Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Panther

Descriere Tuning & Transport

Recommended Posts

MdctR7K.png

 

 

 

Prescurtarea T&T vine de la Tunning & Transport, ceea ce inseamna ca aceasta factiune are ca prim plan multumirea clientilor cat si evidentierea factiunii pe server. Acest grup se ocupa cu tunningul masinilororganizarea curselor legale cat si ilegalerepararea/completarea masinilor cu benzina si transportarea playerilor cu ajutorul taxi-urilor.
 
Activitatea principala a acestei factiuni este faptul ca membrii au parte de adrenalina, zgomot si mult fum in fiecare seara cand toti se intalnesc pentru a organiza curse ilegale si a-si prezenta masinile. Dupa fiecare sedinta, fiecare membru isi tuneaza masina si urmeaza liderii in orase pentru a face reclama factiunii.
 
Celelalte activitati pot fi completarea cu benzina a masinilor sau repararea acestora cand cineva cere ajutorul prin comanda /service mechanic [locatie], sau transportarea playerilor in nevoie prin comanda /service taxi [locatie].
Aceasta factiune tinde sa se considere una care cunoaste distractia, simtul umorului avand in componenta cei mai priceputi si creativi soferi de pe server!

bO2gtIh.png

 

Spawnul T&T este situat in Blackfield Chapel, langa autostrada care inconjoara orasul Las Venturas.

HtaggBG.png

/duty
/refill
/repair

/towthiscar
/orgbbowl (BlodBowl)
/orgdtrack (dTrack)
/orgtrack8 (Track8)
/tie
/untie


 JqlP9bp.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...