Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Cereri licenţe

Recommended Posts

Posted

Nick: SkizZz0

Level: 7

Licenta pe care o solicitati: Permis De Conducere

Pretul licentei: 7.500$

Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru A Putea Merge Cu Masina Regulamentar

Factiune: PD

Nume ofiter: Senzo

Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) : 3

Numele jucatorului care are licenta suspendata:    SkizZz0

Licenta Suspendata: Permisul de conducere

Motivul suspendarii: Dumper

Data // Ora suspendarii: 16.09.2013 ora 17:34

Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 19.09.2013

Alte adaugari: -

Dovezi:  1

Maine poti sa faci cerere.

Posted

Nick: focuS

Licenta pe care o solicitati: Pachetul 7

Pretul licentei: 105.000 $

Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie

Posted

Licenta pe care o solicitati: Pachetul 7

Pretul licentei: 105.000 $

Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie

Done.

Posted

Nick: Dan33

Level: 6

Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere

Pretul licentei: 7.5k

Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a conduce masini.

Done.

Posted

Nick: Iulica

Licenta pe care o solicitati: Pasaport

Pretul licentei: 29.500

Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai ocolesc

Posted

Nick: Cesc

Level: 3

Licenta pe care o solicitati: Pescuit + Zbor

Pretul licentei: 33.000 $

Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuie.

Passed.

Posted

Nick: Iulica

Licenta pe care o solicitati: Pasaport

Pretul licentei: 29.500

Motivul pentru care solicitati licenta: Sa nu mai ocolesc

Done.

Posted

Nick: Supreme

Licenta pe care o solicitati: Arme

Pretul licentei: 15k

Motivul pentru care solicitati licenta: Nevoi personale.

Done.

Posted

Nick: Juan
Level: 15
Licenta pe care o solicitati: de barca dom'le...
Pretul licentei: 10.000 cu tot cu aia 500 de ii dau spaga instructorului
Motivul pentru care solicitati licenta: Sincer, imi place sa merg mult cu barca, sa colind prin mari si oceane, prin lacuri si rauri, trec dintr-un oras in altul fara sa platesc vreun ban. Cateodata, barca era refugiul meu atunci ma urmarea un politist, il fugaream prin apa pana ma plictiseam, si pierdeam apoi licenta, si iar intocmeam cerere de licenta. Insa acum m-am cumintit, nu mai vreau licenta ca sa fug cu barca de politisti, acum sunt de partea legii, totul e legal, vreau licenta ca sa ma pot plimba cu barca din LS in SF, din SF in LV, din LS in LV, si tot asa. Dar ca sa fiu sincer pana la capat, mie imi trebuie aceasta licenta ca sa pot pescui din barca, imi place mult sa pescuiesc, parca v-am mai zis. Pescuitul e pasiunea mea inca de la inceput, vreau sa fac bani din pescuit, sa fac skill, sa ma distrez, sa mananc pestii. Poate nu m-as fi riscat sa dau o galagie de bani pentru aceasta licenta, insa m-am facut gunoier (eh, asta-i viata  :( ), si dupa ce colectez gunoiul, nu mai am ce face, si ma duc tocmai in Los Santos ca sa pescuiesc la undite cand pot ramane in Las Venturas sa pescuiesc din barci. Sper ca e bun motivul si sper sa nu imi respingeti cererea inaintata catre dumneavoastra in vederea testului la care pot fi supus pentru licenta de barca, sau cum vreti sa-i spuneti, ca a avut 3-4 denumiri pana acum.  Am mai detinut aceasta licenta si eu nu stiam ca mi-a expirat, si m-am dus si eu intr-o barca sa pescuiesc, si mai aveam un pic si incepeam sa plang ca nu pot sa pescuiesc :-<. Asa ca m-am decis, ca din toata saracia mea, sa mai cumpar o licenta de barca.

Posted

Nick: Juan

Level: 15

Licenta pe care o solicitati: de barca dom'le...

Pretul licentei: 10.000 cu tot cu aia 500 de ii dau spaga instructorului

Motivul pentru care solicitati licenta: Sincer, imi place sa merg mult cu barca, sa colind prin mari si oceane, prin lacuri si rauri, trec dintr-un oras in altul fara sa platesc vreun ban. Cateodata, barca era refugiul meu atunci ma urmarea un politist, il fugaream prin apa pana ma plictiseam, si pierdeam apoi licenta, si iar intocmeam cerere de licenta. Insa acum m-am cumintit, nu mai vreau licenta ca sa fug cu barca de politisti, acum sunt de partea legii, totul e legal, vreau licenta ca sa ma pot plimba cu barca din LS in SF, din SF in LV, din LS in LV, si tot asa. Dar ca sa fiu sincer pana la capat, mie imi trebuie aceasta licenta ca sa pot pescui din barca, imi place mult sa pescuiesc, parca v-am mai zis. Pescuitul e pasiunea mea inca de la inceput, vreau sa fac bani din pescuit, sa fac skill, sa ma distrez, sa mananc pestii. Poate nu m-as fi riscat sa dau o galagie de bani pentru aceasta licenta, insa m-am facut gunoier (eh, asta-i viata  :( ), si dupa ce colectez gunoiul, nu mai am ce face, si ma duc tocmai in Los Santos ca sa pescuiesc la undite cand pot ramane in Las Venturas sa pescuiesc din barci. Sper ca e bun motivul si sper sa nu imi respingeti cererea inaintata catre dumneavoastra in vederea testului la care pot fi supus pentru licenta de barca, sau cum vreti sa-i spuneti, ca a avut 3-4 denumiri pana acum.  Am mai detinut aceasta licenta si eu nu stiam ca mi-a expirat, si m-am dus si eu intr-o barca sa pescuiesc, si mai aveam un pic si incepeam sa plang ca nu pot sa pescuiesc :-<. Asa ca m-am decis, ca din toata saracia mea, sa mai cumpar o licenta de barca.

Passed

Posted

Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru A Putea Merge Cu Masina Regulamentar

Posted

Done.

Posted

Level: 7

Licenta pe care o solicitati: Arme

Pretul licentei: 15k

Motivul pentru care solicitati licenta: Nevoi personale.

Passed,contacteaza un rank 3 + pentru licenta.

Posted

Nick: Bic
Level: 5
Licenta pe care o solicitati: pasaport, barca
Pretul licentei:
Motivul pentru care solicitati licenta:

Posted

Nick: ShaKaLoo
Licenta pe care o solicitati: pasaport, psecuit
Pretul licentei:
Motivul pentru care solicitati licenta:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...