Guest Angmar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 prima oara cand am vazut joku asta....acum 1 an si ceva....... am zis.....muahahahaa incearca sa copieze pe diablo2 ...copie nereusita si naspaaaaaaaaaaaa. eu nu o sa ma jok in veci ashe ceva.....a fost mult pana am incercat...mi-a dat un prieten sa-i tin spot....era alt server atunci...se dadea rr la 1000..... in fine, am dat eu clickuri acolo...(de unde sa stiu ca pot sa tin si apasat) si dadeam pe q ca nebunu...ca imi zisese ala ca pe q bag viata....i`am baut vreo 300 de potiuni in 2 minute....va dati seama ce viteza aveam...de...mi-era frica sa nu mor. si dupa aia s-au apucat oamenii de linkmania. hai sa incerc si eu. mi-am facut un bk si hai la bataie. si ma intalneam cu rr-iti si le ziceam ca vreau si eu sa zbor...sa ma faca si pe mine cu aripi...si ei imi explicau ca trebuie sa am lvl 180 pt aripi....si le ziceam ca nu e adevarat, ca sunt ei rai si vor doar sa aiba ei aripi. la primul party la scheleti in lore... nu intelegeam de ce da ala cu chestiile alea negre si eu nu dau....si nici el nu stia sa-mi explice eram n00bi amandoi.cand am vazut primul item exc a fost super tare. eu aveam jafuri de brass din cutii....si a venit omu sa-mi dea dragon exc. in primul rand i-am zis ca aia e rosie si nu-mi place...si apoi e ce scrie cu verde? mi-o da stricata? si mai sunt.......multe amintiri. o sa mai scriu pe masura ce-mi aduc aminte )
Lancelot Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Guppy' date='Mar 23 2006, 11:28 AM'] [Killer] Gup
Guest MAXZ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Chiar a fost frumos cat am jucat, va urez si eu bafta acum intr-un loc in care sa zici papa celor cu care ti-ai ars la propriu atat timp nu e considerat spam si enervant.Spor tuturor, hf & "NO KS!!!"
Spydy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 K si toate jocurile cel mai frumos e prima data. . . cei kre au jucat de la inceputul serv vor ramane cu amintiri placute/ nu asa placute despre acea perioada . Restul . . vb cu cei vechi sa vedeti diferentele intre perioada ianuarie - aprilie 2005 si serv actual. Toate cele bune tuturor
ratseloP Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 s-au schimba majoritatea ... poate datorita faptului k sunt extrem de multzi care joaca d p old db ... dar e adevarat k trebuie sa ducem doru` anumitor persoane ... ar fi neplacut sa dau exemple ... guild-urile nu sunt ce au fost atunci ... de exemplu innos (proud memeber here) .. in innos nu stiam ce-i aia arena ... mergeam cu dwu` meu (dw mic 232) shi imi ziceau aia no ks shi yo credeam k zic no kissing ... (stupid me) ... shi oricum e un alt nivel de civilizatzie ...
Raul Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Acuma numai n00bi de folosesc hackuri crezandu-se ca numai asa ajung mari
ratseloP Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 singura chestie p care o reushesc este suspendul ... merita .... Die Cheater
Guest Mulatrul Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gata fratilor m-am lasat si yo .... ce pot spune decat ca a fost o experientza interesanta in urma careia am ramas cu multi amici si asta chiar imi pare nespus de bine ...si cu niste amintiri si mai hazli in care nu dormeam noaptea ca sa mai prinzi un spot sau sa nu cada party-ul si a doua zi plecam la servici nedormit sau chiar chiaun ....oricum a fost superb si pot spune chiar ca este o manie jocul asta si o placere mai ales .... cu multi oameni intregi care joaca sa se simta bine sau sa se destinda cand ajung de la servici insa sunt si noobi de rigoare care sincer dau frumusetzea jocului daca sti cum sa-i iei si sa vezi partea frumoasa a jocului .... Ce sa mai pot spune decat bft multa celor care mai joaca multumesc prietenilor ....la fel si "noobilor" ca m-au distrat si HAVE FUN PPL PS:amar3to forever cu gandul la voi .
Guest matu Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 E atat de mult de cand joc ,.....imi aduc aminte de srv vechi ,...mi-am luat suspend pt. spotu din dungeon , cand lunea se posta pt. un "box of heaven". In ziua in care eu m-am apucat sa ma injectez cu MU a inceput si Ciumete dar acum el s-a lasat si cam de mult a facut asta, nu stiu cum dar cred ca a fost la: "dezintoxicare" pe mine nu ma primeste ,....si multe multe de povestit ,....dar deocamdata atat Apropo ,...acum numai de 4-5-10 rr au ajuns si ei mari de la party PLSSSS man te implor la hack-uri eu cred ca nu va mai tine mult ,...... borfashelu & borfasu_mg
ovidiu_vl Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Am fost noob ... pe acest server ... am mai invatat cite ceva ... DAR cel mai important am castigat citiva prieteni si multe amintiri dragi ! GOOD LUCK ! Bye ! Acum continui experienta pe alt plan ( in new server!)
