webber Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Vazand acest lucru nu pot decat sa ma bucur ca adminii isi fac treaba . Tin sa te felicit Domnule Follyc pt faptul ca esti primul care-mi ofera o mica pauza in 9 ani de zile pentru un motiv care nu e asa important , dar ce e corect e corect asa ca incaodata felicitari si tineti-o tot asa
webber Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 No way sunt chiar sincer si ma bucur cand vad activitate :P
OldAsaph Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Asta nu e activitate din partea lor... sincer nici din a noastra, nu mai e niciun scandal, batalii pe tarcuri spoturi, deja am ajuns sa imi doresc sa ma preieie cineva :)) daca mai continui sa joc am sanse sa ajung cel mai mare de pe server asa linistit pot juca:)) sincer e destul de sec asa... :| @9 ani??? ori ai fost prea cuminte ori exagerezi :))
Alex86 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 @9 ani??? ori ai fost prea cuminte ori exagerezi :)) Si ce-i asa greu de crezut? MU Linkmania exista aproximativ de prin noiembrie - decembrie 2004.
Cerebro Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 @9 ani??? ori ai fost prea cuminte ori exagerezi :)) Si ce-i asa greu de crezut? MU Linkmania exista aproximativ de prin noiembrie - decembrie 2004. El nu se refera la durata serverului ci la faptul ca nu l crede sa nu fi luat ss in 9 ani de existenta a serverului :))
Lancelot Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 :) are are 9 ani.Pana si eu am vreun suspend doua in acest timp