Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alex86

bug exploit misha

Recommended Posts

rog sa se verifice cand s'au dat punctele peste cap....am jucat 6 luni de zile pe contu asta si nu s-a intamplat nimic niciodata si punctele au fost mereu cum a trebuit !va rog doar sa se dea punctele inapoi....atata tot ........ca ala care a intrat la cs a intrat special cu el sa primeasca ss...pacat de cont...asta seara a intrat owneru contului...si a zis ca ii pare rau ca a ajuns contu posta...si ca va face tot posibilul maine sa schimbe pass ! va rog nu dati ss ! 

Guest tekmanstar

rog sa se verifice cand s'au dat punctele peste cap....am jucat 6 luni de zile pe contu asta si nu s-a intamplat nimic niciodata si punctele au fost mereu cum a trebuit !va rog doar sa se dea punctele inapoi....atata tot ........ca ala care a intrat la cs a intrat special cu el sa primeasca ss...pacat de cont...asta seara a intrat owneru contului...si a zis ca ii pare rau ca a ajuns contu posta...si ca va face tot posibilul maine sa schimbe pass ! va rog nu dati ss ! 

dak nuj inca , la un simplu sw , statusul isi revine :)) dar tu nu ai apucat sa faci inca in 3 ani full :rofl2: sh misha a fost facuta full cu ajutoru meu.

dak nuj inca , la un simplu sw , statusul isi revine :)) dar tu nu ai apucat sa faci inca in 3 ani full :rofl2: sh misha a fost facuta full cu ajutoru meu.

esti mai prost ca noaptea...de 3 ani ma stii tu pe mn ? =))am avut sm full pe 97 db....pe db-u asta joc de 1 an...am zis ca nu merita sa fac full pt ca o sa rr db-u si ala e :)) dar nu...+ ce te doare pe tn ce si cum,ce lvl si ce rr am eu ...am primit 99 pe mai bn de 5 conturi  ..care acum erau full + iteme de top pe care tu doar le visezi...eu zic sa iti vezi de treaba ta...ca ce ai facut tu in 3 ani cu un char...eu am facut in 1 cu 5 char-uri...mergi pe burta...viata'i scurta..

va rog nu dati ss ! 

Ne lasi cu din astea? Pacat ca nu mai exista arhiva , db trecut tot misha (la sugestia lui Gunit) si-a dat agil peste capt pentru un spot prin kalima .... istoria se repeta. Sincer chiar nu conteaza cine era pe cont.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...