Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

LapTEEE

Vrem raspunsuri.(Avem nelamuriri/Probleme)

Recommended Posts

Posted

Dupa cum ati observat si voi,roleplay-ul a scazut dramatic si nu doar pentru ca nu avem playeri ci si pentru ca nu as vedea ca-i pasa cuiva de acest server. Ca ar face ceva pentru acest server ca sa fie undeva sus,undeva in top,undeva unde eram odata.

Si da,am tot respectul fata de staff si fata de scripter(Gabriel_Paul) ,dar problema mea si nu numai a mea e urmatoarea:

Ce se va intampla cu serverul ?

De ce nu te ocupi de server ?

Cand ai intrat in acest joc stiai ce te asteapta,stiai ca jucatorii au cerintele lor,cerinte ridicate,cerinte pe care poate niciodata n-ai sa poti sa le indeplinesti,cerinte care poate sunt peste masura ta si peste ceea ce poti tu face.

Odata cu functia ai si responsabilitati,ceea ce se pare ca nu realizezi sau poate ca nu-ti pasa.

Sfatul meu e urmatorul si cred ca multi cred ceea ce cred si eu,atata timp cat nu te poti ocupa de server,inchide serverul si lasal in pace .

Poate ca vei considera acest topic un atac personal asupra ta,desi nu e asa,din prima clipa cand m-am reapucat de roleplay am zis sa fac tot posibilul sa ajut la cresterea serverului.Se pare ca activitatea mea a fost in zadar,avand in vedere ca ce ne-ai cerut a fost sa ne implicam,sa facem sugestii,sa cautam buguri,etc...

Noi,majoritatea asta am facut,sugestii am facut degeaba,deoarece oricum din cate vad nu vrei sa raspunzi la ele desi intrii uneori pe forum.

Odata cu functia asumati si permite sa fi criticat de jucatori,deoarece cred ca esti constient ca fara jucatori degeaba esti scripter.

As dorii eu si nu numai eu niste raspunsuri clare ,daca nu se poate de la cel ce are aceasta functie,atunci de la cineva care stie ce se petrece.

Nu e un atac personal,este o parere personala fata de ce se-ntampla in momentul de fata.

O zi buna.

PS: Daca ai avut treaba,puteai anunta,deoarece nu cred ca se supara cineva...

Posted

De la redeschidere pana acum , acei putin playeri care am fost, am incercat din rasputeri sa ajutam cu cate ceva pentru a creste popularea server-ului. Din cate am vazut tu 'n-ai fost de acord', si probabil deaia n-ai mai raspuns la nimic. Nu numai eu si baietasu de mai sus avem aceasta parere, te asigur ca si ceilalti sunt lafel de suparati.

Acum sa vedem daca isi da silinta sa observe si acest topic.

Posted

Presupun ca esti ocupat cu asta, nu ? Din cate am vazut ai activat mai mult pe acolo decat pe aici.. Ar fi mai bine sa te decizi unde ramai ca pe noi cel putin ne tii pe loc, sincer.

Posted

Sa fim realisti , daca nu mai e Patrick , 2dor si restul echipei nu mai e nimic , serverul e pe 0playeri din 2010 si asa va ramane incontinuare pana se hotaraste sa se faca V8.0

Posted

Aici Craazy are dreptate !

Dar chestia este ca cei din fostul staff/server  s-au retras din SA:MP , majoritatea deja au un loc de munca stabil , o familie iar acest joc a fost de trecut pentru ei.

Posted

Macar sa isi gaseasca  un staff capabil unde sa nu fie doar el scripter.Deoarece daca ar vi inca 2-3 scripteri ar fi un lucru perfect asa unu poate mai are treaba se ocupa celalat si tot asa.Oricum cred ca server-ul se va inchide deoarece nu sunt playeri si nici interesul staffului.Cea mai prosta idee, parerea mea este sa deschizi un server care nu aduce nimic nou,cand toti am auzit ca se  redeschide iar LMRP ne-am gandit ca o sa fie v8 sau un mod  destul de interesant.Din pacate este un server facut de la 0  care nu aduce nimic nou si de aici rezulta lipsa de playeri.