Desire Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 uuuu....amintiri ? ce`s alea ? PS: ce s`a ajuns aici ma ? de la "da party sau te postez" deja s`a ajuns la hackuri si alte kestii ? omfg )
Krypton Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 uuuu....amintiri ? ce`s alea ? PS: ce s`a ajuns aici ma ? de la "da party sau te postez" deja s`a ajuns la hackuri si alte kestii ? omfg ) tigerrrrrrrrr miss u
Guest gino_nebunu Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Misto joc ... a fost ... acu nu se mai poate ... Mi`aduc aminte de inceputurile mele in MU ... asta se intampla prin luna ianuarie a anului 2005 ... erau foarte putin rr`iti ... lumea n`avea in cap numai d.c (cum au acum) era linistita ... nu ca acum Dupa ce mi`am facut si eu niste prieteni pe ici colo ... tin minte k bateam atata drum ... pana la bucuresti doar sa ma vad cu ei (niste baieti super de treaba, care cred k si acum, dupa aproape 1 an de nevedere, daca m`as mai duce pe la acea sala, cred k ink m`ar cunoaste si m`ar respecta asa cum ma respectau atunci) ... unii sau lasat altii imi sunt ink foarte apropiati ... asta e ... that`s life ... oricum ... nu o sa mai joc foarte mult timp acest joc ... k na ... mai crestem si noi ... tre sa ne vedem si de altele ... Btw ... tre sa multumesc unor prieteni f buni de`ai mei din acest joc : Gica ( un anume BK pe nume V3ktoR ) ---> chiar daca nu vede ce scriu aici ... sa stie k cu prima ocazie knd ajung la bucuresti il vizitez ... Krypton ----> bro ne cunoastem de ceva vreme ... mai mult de 1 an ... am fost mici amandoi ( mai ales noob`i ) acu el e mare ... eu sunt tot mic ... np bro ... si ink o data 10x k m`ai ajutat Princesita ----> same as bro .... doar ca ea este surioara mea mai mare Si tutor celorlalti care ma cunosc si ma respecta asa cum ii respect si eu pe ei ... Btw Soldat u nu ma mai tii minte dar sa stii k eu nu te`am uitat ... asa cum n`am uitat pe multi din cei vechi Respect All
Lancelot Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 gresesti gyno te tin minte aveai bk cand jucam si eu cu adevarat mu nu uit prietenii
Krypton Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 (edited) gresesti gyno te tin minte aveai bk cand jucam si eu cu adevarat mu nu uit prietenii care bk?? era wiz nubule ps: nu e gyno de care zici u...e PowerFull din HarkoneN Edited April 12, 2006 by Krypton
kiki(elf) Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Am fost noob ... pe acest server ... am mai invatat cite ceva ... DAR cel mai important am castigat citiva prieteni si multe amintiri dragi ! GOOD LUCK ! Bye ! Acum continui experienta pe alt plan ( in new server!) Ce faci mai Ovidiu_VL ?? Hehe...ce vremuri...cum mai e cu bucataria....fetele cu fuste scurte...primavara?
Lancelot Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 care bk?? era wiz nubule ps: nu e gyno de care zici u...e PowerFull din HarkoneN aa lol am crezut ca celalt gyno ps Taci acolo but
Edelweiss Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 hmm.. si eu il tin minte pe powerfull... eram cu blairwitch, aprox acum un an... abia ma apucasem de mu linkmania, eram lvl 130 sau asa, aveam f putine jwls... vine la mine un wizz roz (aka powerfull) si imi cere 3 souls, atat cat mai aveam si eu, cu promisiunea ca mi le da a doua zi inapoi. naiva de felul meu pe vremea aia, i le-am dat, sperand absurd ca le voi primi inapoi. nu-l voi uita pe powerfull niciodata, a fost prima mea dezamagire din mu (asta exagerand un pic, totusi)
fade Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 super marfa.. uite azi s-a inkeiat calatoria mea prin mu, definitiv gl everybody /edit the reason? well, ip filtrat pt ca am intrat cu contul lui tsu acu` vreo luna, si acu` 2 zile s-a folosit 1hk de pe contul lui
Fr33LaNc3 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 bogz..azi au cam cazut multi veterani..multi care poate era mai bine sa ramana..dar de cazut ce a fost inainte a cazut de prin octombrie..stiu ca am lipsit 1luna jumate 2 luni dupa primul meu rr..apoi..ce era in Mu doamne anyway i've still got my memories.. primu meu char saracu..si acu sta atarnat pe acolo pe cont un wizz micut Therylion..eh..cum stateam si ma chinuiam sa prind spotu in lore doamne... lasam afk prin dungeon..uof..those days ..apoi a urmat un bk-utz simpatic..neinfricat... raised 2 or 3 elfs cu el ..then..followed me pretty proud elf , cel care i-a vandut la pret dublu niste iteme