa:P si sa fii mandra de acest lucru ) I really miss the old days..and now: who remembers lil asz? i do, i do !!!!! come back soon
Evil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Azm poate poate iesim o data la o bere(eu cu tine si storm:D)
Aszmhodeus Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 pai esti din iasi? daca nu:D la vara cand plec la mare:-" vedem:D mi-ar face placere
THuG-Radu Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Btw, pt dushmani si prieteni ... la vara, dupa bac, daca`l iau cu brio ... fac un road trip : Craiova - Bucuresti - Constanta ! Care vrea sa ne intalnim, sa ma contacteze pe PM (Ma refer la prietenii care nu au mess`u meu .. desi nu cred exista asa ceva ) )
ArchAngelis Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 fa o semnatura : THuG-Radu fan .. si pune link la topicu` asta ))) spatziu publicitar pentru mediattizare se plateste gros Thug ..... sari cu $$$ si atunci sa vezi ce sare lumea la tine