ovimacher Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Pt mine nici nu joc nue un mod de viata eu joc ca nam ce face.M-am reapucat de mu de 1 luna de joc si acum sa patesc asta...in fine joc dota si cred de curand l2. bato z-mi si mie ce tre sa downlodez si de unde sa joc dota ..sry de off topic
THuG-Radu Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Ioi` ce frumos ii topicu` ! :"> Spammers go away ... shu shu !!!
BAT0SAI Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 bato z-mi si mie ce tre sa downlodez si de unde sa joc dota ..sry de off topic Pai eu am venit cu hardu la xtest la sala,de download nici o sansa are mai mult de 1 giga.
Raul Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 so? de ex lineage are 2 giga la down asa poate k il tine fibra pe om sa traga dota
ovimacher Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 fibra din parti @on topic cum stateam eu asa sprijinit in batz in davias, ma gandeam ca unde sunt vremurile alea cand era jumate din davias plina cu playeri care faceau trade??...ca nu aveai loc sa mergi la stash:))....unde sunt vremurile alea cand mergeam la lvl in icarus si nu ma deranja nici unu cu party pls...acum ne-am modernizat vezi domnle' ...vindem "online" ....semnat: pensionar MU plictisit in davias
Raul Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 I miss those times 2 acu toata lumea tzoc-poc "Vanzari - Cumparari"
THuG-Radu Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 I miss those times 2 acu toata lumea tzoc-poc "Vanzari - Cumparari" Si ajung la 2000+ posturi in 2 luni .. ! NAspa ... se strika si forumu` si joku` .. incet incet. DAca nu cumva s`o stricat deja !
[HH]Insane! Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Si ajung la 2000+ posturi in 2 luni .. ! NAspa ... se strika si forumu` si joku` .. incet incet. DAca nu cumva s`o stricat deja ! weeepa..sa stricat ...
DAZZAW17 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Insane!' date='Feb 7 2006, 02:51 AM'] weeepa..sa stricat ... era tot timpul /.... noi il faceam sa fie frumos ... long story
Lancelot Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Scarto' date='Feb 12 2006, 07:42 AM'] u crazzy sexy elfone
[KnoX]AndreuTZa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Eu jucam CS ca disperata... si baietii veneau in cs si povesteau diverse despre MU...si intr-o zi am downloadat ca sa vad si eu despre ce e vorba si...dragoste la prima degustare Am avut multi prieteni in joc pe care mai tarziu i-am intalnit si in RL pe la gatheruri... Imi este dor de Mu dar imi este tare greu sa mai joc acum...joc WOW foarte mult (pe serveru silvermoon ma gasiti....tot cu andreutza ) In fine am postat ca sa ii salut pe toti care isi mai aduc aminte de vremuri trecute.. Bafra la RR-uri
Lancelot Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 AndreuTZa' date='Feb 14 2006, 06:44 PM'] Eu jucam CS ca disperata... si baietii veneau in cs si povesteau diverse despre MU...si intr-o zi am downloadat ca sa vad si eu despre ce e vorba si...dragoste la prima degustare Am avut multi prieteni in joc pe care mai tarziu i-am intalnit si in RL pe la gatheruri... Imi este dor de Mu dar imi este tare greu sa mai joc acum...joc WOW foarte mult (pe serveru silvermoon ma gasiti....tot cu andreutza ) In fine am postat ca sa ii salut pe toti care isi mai aduc aminte de vremuri trecute.. Bafra la RR-uri miss u dea
FujiPa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 povestea mea e de dinaintea rr-ului din august am auzit la 2 prieteni care stateau tot timpu pe calculatoare si chiuleau de la ore si am decis sa chiulesc si eu la 3 ore si sa vad despre ce e vorba ma duc la sala intru in mu deja downloadat si cu contu facut fac un bk mic imi placea foarte mult grafica si melodiile si monstri noi care apareau dar nu imi place ca am jucat pe un server care dadeai rr in 2 ore si am aflat despre toti monstri toate hartile...toate fun staff le-am pierdut in serveru ala imi place ca ma laudam cu set non excelent red dragon+9 si de scutu chaos tot non exc ca asa era la moda si nu prea stiam ce e ala dsr si ref si cand ma duceam la 300 cu bk fara scut exc la invazii+3 muream si crapam de ciuda inca imi amintesc ce ofticat eram dar era mai interesant jocu asa decat ala cu rr in 2 ore acuma dupa rr la db mi-am facut dw si am reusit 9 rr si 1 rr la bk nou sincer sa fiu am auzit ca xp o scazut dar pe ala vechi nu am dat rr dar pe asta nou am dat 10 in total frumos asta e povestea mea
Guest jeghi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Thug.. e belea is marcel... cica... mi`o schimbat rdsh`u aip`u i`m back in bussiness te`am tzukat
Azumi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 u huppy mofo' aniway ...si voi restu ce mai ziceatzi ?
pLac|nTa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 mai nik uitem radem de astia care mai joaca Si inca cum
Azumi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 iar incepeti spamul? o venit lupu .... Close & Clean ...... Mr: Cocolino )
pLac|nTa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 iar incepeti spamul? u lil spamer ne aminteam si noi cum radeam de aia mari pe old db, ce spam
VlaDutzZz*praF Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 raule...cand erai la sala si lucrai la serverul ala...nu stiam ce butonai acolo...mu mi se parea cel mai naspa joc si cand am pus mana pe mouse...si ma omora budge dragon...am prins gustu'