Posted

Lipsa de playeri mai rezulta si din cauza liderilor , a fost un lider la LSPD care na bagat decat un membru si na mai activat , pana la pus pe Warwick 10 playeri deja plecase .

Aztecas un lider care a bagat doar un membru si na mai activat

Si tot asa , Testeri din CUC cine ii putea ajuta cu nelamuririle ? Admini din CUC , etc

Posted

Hai sa asteptam noi frumos un raspuns referitor la ce se va-ntampla cu serverul si sa lasam momentan playerii,consider ca odata cu aparitia unui scripter bun o sa reapara si playerii...

@CraazyKid,de admini nu merita sa ne legam,ei au facut o treaba buna,am tot respectul fata de Sevraj(Michael_Evans) si de Cristii(cristian_marin),deoarece au facut si ei ce au putut si cred c-o sa faca daca va venii un scripter si daca o sa le lase functiile.

Last Post pana primim mai multe detalii.

Posted

Nu sunt jucator pe RP si nici nu-l stiu pe scripter,dar poate omul a fost ocupat cu bacul,admiterea la facultate,examene etc...Ce stim noi?Fiecare are problemele lui...

Posted

Nu sunt jucator pe RP si nici nu-l stiu pe scripter,dar poate omul a fost ocupat cu bacul,admiterea la facultate,examene etc...Ce stim noi?Fiecare are problemele lui...

Ciudat,ca avem dovada cum ca activa pe alta comunitate unde e administrator :-?? ! Crezi ca noi vorbim degeaba aici ?

Posted

Warwick , nu m-am legat de ei , spuneam doar ca nu aveau cum sa fie mereu on ca sa ajute playeri , iar de aceea multi plecau daca mai erau si cativa testeri si inca unu-doi admini de level 1 eu zic ca erau toate bune si frumoase cu lideri capabili care sa bage playeri ca pe banda in factiunii ca sa aiba parte de actiune si macar un Update la 2zile .

Posted

Salutare.

Degeaba încerc / încercăm noi să facem ceva cu serverul LinkMania RolePlay. Deja concepţia jucătorilor asupra acestui server este deja făcută, fără nici măcar să intre şi să-l vadă.

Nu aveţi cum să vedeţi frumuseţea serverului deoarece nu s-a ajuns la acţiune.

Precizez(am mai precizat pe server) faptul că: dacă sunteţi aşa hotărâţi că e vina scripter-ului, sunt dispus la orice oră să mă retrag, lăsând locul altuia, care, poate din punctul vostru de vedere are mai mult potenţial.

Da, activez într-o alta comunitate care n-are arie comună cu linkmania, unde sunt administrator, şi activez din tot dragul pentru că EXISTĂ INTERES!

LinkMania este deja ajunsă la cenuşă. Degeaba am încercat să ridicăm, nu se poate. Degeaba sunteţi 5 jucători care se implica, insuficient.

Consider că am încercat o abordare mai diferită, să stau, să ascult opiniile tuturor, să vorbesc cu fiecare, să vedem cum o ducem la capăt..dar nah.

Vă mai răspund la eventualele întrebări.

Posted

Dar ca poate cu acele idei, pe care cei 5 le-au sugerat de nenumarate ori, si din cate am vazut nu ti-ai aruncat nici-un ochi , poate ar mai da un aer nou, si ar mai reveni/veni lumea. Nu te-a condamnat nimeni, nu am spus ca vrei sa te retragi , ba din potriva ,noi, playerii ti-am luat la rost activitatea insuficienta, noi am incercat de atatea ori sa ajutam cu ce ne sta in putinta sa ridicam serverul din cenusa, dar tu nu ne-ai pus in aplicare sugestiile, nu ne-ai dat sansa. Ne-ai dat sansa doar la inceput. Dupa cum spuneai si tu pe server ca suntem la inceput, iar tu ai renuntat de la inceput..

Crezi ca ai mai putea sa revi la activitatea de la inceput ? Cel putin noi o sa incercam mai mult sa ridicam serverul.

