Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

devilox

informatii regulament

Recommended Posts

Posted

salut ,

vrea sa intreb si as aprecia daca mi-ar raspunde un mod sau gm.

exista sau se poate face regula pentru fair play ?

nenorocitul de vikita ma vaneaza pe mine si pe restul din guilda mea ,ieri venea la mine in k6 din 5 in 5 minute cu Devilox afk ?  eu eram on si ii raspundeam ca nu , el tot scria ca sa raman on mereu daca vreau sa mai cresc.

in cele din urma inevitabilul s-a produs si am primit pk , cand m-am intors in k6 surpriza, spotul gol pentru ca citez" eu sunt full si nu mai cresc , dar tu da "

am print screen cu minim 4 tentative de preluare si amenintari ca nu o sa mai cresc.

se poate face ceva in privinta acestui personaj din seria episoadelor cu garcea?

Posted

Imi cer scuze pentru ca iti raspund nu sunt nici mod , nici gm ... in schimb sper sa te pot ajuta.

Exista o regula pentru vanatoare.

Citez:

"21. Exploatarea regulilor (vanatoare)
Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.
Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile
- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile
- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile
Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului."

Ceea ce face VIKITA se numeste vanatoare , cu dovezile necesare specificate in regulament poate fi sanctionat ... asa ca strange dovezile necesare si posteaza-l . 

Sper sa iti fi fost de ajutor  :) 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...