Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cerebro

Limbaj Satane|

Recommended Posts

Posted

aha, iar limbaju meu insultator asupra ta(daca se poate spune asa ) cu Avortat este datorita faptului ca ai aruncat vorba "Mama prostilor e mereu gravida"

asupra mea ... si m-ai provocat ... iar apoi ca ti-am intors vorba te-ai ofensat . nu am ce sa spun decat bravo :P

iar eu spre deosebire de voi ajut mereu pe cei mici care se apuca de link nu doar pe cei din guild :)

deci eu consider ca nu te-am jignit cu nimic daca ti-am intors vorba

Te pup papa :P

Posted

ai stat tu la fundul meu sa vezi pe cine am crescut si pe cine nu ma nesimtitule ? animale ca voi care nu stiti ce inseamna bunul simt au adus linkmania aici unde este ..

Posted

ai stat tu la fundul meu sa vezi pe cine am crescut si pe cine nu ma nesimtitule ? animale ca voi care nu stiti ce inseamna bunul simt au adus linkmania aici unde este ..

Din nou vorbesti urat( ma provoci )  ... si nu cred ca cei ca mine  au adus linkmania aici , daca erau ca mine macar 1 sfert din serv era plin ( nu spun ca nu sunt ... dar cei care sunt ca mine sunt full de mult si s-au plicitist/ poate ca un rr la db ar remedia situatia ..) 

iar daca erau ca tine ... era grav (era numai KS )... a fost facuta preluare pe spot cum scrie in regulament. de ce nu ai plecat ? hai sa nu ne lungim sa plictisim moderatorii ... sa ii lasam sa vada cine are dreptate si sa ia o decizie

eu unu nu iti mai rasp la nici o intrebare ( provocare ) aici pe forum

o zi buna tuturor ... inclusiv tie

Posted

aici vad ca vorbesti foarte frumos dar in joc esti un nesimtit :)) crede ma ca nu ai habar ce inseamna sa joci pe linkmania .. esti departe de experienta pe care o am eu pe aest server.. si apropo, de ce vorbesti  despre preluare cand tu nici nu erai acolo ma baiatule ? mai bine taci ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...