Andreiu Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 de 2 zile sunt blocat pe kkatu ala de server spuneti-mi si mie ce naiba se intampla tot stau si astept sa se conecteze faceti ceva, chiar asa de indiferenti sunteti/?
follyc Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 de 2 zile sunt blocat pe kkatu ala de server spuneti-mi si mie ce naiba se intampla tot stau si astept sa se conecteze faceti ceva, chiar asa de indiferenti sunteti/? Cand intri in cont dai select pe caracterul care este blocat acolo si scrii /move Lorencia (scrii atunci cand se incarca chiar daca nu VEZI apesi tasta ENTER si scrii)
KooX Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 de 2 zile sunt blocat pe kkatu ala de server spuneti-mi si mie ce naiba se intampla tot stau si astept sa se conecteze faceti ceva, chiar asa de indiferenti sunteti/? Cand intri in cont dai select pe caracterul care este blocat acolo si scrii /move Lorencia (scrii atunci cand se incarca chiar daca nu VEZI apesi tasta ENTER si scrii) Inchis.