Posted

Salutare.

Degeaba încerc / încercăm noi să facem ceva cu serverul LinkMania RolePlay. Deja concepţia jucătorilor asupra acestui server este deja făcută, fără nici măcar să intre şi să-l vadă.

Precizez(am mai precizat pe server) faptul că: dacă sunteţi aşa hotărâţi că e vina scripter-ului, sunt dispus la orice oră să mă retrag, lăsând locul altuia, care, poate din punctul vostru de vedere are mai mult potenţial.

Da, activez într-o alta comunitate care n-are arie comună cu linkmania, unde sunt administrator, şi activez din tot dragul pentru că EXISTĂ INTERES!

LinkMania este deja ajunsă la cenuşă. Degeaba am încercat să ridicăm, nu se poate. Degeaba sunteţi 5 jucători care se implica, insuficient.

Consider că am încercat o abordare mai diferită, să stau, să ascult opiniile tuturor, să vorbesc cu fiecare, să vedem cum o ducem la capăt..dar nah.

Vă mai răspund la eventualele întrebări.

salutare,

consider ca daca incepem cu mentalitatea asta negativa cum ca linkmania este deja ajunsa la cenusa atunci ii si logic,ca nu are rost sa continui/continuam sa readucem serverul unde a fost odata sau chiar mai sus.Intr-un timp atat de scurt e si imposibil sa ridici un server care 2 ani de zile a fost inchis si au ramas doar promisiunile de dupa.

Pe langa acest lucru vechii playeri s-au lasat datorita faptului ca au ajuns la o varsta la care considera ca acest joc nu-i mai atrage, iar acest lucru pe noi nu ar trebui sa ne afecteze,deoarece unii vin,altii pleaca si tot asa.

Avand in vedere ca serverul este la-nceput, acuma are cea mai mare nevoie de un scripter activ care sa le satisfaca cerintele jucatorilor(consider eu).

Activezi acolo,ca exista interes,bun,sincer putin imi pasa ca activezi acolo,ma enervat la culme faptul ca noi faceam sugestii ca prostii ,iar TU nici macar n-ai avut bunul simt sa ne raspunzi sau sa te-nteresezi luand legatura cu alti admini de ce se petrece aici.

Puteai sa ne spui simplu si usor ca activezi acolo,decat sa ne facem sperante ca vei intra intr-o buna zi si ne vei raspunde si te vei reapuca de treaba.(Consider ca aici ai gresit si ca-i vina ta).

In rest,daca vezi ca nu`i interes si ca nu mai doresti sa te ocupi ,lasa-ne balta(deja ne-am obijnuit sa fim lasati balta),ne lasam si noi (cei care am activat pe server) ,ca sa nu jucam ca prostii si sa ramanem cu sperantele.

Pace.

Guest Teddy
Posted

LinkMania a fost lasata pe mama unora ce nu erau in masura. Argumente ? Ia uitati-va acum si comparati cu ceea ce era in trecut. Va mancat pe voi undeva sa dati zeci de wipe-uri la Land's, sau sa inchideti RP-ul asta e, acum platiti. Va salut.

Guest Vallentine_Viceroy
Posted

Salut!

Eu sunt player pe serverul actual de RP si am jucat si pe el inainte de a se inchide, cand era prin perioada lui de glorie, ca sa zic asa. RP-ul e mult prea interesant, mult prea tare ca sa-l lasi neobservat. E mult mai palpitant si mai incitant decat simplul "run around and kill everybody". Tot ce doresc este sa incercam sa readucem serverul unde a fost, scripterul actual sa-si dea intereseul, sa gasim si alti scripteri care sa-l ajute pentru ca eu, personal si cred ca vorbesc in numele a multor playeri care la ora asta dorm sau fac altceva, nu vreau ca serverul de RP sa se inchida.

Multa bafta si daca e ceva cu care pot sa ajut, voi face tot ce-mi sta in putere! 

O seara frumoasa si sa le rezolvam pe toate!

Posted

Salut.

