Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fulgerul

Sugestie foarte importantă pentru serverul MU Linkmania!

Recommended Posts

Din câte se poate observa, acest server nu mai este cum era el odată. Nu mai sunt prea mulți jucători online. Ce ar fi ca lucrurile să se schimbe? Să se joace mai mulți pe server? Să nu mai fie atâțea hackeri printr-un MU Guard bun. De asemenea, să nu ne mai vânăm unul pe altul prin stat la pândă pentru plângeri. Să se facă un subserver PVP (fără reguli de PK) și unul NON-PVP pentru a crește. Să se împrăștie monștrii prin hărți în loc să fie grupați în spoturi, ca pe oficial, astfel încât noi să fim nevoiți să ne plimbăm după ei, deci să stăm online. Nu vor mai fi atât de mulți jucători AFK. De asemenea, dacă s-ar putea o versiune ceva mai nouă, dar tot bugless, precum sezonul 3 episodul 1 ar fi foarte bine, dar dacă nu, nu.
De asemenea, aș dori să propun ceva. Nu știu dacă veți fi de acord sau nu, dar probabil că vom avea mai mulți jucători astfel. Din câte am putut observa din părerile jucători de MU în general, se pare că se spune că ar fi mai bine să nu se mai poată face nimeni full stats (32767/65535 la toate atributele). În schimb, pentru ca să intre și factorul "player skill" (abilitatea jucătorului), se propune un număr limitat de resetări, astfel încât să avem un număr limitat de puncte de pus. Va apărea, deci, conceptul de "build". Rata experienței se va regla în funcție de numărul maxim de rr, cu cât acesta este mai mic, cu atât vom avea xp mai mic. Se poate introduce în schimb noțiunea de grand reset ca pe alte servere, sau nu, cum se dorește.
P.S. De asemenea, se va introduce resetarea la lvl 1 de pe site, nu automat, pentru a preveni anumite neplăceri. Ce ziceți?

Link to comment
Share on other sites

Scuzați postarea dublă, dar nu văd cum aș putea modifica mesajul anterior postat ...
Deci ideea este să facem un server mai bun din MU Linkmania, în care nimeni nu va mai pierde ceva din personal store, de exemplu. Mai puțin va conta cine are cele mai tari iteme, mai mult va conta cum își va pune punctele combatanții la PVP și dacă vor avea opțiuni exc corespunzătoare. De exemplu, un BK poate fi făcut pe putere pentru a da damage mare, pe agilitate pentru a rezista foarte mult în bătălii, pe vitalitate și cu reflect pentru a-i învinge pe cei cu viață mică sau pe energy pentru a crește mai mult viața membrilor din party. Vor apărea, de asemenea, elfe de agilitate și elfe de energie, nu ca acum.
Iar itemele exc, cu maxim 2 opțiuni, vor fi alese în funcție de puncte. Pentru armuri, între DD, HP și REF: DD+HP pentru cei cu viață puțină, HP+REF pentru cei cu viață multă. Vor apărea și unii bufferi, care își vor pune punctele în așa fel încât să-i ajute pe cei din party cât mai mult posibil ș.a.m.d.
De asemenea, aș mai putea propune ceva. Ceea ce lipsește din peste 99% din serverele de MU este PVM-ul, adică lupta cu monștri în adevăratul sens al cuvântului, nu ca pe toate celelalte servere. Pentru asta se vor ajusta puterile monștrilor, astfel încât să pice din ei iteme bune, ca pe serverul oficial.
De exemplu: resetarea punctelor după reset, maximum 20 de rr, 500 puncte/rr, 10000+ puncte total, monștrii crescuți de 5 ori în fiecare atribut.