ref+dsr olgai..de a facut-o sa planga ..gessh edel , sry for that again ... ma pregateam pt mg ce vrei ... apoi charu` pe care multi il stiu.. the only one posible Fr33LaNc3 ( Free cum ma striga toti..Geo olga...hm..dont know why..cred ca e de bine oricum )...well...moama ce m-am chinuit cu el..pfii..dar anterior elfitza me cunoscuse pe rede..un mg de vreo 3 rr pe atunci .. prin exile...hihi m-a ajutat sa fac lvl 230 dak nu gresesc..apoi am intrat cu mg sa ii arat setu meu dragon..era f interesat de red dragon pe atunci..apoi au inceput noptile de chin..am crescut cred in 3 zile peste 220 de lvl cu mg-ul..pe vremurile acelea era ceva...fiecare bc era programat..spotu din lorencia sau dungeon asigurat..apoi lt5..lt 7...apoi exile..zile acelea..de exile pana la lvl 324+..cand am calcat prima data pe acest server in arena..wow..those were hars days ...apoi am fost ajutat de miguriDW ( ambii ma refer la adi si lumi si rayde ocazional )..dar sa nu uit ajutorul lui rede..moama...ce ii palcea sa stea phono pe spot..ia ghiciti cine era sacul de box ..apoi party cu Edel..si cu rede..moama...party cu GM..de la LegacY..pfoai..crek singura noapte care am putut sta on pana cand s-a odihnit Rede...si singura in care Edel a facut pk de voie pe mine..si eu pe ea..da ma rog..am dat si de devilish in acest timp..da..old dev..HH pe el..eu un drac dat naibii..tin minte ca m-a pk..asa din senin..doar pt ca eram LegacY..si era certat cu Olga..o ya..nervi ce aveam..si cand am vazut la status ce dea rr are..pfii...ce ciuda aveam ca nu il puteam aborda cu pamantu..si dai cearta cu el..ca peste 2 zile..sa faca un gest neasteptat..sa ma trimita la preteni de-ai sai ( also HH ) pe spot...sa ma ajute cu lvl..am stat si cu ei..damn ca nu le mai tin minte numele..moama ce noapte grea..ba venea unu cu ks..ba nu mai dadea celalt..pfii...apoi a venit ziua cea mare..in care rede isi cere scuze pt certurile avute cu el anterior..o yeah..sweet him..too bad de ce a venit dupa..in aceeasi zi cred ca in semn de scuze m-a rr-it..fericire pe mine doamne...apoi i've falled after the first elf..o yeah.ce ma chinuia rede ca mi-o fura ...anyway..apoi..pauza..1-2 luni..no Mu Link..geesh..and after that .. hell was on the server...LegacY was so broken..datorita unor certuri..zic eu stupide...eh..lost almost everything...am dat repejor niste rr acolo..timp in care eram plimbat dintr-un guild in altu`..apoi amajuns la 4 rr..eram mandru de mine..si am tot inceput sa dau..apoi ni s-a alaturat Lance cu mgul sau..o yeah..ce o mai fura pe edel..( nu va saturati de tot stat in icarus )...nu apucam sa vb nimeni nik cu ea..apoi..miracol..s-a desfiintat guildu`...sa imi iau lumea in cap si sa plec de pe link de ciuda..cand colo primesc pm : Go davias Gm ..refa tu guildu...uof..si acu cand imi aduc aminte..imi dau lacrimile..me gm la LegacY..that was a..hell of a felling i must say..apoi simte chinul unui gm..presiunile..pana cand..pana cand datorita plictiselei..n00bilor..si altor factori..juamte de guild s-a lasat..munceam deacum in van..nimeni nu mai era interesat..am desfiintat..si am preda guildu`..2 zile in delir..apoi m-am alaturat Ang3lik..damn..nice guild..love u Cris..HaCkErS..Anti..and u all the others..apoi am vrut sa ma las..dar..hm.femeile..am fost convinsa de scumpa si draga mea Jorj=Aielyn cum are nick si user..jorj ii zicem noi prietenii...sa ma reapuc..a venit pe server nuami ca sa se impace cu mine..dar asta e my real life story..so nu e mu related..deci nu v-o zic..sac sac sac ..until today..when..well ... azi cand m-am trezit ca am ban pe clasa de ip..datorita unor n00bi..si anume 2..si era sa mai fac si prostia sa ii ajut... in tot acest timp am intalnit persoane extraordinare..incredibil de simpatice..si f mutle la numar..ma scuzati ca nu va mentionez acum..dar sunt sigur ca pe cativa i-as uita..pentru ca sunteti asa de multi..important e sa stiti toti ca va apreciez si nu va voi uita niciodata pt ca veti fi mereu o parte a vietii mele..even if we meet in Mu love Mu..love friends...love life..love everything u can..cause it worts living..doesnt matter were..when u know that u live pana la rezolvarea situatie..nu pot zice decat un bun ramas..gl..rr multe..have a god damned Mu Life..but dont forget..rr dont worth it..FRIENDS do
THuG-Radu Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 gg bogz`u. Come to the dark side. We have cookie`s and stuff Da` pe mine ma mai tzine minte cineva ?