Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DORIS

Speed / GT Huskar

Recommended Posts

Eram la o invazie in Noria si dintr-o data m-am trezit mort dintr-o bucata fara sa vad cine m-a omorat. Mentionez ca charul pe care eram on este full stats si are set foarte bun de pvp. Am facut print fara sa imi dau seama ce s-a intamplat. Apoi am vazut ca mi-a scris Self defence Huskar. Daca se poate sa se verifice log-urile. 

http://www.imagebam.com/image/5dae29296626772 

Off o sa iau ss :( 

Dragul meu vikita ESTI UN MARE PROST CU p MARE:))) cand te-am omorat am sarit pe tine cu skilu Falling Slash asta a fost principalul motiv de nu mai vazut .

Si mai mult de asta incercai sa ma si santejezi cerundumi 3 arme lk edr %2 +13  vedeti imaginea de mai jos

http://****.com/a/img824/1408/jw3t.jpg

Hai cu nefondata si cer suspend pe caracterul mare VIKITA + Vanatoare;) 

Guest alionul

cap sec nu erau eu pe caracter, esti atat de prost incat nu am cuvinte. si app charul mare dupa mintea ta e asta sau love esti dus tare flacau. oricum tot servarul stie ca umbli cu hacuri aja ca nu o mai da la intors ca tot aja ai sa ramai indiferent de circumstante.Rog daca se poate sa se verifice log la acest Fenomen al naturi deslantuite! multumesc o seara placuta!

Ca sa intelegi ca esti un nob total

in video asta se vede felul in care te-am omorat.
este doar un bug vizual pentru ca falling slash skill este de range 3 si te omoara de la distanta.

in screen se vede cand moare ... ca si cum cineva te-ar fi atacat de undeva de nicaieri.

Nu mai posta toate tampeniile, sper sa iei SS nu pentru nefondata... sa iei 99 pentru inducere in eroare ca habar nu aveti de jocu asta si va credeti zmei.

Daca te omoara careva gata hop si pe forum... speed hack injector coduri. Sper sa iei 99 pe toate charuriile.

Sa iti readuc aminte ca nu e prima data cand postezi toate tampeniile.

poftim aici exemplu cand ai mai acuzat lumea de GT , dar in realitate esti un nob care habar nu are despre jocu asta.

Guest alionul

a ajus sa se posteze singur omul:)) cata nefericire el are un bug nush ce fel de bug e dar in orice caz dupa cum vedeti si in filmul de el la postat ia reflect dar nu se opreste din tras cum ar trebui sa traga. in fine nu mai conteaza aja mult ca nu sa luat nici o hatarare referitor la asta. dar Rog inca o data daca se poate verifica log a accest individ.MS inca o data si scz pt spaw!:(

Cum am zis: Am murit instant cu sm full stats , cu set de pvp pe mine si am vazut self defence Huskar. Daca nu aparea self defence nici nu il bagam in seama. Daca e bug visual (ce vina am eu ca serverul are buguri ? ) sau speed va spune adminul. Nu mai comentati aiurea.

hai cu warnul la mine si sa stii ca nu iti iau apararea huskar ca stiu sigur ca si tu ai coduri...cat despre vikita..esti la fel de codat ca si huskar :))) ti-am zis ca odata si odata iti vine si tie randul.de abia astept sa dau un post cu R.I,P Vikita :))) muhahahahahahahhahahahaha

daca mai imi omori odata SM la invazii , te cotonogesc toate hartile :) ala e SM din cartea de istorie , o sa invatati de anul viitor despre el :)

OT : ce reflect vrei ma sa ia cand ala e un bug visual ca nu il vezi pe ecran si el ii da 1 skill si moare , din care tras vrei sa il opreasca ?

alionule , a aparut super mario 3 , lasa Mu-ul .

Da-mi doamne minte sai dau lui Vikita:)) 

Cum sa postezi ma asa ceva :)) 

Da am aflat ca esti Noria si am dat GT langa tine sa iti dau pk. :)) ca te iubeam mult  :face-lol:

O sa ma apuc sa postez pe toti care imi dau pk la invazi:))

Din ce vad mai sus seamana a vanatoare ce motiv ai avea sa te filmezi si sa vi cu miss davias? sa demonstrezi ce? 

Voi lasa adminul sa ia decizia no coment ! :rofl2:  =))  :nanana:  :))  :face-lol:

Huskarica tu nu intelegi ca nu era VIKITA pe cont? (se poate verifica log... am ip de RO iar VIKITA e in italia .. ) Ce am postat eu nu are nici o treaba cu VIKITA ; Mi-a imprumutat Char-ul de 2 luni ca sa fac si eu invazii si tu( Huskar) vii si faci pk din senin. E prima data cand postez asa ceva . Nu mai faceti voi filmulete  ca sa influentati adminii , stiu ei mai bine ce au de facut. Terminati-o cu razbunarile ... vikita e cu vikita .. eu sunt cu LoveToLife.

http://www.youtube.com/watch?v=a3wy2pHjUec

astea sunt codurile mele pt copii care se baga in seama degeaba si urmeaza inca un filmulet cu huscar sa vedem are hacuri sau speed?  daca nici in asta nu are speed? :))

http://www.youtube.com/watch?v=4NGSu7MMaMM

Prietene degeaba ai tu seturi si arme , e prima oara de cand joci Mu si ai si tu un bk full si vrei sa faci prapad , huskar are bk full de 5 ani de zile ..

nu incerc sa il apar pe huskar , dar ce speed vezi tu in filmulet ? adica si tu intrebi " are hacuri sau speed ? " , deci nici tu nu stii ce are , dar daca iti da pk are hack .. :)

Guest tekmanstar

Asteptam invazia si din senin primesc un pk nu stiu de la cine cand ma uit Vikita 

http://****.com/a/img600/3774/4sq9.jpg

Sa verifce log la individu asta sigur a dat speed sau gt:))

astepti invazia sh din senin primesti pk? ejti RETARD copile? nu vezi in poza k tu ai atacat primu sh crek incercai sa fugi? halal de animal ce ejti

Guest alionul

asta turbo si mai inteligent,uite.te ca da cu twist si nu ia ref de ce vb daca habar n,ai fara hacuri nu mai da asa iti garantez eu. cu 4 iteme lk dd ref bk lui deabea se apleca bk.ul, in filmul unde a specificat el ca e curat. cu set lk dd hp arme lk edr ma bate pe mn din twist si eu arme lk edr2%+13 gabdeste si u logic numai vb in vant daca nu ai habar de cauza.cer scz inca o data. pt spaw!

Hai ca incercam sa te aducem pe pamant si tu esti in aer rau .

tot o tii cu armele , ai incercat si tu vreodata sa faci calcul sa vezi ce inseamna 2% matematic ?  :-? crezi ca daca ai un 2% in plus tu gata bati pe toti :))

"deabea se apleaca bkul" - pai si daca ai tu 4 iteme vrei sa ingenuncheze in fata ta ? =))

Eram la o invazie in Noria si dintr-o data m-am trezit mort dintr-o bucata fara sa vad cine m-a omorat. Mentionez ca charul pe care eram on este full stats si are set foarte bun de pvp. Am facut print fara sa imi dau seama ce s-a intamplat. Apoi am vazut ca mi-a scris Self defence Huskar. Daca se poate sa se verifice log-urile. 

http://www.imagebam.com/image/5dae29296626772 

Se pare ca nu sunt singurul care sa plange de Vanatoare din partea acestui Caracter:Vikita puteti vedea mai jos urmatorul topic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...