Elem3nt Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ija pt tine e normal sa iei pe cineva de maimutoi :) ?...ca vad ca pt oick este...# Oick...am si specificat fratica....lasa topical si pt alti admini.... ! ps. nu vanez pe nimeni....asta vine mereu este tot si cauta cearta cu toti....nu il posteaza nimeni din cauza fricii de nefondata ! NU AM CUM SA PRIMESC NEFONDATA IN KKT ! Atat timp cat ala imi zice sa il iau de maimutoi :) laso draq de treaba ! asta inseamna ca eu le pot spune la toti sa ma ia de maimutoi.... nu ? hai ca esti tare oick.... cred ca tie iti plac maimutoii ca tunin....ori sunteti foarte buni prieteni ! pace inca odata zic ! NU VANEZ PE NIMENI !
Elem3nt Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 daca zicea '' ma iei drept maimutoi '' era altceva ! DAR EL BATE IN ALTA PARTEEEEEEEE !!!!!!!!!
ija4ok Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Nu stiu ce a mai facut sau ce-ti face dar acum nu a gresit cu nimic. Nu vad motiv pentru suspend si nici nu vad loc pentru interpretari. Nu-ti zice sa-l iei de ceva ci ca-l iei drept acel ceva. Closed.