Fulgerul Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu serverul, în afară de admini! Așa că l-aș ruga pe unul dintre ei să ne spună, să știm și noi.
zzangaboy Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 eu una chiar as vrea sa vad din nou srv de mu populat cum era candva...
Definitely not tsubyke Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu serverul, în afară de admini! Așa că l-aș ruga pe unul dintre ei să ne spună, să știm și noi. Crede-ma ca nici macar ei nu stiu ce se va intampla cu serverul.Ei doar incearca sa amane inevitabilul : inchiderea sv.
Fulgerul Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 eu una chiar as vrea sa vad din nou srv de mu populat cum era candva... Și eu aș dori să văd serverul populat din nou! Dar cu jucători, nu cu trișori ... Când se va întâmpla? Dacă adminii știu că serverul se va închide în curând, ce mai stau, de ce nu anunță inevitabilul?
Rizado Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Referitor la Elite. Haideti sa va spun eu cum sta treaba cu programul ala. Stiti ca versiunile mai noi de muonline precum Season 7 ai CLICKER integrat care necesita zen pentru a functiona si are aceleasi functii ca elite? pick jwls, zen, exc, ancient, custom items dar si optiune de a autobuff si autokill ca sa nu mai spun de autopot. Asa ca nu va mai plangeti fratilor, elite-ul nu e o problema ci a devenit o necesitate, de nebuni nu l-au integrat astia de la webzen. imagini:
zgaiba Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 =)) multumim ca ne-ai adus tu la cunostinta , noi nu stiam :)) si cand ai sa vezi tu asa ceva pe global atunci sa spui ca l-au integrat webzen . in plus cu ellite faci mult mai multe , nu doar pick si autokill . in principiu , merge ellite , merg toate hackurile . @ am jucat si eu pe un server cu clicker integrat , dar era decent , nu cu move to si toate nebunelile :)
Rizado Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 m-a luat valul :)) nu e integrat de webzen :)) in fine..ideea e ca astea sunt acceptate. poate nu stia toata lumea.