Jump to content
THuG-Radu

Topicul Amintirilor

Recommended Posts

Posted

Pe IRC, cand ti`am trimis o melodie, nu mai stiu exact ce, cred ca Blondy, si am inceput sa rad de tine ca de astea asculti, dupa care a inceput chat`ul, dupa care ne`am intalnit in joc si m`ai luat sub aripa ta protectoare wub.gif !

Atunci la fantana, l`ai chemat pe Halt parca, sau pe Marius, sa`i lamureasca pe restu ca sunt 4 spoturi. Atunci eram non-rr ! ce vremuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! crybaby2.gif

I Miss the good old days ! crybaby2.gif

lol ba .. tu ascultzi blondy .. singura melodie care ti`am cerut a fost my humps de la bep violent1.gifviolent1.gif

Posted

InxeS' date='Apr 22 2006, 12:50 PM'] lol ba .. tu ascultzi blondy .. singura melodie care ti`am cerut a fost my humps de la bep violent1.gifviolent1.gif

asculti blondy ma grasule ? 24.gif

Posted

mNah daca tot atzi mintzit atat hai sa va mint si eu umpiq happy.gif

Cand am vazut prina data jocu ..Wow .. am zis ca`i super .. nu ca nu era aja la inceput .. mna am intrebat si eu ce si cum se joaka .. nimeni nu se najte dejtept si oricat de dejtept ai fi tot prost mori .. da mnah sa trecem la jok .. am inceput sa jok ..sa fac lvle .. incet`incet sa invatz sa jok .. (nu ca majoritatea .. lvl de arena party pls .. rr si apoi mare smech .. ma refer dupa rrbd lojic) .. l`am cunoscut pe Atomic si pe Kagome 2 oameni super de treaba .. am mai facut cateva lvle pe`ici pe kolo cu ei si fara ei ..am facut lvl 300 si ceva .. apoi o inceput sa`mi placa joku : X .. l`am cunoscut pe SKULLZ un om super de treaba .. am intrat la el in guild .. DA !! .. MA AJUTAT SA DAU RESET !! .. am cunoscut guildu .. m`am intzeles super fain cu ei .. oameni super de treaba .. mai ales Kiduletz .. deshi eu aveam 1 rr si el 0 .. niciodata nu a zis sa`l ajut sa creasca .. ce se straduia sa faca lvle de unu singur in exile .. unu din putzinii oameni care pe care i respect de pe linkmania .. apoi am dat 1,2,3,4,5,6,7,8 reseturi .. totul a fost super .. ma intzelegeam cu totzi .. Predator,Kiduletz,Skullz ... f.multzi .. scuze daca nu va tzin minte pe totzi .. sau nu vreau sa va trec pe totzi ... pt ca sant multzi care au uitat ce`i aia distractzie si nu mai jtiu numai exp..no ks..post..plm totzi cred ca evolueaza cand defapt totzi se duc de rapa .. wink.gif .. acuma jtiu ei si dau cu capu in taste .. h3h3h3 .... Dar dupa rrbd .. sh`amar .. toata lumea s`a schimbat .. nu mai jtiau ei ce`i aia distractzie numai competitzie,lvle,no ks .. party pls .. items plss si aja mai departe... oamenii de care`tzi era mai drag sa dai pe server .. dupa rrbd itzi era greatza sa pui click`u pe ei .. fitze , impresii .. aja mai departe .. dupa ce au dat catziva reset .. totzi arena dupa ei .. zici ca juca real madrid cu barcelona .. 24.gif .. guildele nu se mai faceau ca inainte.. toate se bazau pe ..(items,party) .. a inceput invazia .. party pls/te postez .. items pls is lvl mic si aja mai departe .. competitzia pe reseturi si blabla "ca io`s mai tare ca si tine ca am cu 1 rr mai mult sau ca am cu blabla` mai mult decat tine la energy .. cand defapt io nu jtiam sa dau /move davias,noria .. blabla .. ce`s alea iteme rare .. ce`i ala gap ?? " .. de admini sincer .. oricat aj incerca sa gasesc ceva .. nu gasesc ; )) .. oricat atzi cauta nu vetzi gasi un server ca si linkmania.. inainte a fost unic .. dar si acuma e un server f`bun dupa mine cel mai bun happy.gif ... si cam asta a fost tot ce`am avut sa va spun .. a da si ca sa nu zicetzi ca inventez tot .. sau ca atzi omora sa aflatzi nick`u meu .. Drim3r .. si da .. sugeatzi din tzatza majoritatea cand io intrebam de incepatori ce`i ala zen .. si respect Kindred .. volfuletz .. HH ( un guild ca si ala nu o sa fie niciodata .. pacat ca pe unii i roade invidia ..) .. si da .. putetzi sa fitzi happy atzi ramas voi .. MASTERII pe server cool2.gif .. a da si respect pt colega .. ThuG :* si cam The EnD ..stiu ca trebuia sa scriu mai devreme .. dar nu am crezut ca server`u ala super pe care imi facea placere sa jok o sa se transforme in .. nu mai zik nika` hai bye .. si .......