Link to comment
Share on other sites

Ce mai putem face noi oare pentru a salva serverul de la moarte? Mai sunt numai câțiva jucători online pe server ... care o să dispară în curând întrucât apar plângeri după plângeri, de parcă s-ar face vânătoare (dacă nu se face deja). Serverul este low exp, ceea ce merge de minune când sunt destui pe server, dar așa ... cei rămași tind a folosi fel de fel de clickere interzise că nu mai au ce face! (De ce nu se blochează, pur și simplu, acest clicker cu probleme, Elite sau cum s-o numi el?) Avem un regulament stufos, ca de obicei. Nu asta este problema, ci că se face vânătoare la greu. Odată Linkmania era unul din cele mai bune servere de MU din lume, iar acum a ajuns ce a ajuns ... Se pare că suntem unul din puținele servere din lume rămase (pe lângă versiunea nu prea nouă care se mai poate trece cu vederea) cu o metodă de blocare a jucătorilor gen tribunal (în locul unuia automatizat, în care nu se permit hackurile, orice abuz al unui bug este imediat detectat, nu se permit clickere, se deconectează automat cei AFK și altele), unul face plângere iar altul este blocat. Având în vedere că sunt n motive pentru care un jucător poate fi blocat, de la un simplu PK pe spot (care se poate rezolva printr-un subserver NON-PVP și unul PVP) sau KS pe spot (ce ar fi să eliminăm spoturile și să împrăștiem monștrii ca pe oficial sau, dacă nu, tot ca pe oficial, să facem atât de multe subservere încât să aibă toți spoturi) până la hackuri care, pe un server care se respectă, vor fi detectate automat. O soluție antihack foarte bună ar fi, pur și simplu, trecerea la o versiune superioară de MU, ce are antihack inclus (pentru cei care nu știu).
Cei de la Linkmania spuneau odată că serverul lor de MU este licențiat, fiind luat de la Webzen. Dacă este așa, iar Webzen nu permite trecerea la o versiune superioară a serverelor licențiate de ei, că altfel ar da Webzen faliment, atunci înțeleg. Dar dacă au putut lua licență de la Webzen, atunci antihack de ce nu-și pot lua? Sau, dacă nu-și permit, de ce nu deschid ei o secțiune de donații (strict benevole, fără iteme în joc ca pe alte servere)? Sunt sigur că ar exista destui care să doneze către Linkmania, pentru serverul de MU, întrucât mulți doresc să joace pe acea Linkmania de atunci (dar cu o versiune mai nouă), un server de MU de calitate, nu pe cea de acum ... Înțeleg că RCS-RDS nu mai au ce face cu Linkmania și o lasă de izbeliște, dar ceea ce se întâmplă acum este prea de tot. Odată Linkmania avea un site cu multe servere de jocuri, acum mai are doar forum și cu numai o parte din jocurile de altădată. Ce se întâmplă cu Linkmania, nu înțeleg.
Iar o eventuală resetare a bazei de date (și atât) nu ar face mai nimic. Nici măcar nu ar aduce prea mulți jucători noi pe server. Sau, dacă ar aduce, nu ar face altceva decât să-i aducă pe cei deja blocați pentru hack și Elite. Nu merge treaba așa. Deci, dacă suntem un server de hackeri și clickeri, de ce nu devenim unul? De ce se mai interzic toate acestea dacă nu se dorește a se face ceva, în adevăratul sens al cuvântului, cu marea ciumă a serverului?  De ce se lasă totul de izbeliște? Consider că o simplă resetare a bazei de date fără a aduce, de fapt, nimic nou, ar face mai mult rău decât bine serverului. Ce facem, devenim un server de vânători? Ne dușmănim cu X, îl blocăm pe X? Serverul MU Linkmania are nevoie de o revoluție bug-free, hack-free și, mai ales, Elite-free. Dar ... cum o facem?

Link to comment
Share on other sites

Pentru ce mai joc? Pentru a face numărul maxim de resetări și o așezare a punctelor proprie. Astfel se va vedea cine este bun și cine nu, nu vor mai conta doar itemele pe care le porți. Așa fac destule servere de MU. Numai că acelea au rata experienței mai ridicată și nu sunt 100% românești ca Linkmania noastră ...
De exemplu, uite care este ideea. Să zicem că numărul maxim de puncte pe care îl poți avea (la maximum de resetări) este limitat la 10000. Poate fi mai mult/puțin.
Iar doi jucători își fac și ei BK ca să se lupte între ei. Acum ei vor fi cei mai tare, alte rase nu-i pot învinge. Dar cu numai 10000 (de exemplu) de puncte, situația se schimbă, nu va mai fi așa. Poți tu să ai cele mai bune iteme de pe server și să pierzi luptându-te cu altul cu iteme mult mai slabe decât ale tale, depinde de build!
Până la urma urmei într-un joc nu ar trebui să fie cel mai tare cel care stă cât mai mult timp în el (mai ales AFK), ci cel care are mai mult skill, ai auzit de așa ceva?
Atenție, ceea ce urmează nu reprezintă decât niște exemple! Nu le luați pe bune, am dorit numai să arăt principiul pe care se bazează! Nu reprezintă un ghid!
Deci pot exista mai multe feluri de a pune punctele pentru fiecare rasă, în funcție de ce dorești: să crești mai repede, să ataci Kundun pentru iteme sau PVP BK.

