Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest alionul

Pk pe spot Biggles

Recommended Posts

Preluarea:

http://www.imagebam.com/image/68171b278140907 Minutul 32

 

http://www.imagebam.com/image/d34091278140912 Minutul 34

 

http://www.imagebam.com/image/e55a6d278140914 Minutul 36

 

http://www.imagebam.com/image/2ed351278140915 Minutul 37 + F4

 

 

Ce e acum? nu tia sunat alarma la afk tools? :)))) tare ciudat e ca nu iti apare scrisul alb cand te intreb de afk, erai cumva cu /filter on ??? =))

Link to comment
Share on other sites

esti prea disperat copile traieste-ti viatza. lasa jocul:))). ma uitam la film atata tot. si nu inteleg faza: nume destinatar+afk?(esti on?) nu daca esti in fine las la deciderea unui admin, ca la cati zmei ca tine am vazut:)). app maine te duci la scoala,lumea mai si doarme. te.ai gasit u singurul prost de pe serv sa iei lumea la afk:)) ce pot sa mai zic: totul lasa de dorit. sper ca am fost explicit la ce m.am referit.



referitor la prostiile pe care le zici cu filter numai unu ca tn poate juca cu aja ceva. ma mir cum d nu ai fost prins pana acuma e cva la mijloc ca prea curat iesi, de cate ori ai fost postat ori sa trecut cu vederea. ori ai avut spatele acoperit.pana si pe un amarat de joc online aveti relatii,pile:)) sa le zic aja toata lumea te cunoaste.ai ajuns la disperare vad. ia niste pastile calmeaza.te:))



mentionez ca ora mea este ora italiei ca de obicei cu o ora in urma. aja sunt setate pc de aici numai cand o sa il formatez si reinstalez win o sa pot schimba ora pe el ca la fiecare restart isi reseteaza si ora nu e ca sunt prea priceput in domn calculatoarelor nu m.a pasionat sincer am avut altele de facut, ms anticipat

Link to comment
Share on other sites

Hai sa incepem cu inceputul.... Regula de baza: comportamentul civilizat.

 

Suntem totusi o mana de oameni care mai joaca pe linkmania, toate spoturiile din k6 / 7 / arena etc aproape goale, de 2 luni jumate de cand m`am reapucat (in general cu elfa mea Poka) nu am preluat pe nimeni de pe spoturi, daca a fost un char pe ultimu k7 l`am lasat acolo pe spot nu l-am mai deranjat, si m-am dus in alta parte unde a fost liber..... dar cand TOATA kalima e goala si vine un ratat  (se stie el care) si face preluare (chiar daca penultimu spot era gol), atunci asta deja e nesimtire in toata regula. Nu am deranjat pe nimeni pe spot chiar daca a fost singur.

 

Am full de 1 an si ceva, daca vreau sa dau pentru rr ma duc si dau in tarku mare de bk nu stau prin kalime, dar din moment ce voi o ardeti aiurea cu mine am sa o ard si eu aiurea cu toata lumea (unu pentru toti si toti pentru unu)

 

 

Cat despre felul in care fac eu preluariile e problema mea atata timp cat se respecta regulamentul.

 

Si daca tot o dai in fantasme cu italia si alte tari straine de ce nu ai pus poza si cu /time ???

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...