Jump to content
THuG-Radu

Topicul Amintirilor

Recommended Posts

Posted

Lancelot, si ca sa nu ma dezmint, uite alta iesire frumoasa de pe dex:

Character:KidCapri

Reason:low lvl arena

Period:unlimited

Last edited by Selene on Fri Jan 27, 2006 5:15 am; edited 1 time in total.

Ma da chiar... asta e pt batosai... ca el a fost cu noi in noaptea respectiva. Bato d-abia astept whipe la server, crestem iar mari si frumosi, sa mai facem revolte in tarcu de bk biggrin.gif

Posted

Lancelot, si ca sa nu ma dezmint, uite alta iesire frumoasa de pe dex:

Character:KidCapri

Reason:low lvl arena

Period:unlimited

Last edited by Selene on Fri Jan 27, 2006 5:15 am; edited 1 time in total.

Ma da chiar... asta e pt batosai... ca el a fost cu noi in noaptea respectiva. Bato d-abia astept whipe la server, crestem iar mari si frumosi, sa mai facem revolte in tarcu de bk biggrin.gif

Da ar fi frumos sa se mai intample ce spui tu dar nu am timp sigur no sa mai joc pt ca in timpu asta mai joc si dota,CS si mai bine ies in oras ceva decat sa mai joc.

Guest Tyr2004
Posted

toata lumea stie povestea mea doar am fost printre primii de pe sever si imi place sa cred ca atat cat am jucat respectam pe altii (nu DW sau MG ca imi ciordeau toti monstrii cu ES lor smile.gif) )

din aintamplare am ajuns din nou pe forum la linkmania eram si io interesat ca tot omu de un rr la bd insa canci , n-am aflat nimik din search ba mai mult am inteles ca se da si ban pe forum la cei care propun chestii absurde cum ar fii rr-ul la bd ala mult asteptt de fff multi playeri

eee asta e se da nu se da, mai conteaza?

P.S : CAND SE DA RR LA BD??? sincer nu vreau ban (cre scuze) dar vreau si io un raspuns xcare sa ma lamureasca (sincer si la obiect sa fie )

btw Maverick eram tongue.gif

Guest Tyr2004
Posted

aaa pai e bine atunci ca din ce am vazut in status numai pe prima pagina arau toti cu minim 50 de rr

drapt urmare pregatitziva baieti ca in 2 saptamani maxim incepe treaba eusa_dance.gif

muwhahaha blink.gif ca se stie ca daca ne apucam iar nimeni nu mai face fatza help.gif

Guest Tyr2004
Posted

deci gata s-a hotarat

dupa ce face placinta 10 rr ne intoarcem mai toti ca se da rr la bd

tiphat.gif da mai rpd cred ca o sa faac alti 20 de juc peste 100 ( evil nu biggrin.gif )

lista lu lancelot e mult prea lunga si ar face batatturi de la cate nume au fost pe aici

tzaca paka RR BD - tzaca paka anuntam pe toata lumea

Posted

tra la lag, iar aceeasi vesnica discutie... RR la BD... ce sens are? de ce?

poti sa stergi BD de 1000 de ori ca tot MU ramane... poa sa puna si orice versiune vreti voi shotronu asta tot shotron ramne... am jucat ceva mai bine de un an MU primele 1-2 luni de curiozitate/placere dupa care am folosit scuza ca "joc" un joc care real se joaca singur si eu ma jucam dea forumul si foloseam acest chat in culori sa ma schimb o vorba o idee... anyway imi cam lipseste atmosfera din MU, stressul constant (nu lasa afk, imi dai party?, ma cresti?, te implorrrrr si nelipsitul plsssssssssss)

P.S. angry7.gif

Posted

pfff...ce frumos era cand stateam si vb..eu,bula,caponeasa...cateodata batosai,ciumete...24.gif..atunci da imi placea sa joc...pe vremea aia..se dadea suspend in tzark bk pt party smile.gif)..si fusta de real ma postat dry.gif...wte...

@guppy : da man..dar in mu..e mai frumos ca pe mess happy.gif

@eq : lol..ce avatar misto :|smile.gif

@bato : stiu eu sigur ca teapuci urmatoare db...poate o conving pe capo sa se apuce si ea smile.gif))

@sici : stf ma...dry.gif..imi faci si mie cunostiinta cu fetele alea wub.gif stii tu alea..cu buletin proaspat 24.gif)

@restu : no spam..ca se inchide topic..prea frumos topic

Posted

hmm..let`s see..mu..e un mod de viata pentru unii...40% din sv cred eu nu au o viata..si cand zic asta ma refer la gagik/nevasta prieteni etc..dak te lasi de mu zic eu .ai 2 dezavantaje..si 2 avantaje..nu mai e stres,nu mai e timp pierdut..dar..nu mai sunt firends..numai e ras...distractie..totusi..mu ar trebui sa fie un joc..de echipa..de prietenie..de...nush..si cred ca intrun timp..asa a fost pe link..dar acum totul e invers..vanatoare..dusmanie..KoS-uri..si sincer..imi pare rau..si mam gandit..bine de tot..si nu ma mai apuc de mu..klar..poate nu pe link..oricum link..la ora actuala cel mai bun sv din romania..dar..nu mai e cum a fost odata..insane! over&out

Posted

Pt mine nici nu joc nue un mod de viata eu joc ca nam ce face.M-am reapucat de mu de 1 luna de joc si acum sa patesc asta...in fine joc dota si cred de curand l2.

Posted

24.gif ohoho ce de lume miss u all dar de mu tot nu o sa ma mai apuc vreodata. Cred ca jocu asta idiot m-a facut sa nu iau la facultate smile.gif sau mai de graba eu m-am facut plm :-"

daca intelege cineva ceva din nimic wink.gif

Posted

24.gif ohoho ce de lume miss u all dar de mu tot nu o sa ma mai apuc vreodata. Cred ca jocu asta idiot m-a facut sa nu iau la facultate smile.gif sau mai de graba eu m-am facut plm :-"

daca intelege cineva ceva din nimic wink.gif

Putin acolo. biggrin.gif

Posted

Hehehe ce de lume veche tiphat.gif

Daca nu exista l2 tot Mu era la putere cool.gif

pe cat de trist pe atat de adevarat tongue.gif

P.S. angry7.gif

P.P.S. mai da mei un buzz sa vad ca traiesit (si sa te bat la CS;) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...