Nu Mio Luatzi In Nume De Rau Ca Va Iau In ..... Bratze .. !!

Posted

InxeS' date='Apr 22 2006, 12:50 PM'] lol ba .. tu ascultzi blondy .. singura melodie care ti`am cerut a fost my humps de la bep violent1.gifviolent1.gif

MINTI. Gandeste`te, aparuse melodia aia in mai ? smile.gif

Mi`ai cerut BLONDY dar nu PENTRU TINE ci pt. nush ce colega/amica/prietena de a ta ! 24.gif

Posted

Soon si eu voi fi o amintire smile.gif - una urata ptr cei mai multi dintre voi dar who cares tiphat.gif

where do u go ? eusa_naughty.gifcrybaby2.gif we need ur gun soldier

Posted

Eram deja in dark side radule smile.gif hwo needs cookies i just wann peace smile.gif

Spidy are nevoie de cateva cookies biggrin.gif era cam "gay" azi biggrin.gif

Guest KLERIK
Posted

uite sa imi astern si eu povestea mea.

*Eram in februarie si colegul meu de banca(HARPERIAN--daca il stie careva) ma tot innebunea cu Mu'u lui.Imi povestea mie de guilda lui(pe care mi-o explicase ca fiind o familie), levele, iteme(non-ex si exc erau tot una pt mine), de jwl-uri si multe alte kestii neinteresante la acea vreme.Eu vazuesm cum e jocul de vre-o 2 ori la el acasa si ii tot spuneam sa nu mai bata la cap ca nu ma apuc eu de asemenea porcarie de joc ca nu am timp si in plus cs'u era mult mai interesant...

El a dat primul rr(de care mie imi era teama mare la inceput ca o s-o iau de la capat si toata munca mea se va duce pe apa sambetei) si mi-a zis sa ma apuc atunci ca ma ajuta el--no way, apoi a dat al doilea rr si la fel...sa ma apuc ca ma creste el...si atunci am zis hai mah, daca nu imi place nu ma mai joc,buuun.....

*Eram in dubiu ce sa imi aleg: "ala cu parul alb, cel cu parul scurt sau fata aia" si el m-a sfatuit sa imi aleg dk'u ca "e cel mai tare"...shi aja aparuse un nou player de Mu....KLERIK....Ca orice nou-nascut la inceput a Fost mai greu cu vorbitul,dar usor usor am reusit.POt sa spun ca la intrarea in joc, am fost foarte deziluzionat cand i-am vazut pe toti ce armuri stralucitaore aveau+aripi....pe care credeam ca nu voi ajunge niciodata sa mi le pun....el m-a luat usor usor si mi-a arata magazinul din lore de jos, de unde mi-am cumparat si eu ca tot bk'u ce imi era necesar(primisem 10mil zen+2 life potions+ 2tt===stai el ce stia)....si aja am inceput si dai si dai....apoi tot el m-a luat si m-a dus la un super spot-La Scheleti...unde era tin minte si acuma...lissard parka....m-a luat in party pana pe la lvl 20 si apoi mi-a zis sa vin in davias...ca e mai multa si mai buna exp...m-a luat pe jos...ca stia ce lvl am...si m-a dus la un spot in davias...facusem eu lvl 36 si apoi el a zis ca se duce in atlans.....si am zis ca vin si eu...mi-a zis sa dau /move atlans...dar cand sa dau...tzapa...apoi m-am intalnit cu WhiteWIz.....care tot prieten cu Harp m-a luat la castel....va dati seama ca era Heaven on earth acolo.....cresteam la lvl de ma rupeam....plus ca el mi-a dat primul jwl...un creation...nu shtiam ce se face cu el, dar oricum cand am vazut cat valoreaza am zis ca sunt un om bogat...apoi am inceput sa ma imbrac in iteme +6+7 non-exc de pe jos...bine-nteles ca strangeam tot ce nu luau altii si ma duceam rpd la magazin cu ele.....300 mii zeni era un pret rezonabil..2 sticlute de viatza....primul item excelent pe care l-am avut a fost o sabie(care nu imi vine in minte acum)...de care eram foarte incantat mai ales ca era cu skill...si atunci m-am apucat eu sa dau si in stanga si in dreapta...

