Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Panther

Descriere School Instructors

Recommended Posts

School Instructors

 

Aceasta factiune se ocupa cu comercializarea asa-ziselor licente, permise (permisul de pescuit, licenta pentru navigat, atestatul de pilot, licenta de port arma, licenta de shamal, permisul de conducere)

 

Rank 1 (Trainee) sunt bobocii, cei in probe (perioada de teste - o saptamana), orice greseala poate duce la demiterea lor. Acestia trebuie sa asculte de cei cu rank superior, mai ales de lider si sublider. La sedinte, acestia pot fi demisi pe motivul picarii perioadei de probe / plangeri serioase / lipsa de activitate. De asemenea, trebuie sa fie foarte atenti la actiunile celor de rank 2+, pentru a "fura" meserie in vanzarea licentelor.

 

Rank 2 (Instructor) sunt membrii cu ceva experienta care au fost promovati si care au trecut perioada de teste, dar asta nu inseamna ca se pot abate de la regulament. Pot fii retrogradati sau chiar demisi. Ei trebuie sa ii ghideze pe cei de rank 1, sa le dea sfaturi, sa le reaminteasca care sunt prioritatile lor ca "rank 1". Nu au voie sa le dea ordine bobocilor care i-ar putea duce la sanctiuni sau chiar demitere, astfel de ordine vor duce la rank down sau demitere.

 

Rank 3 (Senior Instructor) Sunt considerati veterani, membrii cu experienta in comercializarea licentelor, avand acces la comanda/givelicense prin care pot acorda licente. Ei trebuie sa ii coordonze pe cei de rank 1 si 2 si sa ii ajute cu sfaturi deoarece sunt considerati membrii care au trecut prin multe situatii

 

Rank 4 (Manager) sunt membrii de baza ai factiunii School Instructor. Acestia au dreptul de a le oferi comenzile celor cu rank mai mic, acestia neavand dreptul de a le refuza(doar daca nu au posibilitatea).

 

Rank 5 (UnderBoss) sunt membrii de mare incredere. Liderul le poate cere sfaturi in luarea anumitor decizii (propuneri pentru factiune s.a.m.d). Au dreptul de a coordona atat membrii cat si intreaga factiune, au dreptul de a lua decizii in lipsa liderului.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...