Un BK care dorește să crească cât mai repede își poate pune punctele mai ales în putere (strength) și energie (energy): 4500 str, 1500 agi, 1000 vit, 3000 ene.
Este evident că un asemenea BK nu va face nimic într-o luptă PVP de orice fel, având numai ~6000 viață (cu iteme cu +hp). Va muri foarte ușor din orice reflect ...

Un BK care dorește să atace Kundun pentru iteme își poate pune punctele mai ales în putere (strength) și agilitate (agility): 4500 str, 3000 agi, 1500 vit, 1000 ene.
Deși acest build poate face ceva PVP, având mai multă agilitate (agility), dar mai ales viață ~8000 (cu iteme cu +hp), nu se compară cu un BK PVP: ~15000 viață.
Un BK care dorește PK/PVP își va pune destul de multe puncte în vitalitate (vitality), pe lângă cele în putere (strength): 4500 str, 1500 agi, 3000 vit, 1000 ene.

Link to comment
Share on other sites

Întrucât se pare că postările pe acest forum nu pot fi modificate, neexistând acel buton de "edit", atunci voi face dublu post, îmi pare rău.
Se pare că serverul are o versiune cam veche, acest sezon, 2 la număr, neffind prea bun. Ce ar fi dacă s-ar schimba într-un sezon 5 FULL?
Asta ar însemna un sezon 5 episod 4, cu summoner, arbore de abilități (skill tree), inclusiv pentru summoner, skilluri și iteme noi + sockets ...
Auzind faptul că serverul (hardware) ar fi mai vechi, se poate îmbunătăți pentru a putea ține o versiune mai nouă de MU, cum ar fi sezonul 5.
Este mult mai configurabil, se pot seta toate formulele + punctele maxime pentru fiecare rasă, ceea ce introduce character balance în PVP.
Nu în ultimul rând, are antihack inclus, ceea ce înseamnă că nu se mai poate trișa pe server. Trăiască Revoluția Linkmania ce va urma! :-)
 

Link to comment
Share on other sites

Hai sa fim sincer, daca te uiti pe xtremetop vezi doar season 5 in sus , deci oamenii is saturati de acele porcarii de seasons , daca s'ar pune , s'ar pune season 3 episode 1 cu aceleasi setari , adica max stats 32767 si toate cele , nimanui nu i'ar conveni cum zici tu :) . Mie cel putin nu-mi place season 5 in sus , poate season 4 , doar poate !

Link to comment
Share on other sites

Deviză: Dacă serverul va fi așa cum dorește majoritatea, atunci acesta va avea un număr maxim de jucători.
Deci ceea ce mă interesează și pe mine și pe toți jucătorii de pe server este să avem un server ca lumea, adică fără clickeri, hackeri și vânători. Mai puțin contează alte detalii. Eu am făcut doar o sugestie, întrucât am observat că multe s-au sugerat, dar această variantă nu. Astfel vor fi toate variantele posibile prezente pe forum.
Voi alegeți versiunea și setările serverului, așa mi se pare normal, să fie democrație aici. Am sugerat varianta cu limita de resetări (deci și de puncte) ca să nu se mai zică: SM/ELF/MG au dmg/def mic, cei cu cele mai tari iteme sunt cei mai buni ș.a.. Se poate aproba sau nu, eu zic că și în varianta actuală este foarte bine, de ce nu.

