Alex86 Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 http://img707.imageshack.us/img707/5812/z2oh.jpghttp://img31.imageshack.us/img31/1579/gaew.png p@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elem3nt Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 rog sa se verifice cand s'au dat punctele peste cap....am jucat 6 luni de zile pe contu asta si nu s-a intamplat nimic niciodata si punctele au fost mereu cum a trebuit !va rog doar sa se dea punctele inapoi....atata tot ........ca ala care a intrat la cs a intrat special cu el sa primeasca ss...pacat de cont...asta seara a intrat owneru contului...si a zis ca ii pare rau ca a ajuns contu posta...si ca va face tot posibilul maine sa schimbe pass ! va rog nu dati ss ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tekmanstar Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 rog sa se verifice cand s'au dat punctele peste cap....am jucat 6 luni de zile pe contu asta si nu s-a intamplat nimic niciodata si punctele au fost mereu cum a trebuit !va rog doar sa se dea punctele inapoi....atata tot ........ca ala care a intrat la cs a intrat special cu el sa primeasca ss...pacat de cont...asta seara a intrat owneru contului...si a zis ca ii pare rau ca a ajuns contu posta...si ca va face tot posibilul maine sa schimbe pass ! va rog nu dati ss ! dak nuj inca , la un simplu sw , statusul isi revine :)) dar tu nu ai apucat sa faci inca in 3 ani full :rofl2: sh misha a fost facuta full cu ajutoru meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskarica Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Sa Verfice log mai bine sa vedem cine a fost caracter si sa primeasca ss pe chr MARE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elem3nt Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 rog sa se verifice cand s'au dat punctele peste cap....am jucat 6 luni de zile pe contu asta si nu s-a intamplat nimic niciodata si punctele au fost mereu cum a trebuit !va rog doar sa se dea punctele inapoi....atata tot ........ca ala care a intrat la cs a intrat special cu el sa primeasca ss...pacat de cont...asta seara a intrat owneru contului...si a zis ca ii pare rau ca a ajuns contu posta...si ca va face tot posibilul maine sa schimbe pass ! va rog nu dati ss ! dak nuj inca , la un simplu sw , statusul isi revine :)) dar tu nu ai apucat sa faci inca in 3 ani full :rofl2: sh misha a fost facuta full cu ajutoru meu. esti mai prost ca noaptea...de 3 ani ma stii tu pe mn ? =))am avut sm full pe 97 db....pe db-u asta joc de 1 an...am zis ca nu merita sa fac full pt ca o sa rr db-u si ala e :)) dar nu...+ ce te doare pe tn ce si cum,ce lvl si ce rr am eu ...am primit 99 pe mai bn de 5 conturi ..care acum erau full + iteme de top pe care tu doar le visezi...eu zic sa iti vezi de treaba ta...ca ce ai facut tu in 3 ani cu un char...eu am facut in 1 cu 5 char-uri...mergi pe burta...viata'i scurta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 va rog nu dati ss ! Ne lasi cu din astea? Pacat ca nu mai exista arhiva , db trecut tot misha (la sugestia lui Gunit) si-a dat agil peste capt pentru un spot prin kalima .... istoria se repeta. Sincer chiar nu conteaza cine era pe cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elem3nt Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 da ba dar este aiurea sa intre un terminat dupa nu stiu cat timp...sa bage puncte la agi doar ca sa primeasca ss...sau sa castige cs....zdrente de oameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
oick Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 misha permanent. Link to comment Share on other sites More sharing options...