*primul bc in care am fost a fost pe la lvl 45 cred....am fost si nici makar nu stiam sa cer party...mai ales ca nimeni nu ma lua orikum....am iesit eu pe pod si poc din prima....inapoi in davias....nu imi era decat ca pierdusem bani si experientza...apoi nu m-am mai dus o perioada....pana cand am facut lvl de bc2, faza e ca eu tot in 1 credeam ca intru...dar vedeam ca nu ma lasa...si am crezut ca o data intrat in 1...tre sa le iau pe fiecare la rand.....eram terifiat..daca in 1 murisem asha...apoi in 4-5 nici numai avea rost sa intru sad.gif

*primul set exc pe care l-am avut a fost bd...nu va mai spun ca pana am facut questul am innebunit(vreo 6 ore)...black dragon pe care mai tarziu, l-am facut pe dsr( dupa ce in sfarsit am intese si eu ce este ref,dsr,dd&Co.)--si acum il mai am...apoi...am facut o ingenioasa combinatzie de magus+embroidered...dupa care a urmat cum era normal flamingul...care am reusit dupa multe urari de bine la adresa lui Uncle Goblin sa il fac+11+dsr....

*primul guild in care am fost era facut de mine si de un coleg...O&K--OrtregA&KKLERIK) dar nush d c a doua zii se dizolva....apoi a urmat desigur un altul....ZEII..in care am avut deosebita placere sa ii cunosc pe Zboomy,Duran,telma,GEEA_ELF,Zeus_myth si altii....ei au fost cei care m-au ajutat prin tarkan cu buffu...sa fac si eu lvl 200...apoi ei deja incepusera sa se lase(zboo avea 30 de rr) si trecusera pe alt server...era clar ca trebuia sa caut alt guild...insa tot ei mi-au zis sa incerc la Ang3lik si Zzzbumi....la Zzzbumi(la zzbumi mai avusesem o tentativa la lvl 150-dar era limita de 2rr)....acum gm era Torino care mi-a zis ca sub 6rr numai recruteaza...si apoi i-am dat pm lui HaCkErS...si asha a inceput totul..dupa un post pe forum si acceptul restului am intrat...

*inainte de a intra in arena...vb eu cu un cunoscut in lt7..la care el:"mah duc in arena sa cresc"..eu "oke".....dupa o ora ne reintalnim.."cat ai crescut?" el pe mine

eu "2 lvl.u?"...iar el pe nersauflate "40 de lvl" deci va dati seama ce insemna pt mine arena...paradisul....

*sa revin la intrarea in arena....cum am intrat Harp m-a ajutat sa fac 15 lvl....apoi...un elf tot striga...NEED BK MIC PE SPOT....la care eu am zis ca vin eu.....aveam 215....era un pp(termen pe care il auzeam din ce in ce mai des) de milioane.....intr-o zii jumate am facut lvl 310 in arena.......dupa mult timp de kin..apoi am facut lvl 330.....nu shtiam ca am voie sa cer party obligatoriu, de aceea cand eram refuzat de cate unul singur, nu ziceam nimik, treceam mai departe...abia peste 5 lvl mi s-a spus kestia asta si am vazut si eu cat profita unii de nestiinta altora...primul rr stiu sigur ca l-am dat cu Sony...atunci fiind prima si ultima data cand l-am vazut nu am apucat sa ii multumesc deacat atunci cu un simplu ms....al doilea numai stiu cu cine l-am dat....al 3lea insa l-am dat cu cei din guild...

*primul afk a fost pe la lvl 190 in lt7 unde deja numai muream...am lasat si eu cu scotch(nu stiam d clicker) de la ora 5 dim(venisem de la un kef) si la 7 cand m-am trezit am avut minunata surpriza sa constat ca eram mai mare cu....... juma de bara....si un mesaj"u r disconnected from server"....cam asta a fost inceputul carierei meele de jucator....

Posted

pt ca tot e vb de amintitri , mai shtie cineva ceva de mihis? biggrin.gif

Nu l`am prins pe forum, dar din cate am inteles din posturile altora era ceva copil de 13-14 ani mare mare spammer, care facea topicuri idioate in prostie 24.gif

Saracu, ce noroc o avut ca nu l`am prins eu pe forum, sa vezi atunci caterinca rofl1.gif

Guest RaulHH
Posted

o mihis cel ce se lauda k la war nu il bate nimeni pe old db si facea topicuri fara sens biggrin.gif

Guest Of 2 G
Posted

Singura amintire,neplacuta ce`i drep, e ca am jucat ... in rest Salutare tuturor celor care i`am cunoscut candva demult si care -poate- mai frecventeaza forumul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...