Iar în legătură cu versiunea serverului, mulți au zis că sezonul 2 este prea vechi, în timp ce alte servere au versiuni mult mai noi. Într-adevăr, alții zic că, din contră, un sezon 2 sau sezon 3 episodul 1 ar fi cel mai bun, ba chiar o revenire la 97d. Adevărul este că ne trebuie, în primul rând, o versiune cu cât mai puține buguri posibil.
Acum voi decideți versiunea serverului care va urma după această revoluție. Ar trebui să fie democrație, să nu ne certăm și să ajungem la un consens, majoritatea decide. Eu nu am creat această discuție pentru a impune ceva, ci pentru a se rezolva ceva pe acest server. Cu plângeri după plângeri, așa vom rămâne fără jucători.

Eu parcă am văzut o discuție de acum 2 ani în care s-a stabilit să se treacă la sezonul 3 episodul 1, prin vot. De ce nici acum nu s-a înfăptuit? Poate că acum se dorește altceva, poate că nu. Vă las pe voi să discutați despre probleme și rezolvarea acestora, fiindcă nu se mai poate. Serverul este pe moarte, ce putem face noi, oare?

Dacă voi considerați că serverul este în regulă, nu-i nicio problemă. Dacă doriți să faceți un poll, puteți face oricând. Măcar să știm și noi când se va da RR la DB.

Link to comment
Share on other sites

poti sa faci discutii importante, poti sa faci poll poti sa faci orice ca admini deja au adormit, reactioneaza la plangeri si chestii de rutine, probabil au si ei dreptatea lor si nu au/nu pot sa faca nimic, dar orice intrebare se pune de rr bd e tipica: "va vom anunta cand vom sti mai multe" "nici noi nu stim mai multe ca voi" "cand fa vi ve-ti sti din timp, jucati linistiti.." nici macar ei nu stiu, eu asa zic, probabil depind si ei de cineva mai mare pe care nici pe ala nu il/ii intereseaza de sectia mu linkmania... am fost lasa-ti in voie cred eu si in curand vom ajunge nu mai primim nici ss, sa facem ce si cum vrem:))

despre ce vorbesti e prea mult, credeti-ma ca va pierdeti vremea vorbim despre ce sezon sa alegem si care e mai bun si chestii dinastea... poti sa ii "confrunti" sa faci "revolutia" ca or sa te ignore, te lasa sa te agiti pana te plictisesti si apoi inchide topicul:)) sau il inchide inainte sa poti sa spui ce vrei... sa nu mai zicem de mare revolutie formata din cine? cei 50 de jucatori din care sunt defapt 30 numai ca unul joaca pe 2-3 conturi si afk toata ziua? linkmania a murit si nimeni nu vrea sa o trezeasca, sfatul meu nu te mai stresa ca o faci in zadar, daca iti place sa joci pe server pustiu joaca, faci full si mori fericit daca nu linistit iti poti cauta altul ca o schimbare nu cred ca va fi in minim ulrmatoarele 6 luni... Parerea mea :))

Link to comment
Share on other sites

Se pare că OldAsaph are foarte mare dreptate! Linkmania a murit! Așa că nu mai avem ce face, din păcate ...
Întrebarea mea este numai una singură: Ce se întâmplă cu Linkmania? Altădată era cel mai tare server de MU!
Se pare că cei care conduc serverul își fac treaba cu privire la suspendări, dar atât! Cum adică ei nu pot face nimic?
Nu este serverul lor? Sau este al celor de la RCS-RDS? Oricum, RR la DB va avea loc în curând - Soon - așa că ...
Deja a anunțat ija că va da filtre la următorul RR DB ... Altceva nu, insă ... Nu avem decât să sperăm că vom avea o surpriză!
Probabil că depind de cei de la RCS-RDS, numai că pe ei nu-i mai interesează de Linkmania din motive știute de ei doar!
Deci eu nu o să mă mai "confrunt" și nu o să mai fac nicio "revoluție" - Rămâne doar la decizia adminilor ce vor face ...
Eu cred că mai sunt atâția jucători pe server, câți pot fi numărați pe degete ... O să rămânem fără ei în curând!

Deci așa va sfârși serverul ... anul acesta, sigur! Eu nu înțeleg, de ce nu se lasă complet de izbeliște?
Concluzie: Serverul MU Linkmania se va transforma în MU Izbeliște, un server 100% fără reguli, trăiască noul server MU Izbeliște!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...