Worf Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Dupa cum prea bine stiti , cei din garda veche (daca mai sunt) odata pe an intru sa vad ce mai face lumea pe aici :))). si in special ce fac baieti mei din Heaven si HH daca mai exista guildele :) Ce mai e nou? si salutari la toata lumea
Tika Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Dupa cum prea bine stiti , cei din garda veche (daca mai sunt) odata pe an intru sa vad ce mai face lumea pe aici :))). si in special ce fac baieti mei din Heaven si HH daca mai exista guildele :) Ce mai e nou? si salutari la toata lumea MAI NOU NU PREA!!!! NUMA MAI VECHI MAJORITATE SAU MUTAT PE ADICTED RESTU JUCAM AIC (40 playeri) +SE LUCREAZA LA DB NOU + JUCAM DE PLICTISEALA LA MULTI ANI!!!!
VladMajik Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Dupa cum prea bine stiti , cei din garda veche (daca mai sunt) odata pe an intru sa vad ce mai face lumea pe aici :))). si in special ce fac baieti mei din Heaven si HH daca mai exista guildele :) Ce mai e nou? si salutari la toata lumea worf... sa cam ales praful , au jucat la inceput de db rudy , teo(thora) , gunit , elite, redemption si inca cativa de pe vechiul linkmania, dar cum db`ul dureaza deja de aproape 3 ani sau cam lasat toti, au aparut jucatori necunoscuti care nu se prea integreaza si nu incearca sa refaca din linkmania comunitatea care era odata :)...
Biggles Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 sunt cam 2 ani si jumate... din toti cei care jucam la inceput si pe db anterioare... au mai ramas doar cativa pe care ii numeri pe degete.
Worf Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 ehh exita POE acum e mult mai fain :))) pacat ca , nu se prea intregreaza comunitatea Romana in el. Ba parca mi dor de 97b . Darapanat si vai de ia relicva da ne distram pe vremea aia. Aveai cu cine sa stai la un pahar de vorba :P. Si acum tin minte cum pazeam monitoru pe spot in arena ca altceva nu puteai sa faci :)) da aveam cu cine vb o noapte intreaga. Nu prea exista AFK acu creca e AFK tot serveru :))). Ghadere se mai fac sau si alea is istorie :)))?
zgaiba Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 sunt cam 2 ani si jumate... din toti cei care jucam la inceput si pe db anterioare... au mai ramas doar cativa pe care ii numeri pe degete. din ce cauza ? din cauza noastra ???? :)
Biggles Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 sunt cam 2 ani si jumate... din toti cei care jucam la inceput si pe db anterioare... au mai ramas doar cativa pe care ii numeri pe degete. din ce cauza ? din cauza noastra ???? :) eu unu mi`am spus parerea
zgaiba Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 si ai ramas cu parerea :) tipic , nu trebuie sa te superi ca nu ti-a raspuns nimeni , nici macar cu un warn :)) .
SWAt2000 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ce zici ba worf londonez :)) ai cam intarziat cu topicul :))
Fury Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ehh exita POE acum e mult mai fain :))) pacat ca , nu se prea intregreaza comunitatea Romana in el. Ba parca mi dor de 97b . Darapanat si vai de ia relicva da ne distram pe vremea aia. Aveai cu cine sa stai la un pahar de vorba :P. Si acum tin minte cum pazeam monitoru pe spot in arena ca altceva nu puteai sa faci :)) da aveam cu cine vb o noapte intreaga. Nu prea exista AFK acu creca e AFK tot serveru :))). Ghadere se mai fac sau si alea is istorie :)))? de scotch ai uitat ? :)))
VladMajik Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 ehh exita POE acum e mult mai fain :))) pacat ca , nu se prea intregreaza comunitatea Romana in el. Ba parca mi dor de 97b . Darapanat si vai de ia relicva da ne distram pe vremea aia. Aveai cu cine sa stai la un pahar de vorba :P. Si acum tin minte cum pazeam monitoru pe spot in arena ca altceva nu puteai sa faci :)) da aveam cu cine vb o noapte intreaga. Nu prea exista AFK acu creca e AFK tot serveru :))). Ghadere se mai fac sau si alea is istorie :)))? de scotch ai uitat ? :))) Fury :)) ce faci mai traiesti !?
dan Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) salut worf :D salut evribadi :rofl2: Edited February 2, 2014 by dan
iMfaMouS Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Salut all , ce se mai aude pe aici? :) # Carioca here 97d
Cristian Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 pe aici mai nimic, doar nostalgia ne mai bantuie
iMfaMouS Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 trist ... ce a fost candva Linkmania ... :flameskull:
Lancelot Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Salut worf si salut celor care merita sa fie salutati :) E usor sa aruncati vina pe unul sau altul.Dar eu - si colegii mei...suntem legati de maini si nu numai Am incercat tot felul de variante..inclusiv o auto finantare..dar nimic nu misca :) 2