Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest alionul

O mica sugestie!

Recommended Posts

Guest alionul

daca s.ar putea face si un contor la jlw si bok stranse pe fiecare char?:D ar fi super sa vezi cam cate jlw si bok ai strans de cand joci:)) ms frumos:P

Link to comment
Share on other sites

Alionul are o idee genială! Într-adevăr, statusul personajelor de joc (characters) / guilds s-ar putea îmbunătăți simțitor:
1) Avem deja pentru fiecare character: poziția în clasament, nume, puncte (str, agi, vit, ene, com) și zen. Ce ar fi cu:
- numărul de ore jucate în total, numărul de ore jucate ultima oară, când a intrat ultima oară și alte date asemănătoare;

- numărul de JEWEL / BOK strânse de fiecare, astfel: se verifică în baza de date dacă a apărut un jwl / bok nou în inventory;

* dar dacă a dispărut din vault / stash unul pentru a apărea în inventory, atunci nu se contorizează - mare atenție, vă rog!
- alte sugestii pentru pagina de status cu characters, dacă aveți - iar pentru guild, numărul de războaie (wars) / soccers jucate, victorii și înfrângeri.

Link to comment
Share on other sites

Ideea nu ar fi rea , dar nu exista "resursele" necesare momentan :) ... echipa linkmania trebuie sa se ocupe de noul DB care probabil va aduce si o versiune mai recenta a jocului, ca fiecare versiune noua va avea mici probleme (bug`uri), intai trebuie rezolvate aceste probleme. Rezolvate aceste probleme daca timpul si resursele vor permite sa se faca si alte update`uri ,se vor face. Trebuie sa ne amintim ca membri staff`ului nu sunt platiti pentru a face aceste lucruri , este doar un hobby pe care fiecare il fructifica in limita timpului liber pe care il are.

Link to comment
Share on other sites

asta e cea mai geniala sugestie, bravo , nu mai conteaza ca sunteti 20 pe server si hackurile merg perfect :)) conteaza ca  nu se contorizeaza jwl si bok .

 

BRAVOOOO !!! :)) 

 

Alexe, lasa numarul de telefon , fac acum o setare de iti trimit MMS cu contorizarea jwl / bok :)

Link to comment
Share on other sites

Trebuie sa ne amintim ca membri staff`ului nu sunt platiti pentru a face aceste lucruri , este doar un hobby pe care fiecare il fructifica in limita timpului liber pe care il are.

Hai sa fim seriosi de vreo 3 ani sunt aceleasi probleme (nici nu le mai enumar , le stie toate lumea), ultima oara s-a dat rr db fortat pentru ca aparuse un bug cu dupe la iteme .

Sincer doar atat vreau sa intreb , de ce mai e online serverul daca nu se face nimic pentru el de atata timp? Care este rostul sa mearga degeaba ? Pentru ca Linkmania e in moarte clinica , vedeti si celelalte sectiuni unde se incearca asa zisa "relansare" , nici o sansa din pct. meu de vedere daca nu se vine cu ceva nou.

 

@ontopic : Si da , ca de obicei tara arde si baba se piaptana.

Link to comment
Share on other sites

Oameni buni, alionul a propus și el ceva, de ce îi săriți în cap? Într-adevăr, sunt multe alte treburi mult mai importante de făcut ...
Dar, după aceea, se vor putea face și altele! Dar acum serverul a devenit un fel de MU Hackmania, așa că -> server closed
Sigur va urma o închidere a serverului, iar sugestia mea care aș dori să fie pusă în aplicare cât mai repede se numește:
REZOLVAREA PROBLEMELOR / ÎNCHIDEREA SERVERULUI (URGENT!)

Link to comment
Share on other sites

Guest alionul

eu am venit doar cu o propunere, in baza acesteia se pot rezolva si alte lucruri,daca v a fi posibil,dar na lipsa de fair play lasa de dorit. ce sa mai discutam de alte nebuni(gen hacuri). o zi placuta!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...