Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest alionul

T>AA Sword+0lk+edr2%=BD A+13lk+dd+ref

Recommended Posts

Guest alionul

Sper ca am fost destul de explicit legat de BD armura aia,daca e careva doritor astept pm VIKITA sau LoveToLife! ms! o seara placuta in continuare!

Link to comment
Share on other sites

Cum zici tu... sunt multi playeri care au AA sword lk edr 2% +13 (nu balarie +9 ce oferi tu) dar BD armor lk dd ref +13 cine mai are pe server?

 

asa ca nu stiu cum sa iti explic... care dintre ele e mai rara.

 

Si pe deasupra cum ai ajuns tu la concluzia ca AA tau la +0 valoreaza 100 de bok?

Link to comment
Share on other sites

Guest alionul

In fine biggles e doar unu pe serv, daca nu.ti trtebe nu mai posta aiurea. daca +13 face 150, bok+0 cat e dupa mintea ta aia mare!?

cine mai are armura:))) iti dau doar cateva nume care au si care au avut: harys ,asgard,damian,parca si tix are pana si huskar are... deci nu mai posta aiurea daca nu ai habar mai te si mandresti ca ai bk de 120 de ani.

Link to comment
Share on other sites

ok Zeule !

 

pentru cunostinta ta harys a avut armura nu mai are, asgard la fel a avut armura nu mai are (daca nu ma insel a ajuns la _sebi_ ca au facut trade de seturi), damian nu a avut niciodata armura (recent a facut rost ca a luato pe aia care era pe human) , tix are armura iar huskar iti garantez eu ca nu are armura lk dd ref... o are simpla lk dd

 

tu enumerasi aici niste nume care vezi domne au avut armuri, dar armuriile alea s-au plimbat de la un char la altu... in realitate nu sunt decat 4 sau 5 armuri pe server. In schimb AA sunt multe... sebi are 2 (care sunt ale lui si sunt la el ... ) damian are 2, human a avut 2 (care a ajuns la nush ce bk din angelik ) tu ai doua + inca una la +9, eu am avut doua fara lk +9

 

 

Se vede cat de bun esti. Am arme si tiam dovedit de nenumarate ori cand team batut la duel. Crezi ca un 2% in plus pe o arma face diferenta?

 

Ca sa iti demonstrez matematic ca esti un prost pe serveru asta... una e sa dau 100K damage ... si alta e sa iau 5% reflect in plus.

 

Itemele fac diferenta aici nu cacatul tau de 2%

Link to comment
Share on other sites

* Pentru știința voastră, oameni buni. De fapt, opțiunea "increase damage +2%" creșțe damage-ul cu mult mai mult. Uitați de ce.

Să presupunem că aveți un BK full cu armură +13 de același fel. Acesta va avea în jur de 14000 defense => 7000 absorb damage.

Vom presupune că aveți un damage inițial de 5600~8400. Cu 2% în plus este 5712~8568. Să vedem care este diferența de dmg.

În primul caz, un BK va da altui BK un damage maxim de 1400*34,76. În cel de-al doilea, va da un damage maxim de 1568*34,76.
* Coeficientul 34,76 vine din energy full. Opțiunea 2% crește damage-ul, de fapt, cu mult mai mult, mai exact cu 12% fix, așa că ...

Link to comment
Share on other sites

Guest alionul

pffff, a tot cunoscatorul unde era daca taceai... app am 2 aa+13 din pacate laso asa macar nu mai posta daca esti pe creaca ta bafta!

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...