Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Elem3nt

Speed(GT)- Catarau !

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

vad k incepi sa-mi vanezi guilda ! ori speed ori gt? ce are pana la urma? nefondata nu primesti sh tu oare?

Posted

eu zic mai bine sa iti vezi de treaba ta ! nu vanez pe nimneni...daca e guilda ta...dreseaza-ti cateii ! Catarau e un jeg de om :))
va rog WARN  pt neimplicati !

tu te bagi exact ca lingura in ciorba...nici macar nu esti la current cu ce se intampla pe server...da' tu comentezi

speed ori gt !....a venit spre mn de 4 ori inainte de a face pk...tu ce concluzie tragi :)) ?

Posted

pot sa mai zic ceva....dekt ca esti tu il intreci pe tekmanu ?
tu esti nr.1 ! tu esti musca aia care se prinde ce orice kkt =)))  te bagi ca ce chestier ?

P.s - Catarau are deja contul gol....

asta pe mn ma deranjat....dar tu ? tu nu numa' ca ma'i urmarit....peste tot pe unde ma vedeai imi faceai print ....marsh la kkt musca obosita

Guest tekmanstar
Posted

pot sa mai zic ceva....dekt ca esti tu il intreci pe tekmanu ?

tu esti nr.1 ! tu esti musca aia care se prinde ce orice kkt =)))  te bagi ca ce chestier ?

P.s - Catarau are deja contul gol....

asta pe mn ma deranjat....dar tu ? tu nu numa' ca ma'i urmarit....peste tot pe unde ma vedeai imi faceai print ....marsh la kkt musca obosita

Da-te draq k toata guilda mi-o vanezi ba copil ratat ! Sh vezi cum vorbesti lachiosule. Hai cu nefondata la ratat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...