Alexutu Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 salut sugestia mea este , sa ramana itemele rare cele din bok +1 cum au fost pana acum cei care castiga cs , se aleg cu itemele ancient , nu e nevoie si de itemele lvl 380 fac acum acest topic pentru ca va urma cat de curand rr db , asa speram toti . e aiurea ca doar cei care au cs sa aibe iteme 380 + cand era pe 97d cu itemele rare , se cautau foarte mult si era piata mult mai frumoasa ... acum... e doar o sugestie de viitor , nimic altceva ms
VladMajik Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Nu vad rostul acestui topic tinand cont ca exista deja un topic la sectiune "Sugestii" pe aceasta tema :
Biggles Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 si s-a mai vb si aici despre asa ceva next time use the search button
Alexutu Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 eu vad aici ca e vb despre GMO nimic altceva , eu am propus ceva , cred ca toti vreti itemele rare inapoi.....
tantum Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Sunt multe topicuri deschise pe tema asta ...Intr-adevar suntem foarte multi care ne dorim sa se dea rr la baza de date . Linkmania nu are un site normal , administratoru nu este in stare sa refaca site'u. Eu zic ca mai putem astepta luni bune pentru rr din pacate.
-GUNIT- Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 itemele ancient sunt bune doar cand esti mic. + ele cad si in Chaos Castle. deci cand am peste 20 rr si nu mai am nevoie de ancient sa nu am nici un beneficiu de pe urma CS-ului ? sugestie degeaba. la majoritatea jucatorilor care stau in joc pana fac charul full nu le va conveni, doar la cei ca tine care intra dau 5-10 rr apoi ia un BB in cap si incep sa planga pe forum le-ar conveni, care oricum si oricat s-ar chinui nu o sa aiba un item 380 valoros pe cont.
danserious Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 tu gunit poti vorbii linistit acu ca nu ai concurenta prea mare la CS :) . Prea multi s-au lasat de acest joc
sexezSTAR Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 tu gunit poti vorbii linistit acu ca nu ai concurenta prea mare la CS :) . Prea multi s-au lasat de acest joc cs e la ang3lik de vreo 2 luni deja parca :-"
Pyrlo Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 tu gunit poti vorbii linistit acu ca nu ai concurenta prea mare la CS . Prea multi s-au lasat de acest joc cs e la ang3lik de vreo 2 luni deja parca :-" de 2 luni...e cs la ei..pt ca nu prea mai joaca nimeni..si cine mai joaca..si se inscrie la cs..sunt scosi cu sing..gunit..te astept sambata la cs sa-i detronam pe angelik :))
Alex86 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 de 2 luni...e cs la ei..pt ca nu prea mai joaca nimeni..si cine mai joaca..si se inscrie la cs..sunt scosi cu sing..gunit..te astept sambata la cs sa-i detronam pe angelik :)) Ca tot propuneai in alt topic nush ce aberatie cu fantomele , ma nene eu nu inteleg ce asa de greu de priceput , ca sa te inscrii in primii 3 trebuie sa bagi un anumit nr de sign , nu bagi cat trebuie pa incerci data viitoare , pur si simplu asa e jocul , inscrierea la siege este un concurs. Scrie undeva ca participarea e moca ? Fantomele au aparut pentu ca prea v-ati obisnuit sa veniti la cs cu 0 sign sau 50 acolo bagate in sictir , la munca nu la intins mana....