Vulturica Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Luati masuri este al 2-lea disconnect azi: http://img826.imageshack.us/img826/796/hjyi.jpg ps: fara explicatii ca am luat disconnect din cauza netului sau alte prostii Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgerul Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Probabil că se dă flood la server ... Altă problemă: Vulturica are destule rr, după cum se poate observa în poză. Numai că la status apare drept lvl 13 și fără rr, de ce oare? Cu alte cuvinte, nici statusul nu mai merge ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyMe Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 nu e nici o problema.nick-ul lui e VuIturica cu *i* mare in loc de *L* mic.Vulturica scris normal e alt caracter,care e doar la lvl 13 si nu are rr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgerul Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Am înțeles BloodyMe, mersi mult pentru lămuriri! Credeam că este o problemă cu statusul lui VuIturică ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturica Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Alta problema nu ai gasit fulgere ? decat rr`urile mele ? fara off-topic mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 ce clicker ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturica Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 Nu foloseam niciun clicker era on tin apasat pe click 2 si dau F11 iar el loveste singur :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Playboy Cigarette Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 clicker-ul din joc e o mizerie..la fel pateam si eu... D'asta am si folosit ELITE . Iti iei elite (asta nu inseamna ca trebuie sa folosesti pick, sau etc.) si rezolvi problema ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturica Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 Nu e niciun clicker din joc Pur si simplu il las sa traga si eu dau F11 sa dispara fereastra De cand ma joc eu nu am luat d/c :) se pare ca altii nu au ce face si se joaca cu disconnectul poate o sa se ia o masura intr-un final :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgerul Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Alta problema nu ai gasit fulgere ? decat rr`urile mele ? fara off-topic mersi Scuze, am crezut că există o problemă cu statusul, de asta am postat, nu pentru că am ceva cu tine. On topic: Nu mă mir deloc că te deconectezi, fie se face flood la server, fie umblă cineva cu hack. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturica Posted December 26, 2013 Author Share Posted December 26, 2013 Cand se da flood la server am lag si dupaia posibil sa iau d/c dar nu iau asa din senin deodata fara lag fara nimic Chiar am intrebat jucatorii care erau on daca au luat d/c sau ceva si au zis ca nu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgerul Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Înseamnă că te-a deconectat cineva cu hack, altfel nu văd cum ... De ce nu se bagă o versiune mai nouă, cu antihack inclus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulturica Posted December 27, 2013 Author Share Posted December 27, 2013 Indiferent ce versiuni ar baga si orice anti-hack`uri ar baga tot se gasesc prostii ptr a strica fun-ul din joc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgerul Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 Ai foarte mare dreptate, Vulturică ... Se găsesc mereu prostii care merg peste anti(hack :-( (Nu tocmai) offtopic: Când se resetează baza de date și ce versiune se va pune, adminilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oick Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...