Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juny

reevaluare Daugon

Recommended Posts

Posted

pt ce  98 zile ?

cer reducerea suspendului la 35 zile cum apare in regulament(e prima abatere de pe acest cont)

13. Scammeri
- Primul avertisment: suspend minim 35 zile.
- Al doilea avertisment: contul blocat
Suspendul se acorda pe cel mai mare caracter de pe cont.

Eu am dat contu cuiva,dar se pare ca s`a tinut de prostii,totusi o sa schimb parola si vreau sa se reduca suspendul

Mersi

Posted

Tot din regulament

Important!:

În orice altă situație neprevăzuta aici moderatorii au întotdeauna ultimul cuvânt. 

Nu răspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastră responsabilitate fiind să păstrați confidențialitatea contului dumnevoastră, respectiv parola, userul .

In momentul in care ai dat contul mai departe, trebuia sa te asiguri ca ai de-a face cu o persoana cu capul pe umeri. Ce se intampla daca ti se revoca suspendul si mai dai o data contul la fel? unei persoane care se tine de prostii? Victima aici nu esti tu, e cel care a fost lipsit de itemele lui.

Posted

nu vreau sa mi`l scoata de tot,sa`l reduca la 35 de zile cum scrie in regulament...logic panduru ca ti`l dau,numa sa mai fie,ca am vazut ca nici eu nu mai am set :)

Posted

Acesta a fost motivul pentru care oick a dat 98 si nu permanent pe celelalte conturi, betivu le avea de undeva si le folosea pentru scam.

Astept pm cu datele contului:

Cand a fost facut

Adresa de mail

Eventual de pe ce ip/clasa a fost facut.

In plus vreau un print screen care sa-mi arate ca a fost schimbata parola (pe pm).

Multumesc.

Posted

eu unu sunt de accord sa ii se reduca suspendul si chiar sa ii se scoata daca imi da setul + arma inapoi (ultima data cand l-am vazut era prin noria, le purta si mai si radea )

Posted

panduru, suspendul a fost acordat corect, (35 de zile) a primit 98 pentru ca este vorba de un cont strain folosit pentru astfel de lucruri.

Astept pm cu ce am cerut.

Posted

daca imi da setu atunci sunt de accord sa i se reduca la 35 de zile, macar vor avea ceva de invatat.

apropos tu poti vedea in daca mai este sau nu setul pe contul cu Daugon ? sau daca nu mai e... unde a ajuns.

Posted

Parola a fost schimbata, suspendul pe Daugon modificat la 35 de zile.

La urmatoarea abatere de acest gen cred ca sarim peste 98 de zile. Contul vostru este singura voastra grija.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...