Elem3nt Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 ija pt tine e normal sa iei pe cineva de maimutoi :) ?...ca vad ca pt oick este...# Oick...am si specificat fratica....lasa topical si pt alti admini.... ! ps. nu vanez pe nimeni....asta vine mereu este tot si cauta cearta cu toti....nu il posteaza nimeni din cauza fricii de nefondata ! NU AM CUM SA PRIMESC NEFONDATA IN KKT ! Atat timp cat ala imi zice sa il iau de maimutoi :) laso draq de treaba ! asta inseamna ca eu le pot spune la toti sa ma ia de maimutoi.... nu ? hai ca esti tare oick.... cred ca tie iti plac maimutoii ca tunin....ori sunteti foarte buni prieteni ! pace inca odata zic ! NU VANEZ PE NIMENI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elem3nt Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 daca zicea '' ma iei drept maimutoi '' era altceva ! DAR EL BATE IN ALTA PARTEEEEEEEE !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ija4ok Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Nu stiu ce a mai facut sau ce-ti face dar acum nu a gresit cu nimic. Nu vad motiv pentru suspend si nici nu vad loc pentru interpretari. Nu-ti zice sa-l iei de ceva ci ca-l iei drept acel ceva. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...