Andreiu Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 de 2 zile sunt blocat pe kkatu ala de server spuneti-mi si mie ce naiba se intampla tot stau si astept sa se conecteze faceti ceva, chiar asa de indiferenti sunteti/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
follyc Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 de 2 zile sunt blocat pe kkatu ala de server spuneti-mi si mie ce naiba se intampla tot stau si astept sa se conecteze faceti ceva, chiar asa de indiferenti sunteti/? Cand intri in cont dai select pe caracterul care este blocat acolo si scrii /move Lorencia (scrii atunci cand se incarca chiar daca nu VEZI apesi tasta ENTER si scrii) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KooX Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 de 2 zile sunt blocat pe kkatu ala de server spuneti-mi si mie ce naiba se intampla tot stau si astept sa se conecteze faceti ceva, chiar asa de indiferenti sunteti/? Cand intri in cont dai select pe caracterul care este blocat acolo si scrii /move Lorencia (scrii atunci cand se incarca chiar daca nu VEZI apesi tasta ENTER si scrii) Inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...