Sunt foarte 'mişcat' de interesul unora dintre voi. O să ţin cont de toate sugestiile. În continuare topicul rămâne deschis pentru nelămuriri / întrebări.

Posted

Degeaba încerc / încercăm noi să facem ceva cu serverul LinkMania RolePlay

Bun , am dat o culoare unor randuri importante , care mi-au atras atentia.

"Degeaba încerc / încercăm noi să facem ceva cu serverul LinkMania RolePlay "

In primul rand aici suna a nepasare daca imi permiti sa spun asa , e doar parerea mea .

"sunt dispus la orice oră să mă retrag"

Aici am fost si mai convins ca degeaba continuati in aceasta comunitate  , nu va pasa deloc in momentul de fata.

"Da, activez într-o alta comunitate care n-are arie comună cu linkmania, unde sunt administrator, şi activez din tot dragul pentru că EXISTĂ INTERES!"

Sa recapitulam putin daca nu va suparati.

Aveti administrator pe o alta comunitate inca din 2005 din cate am vazut.Daca deja aveti acolo Administrator nu inteleg de ce ne mai stati in drum ? de ce a-ti mai venit aici si a-ti dat totul peste cap ?! Sunteti chiar obsedat  sa aveti cate mai multe functii ?!

Sa recapitulam dinou. 

Cand s-a deschis acest server cu tine ca scripter am facut o cerere de admin in care am fost respins , si nu mi-e rusine sa spun .

Dar mi s-a spus ca daca doresc sa fac o cerere pentru TESTER deoarece am cunostiintele necesare .

Am fost acceptat  dar apoi au verificat mesajele mele private [ PM] si au aflat ca am Moderator Global pe o alta comunitate.

citez

Salut.

Nu am uitat ce ti-am spus, ai fost acceptat si promovat ca tester in probe. Curand vei fi adaugat intr-un mesaj privat destinat testerilor in probe."

"http://forum ...[ sa nu fac reclama ]

Ma gandeam ca esti tu! "Like"!

Salva, sa-l scoti de la testeri te rog. "

Apoi am fost SCOS din echipa testerilor doar pentru ca detineam o alta funtie intr-o alta comunitate.

Posted

N-o mai lungesc: de azi linkmania roleplay nu mai are scripter, vă descurcaţi.

Felicitări SenzoR, Mr.BACIU,etc.

Ai curaj să-mi iei tu la rost funcţiile mele? Păi stai liniştit că pentru fiecare funcţie am muncit. Nu mă ajută cu nimic funcţia de pe linkmania.. sunt curios cât de mulţumiţi o să fiţi acum.

Îmi cer scuze faţă de jucătorii care n-au avut niciodată nimic de comentat, văzându-şi de treaba lor.

SERVER OFFLINE.

Posted

Hmm... Joc pe LMRP de cand sa deschis si a mai fost inchis. Dar nu trebuia sa renunti Gabriel.  Cand am auzit ca se redeschide LMRP ma gandeam ca va fi ca inainte... Stiti oricum ca LMRP nu a avut multi playeri.. o tinea in 20-40 de playeri. Acum cel putin jumatate s-au lasat de SAMP cat timp a fost off LMRP. Noua ne trebuie playeri noi. Iar acestia nu stiu de LMRP trebuie sa ii adunam usor.

Posted

Ai curaj să-mi iei tu la rost funcţiile mele? Păi stai liniştit că pentru fiecare funcţie am muncit. Nu mă ajută cu nimic funcţia de pe linkmania.. sunt curios cât de mulţumiţi o să fiţi acum.

SERVER OFFLINE.

Spor.

Asa au facut toti pana acuma,cand au vazut ca nu gasesc raspunsuri la problemele jucatorilor,si-au luat coada intre picioare si au plecat ,dand vina pe jucatori ,ca datorita lor pleaca..

Ma abtin de la mai multe comentarii.

Rog frumos urmatorul scripter (DACA VA FII UNUL) sa-si bage bine-n cap ca ODATA CU FUNCTIA AI SI RESPONSABILITATI MULT MAI MARI !

Si daca e sa gasiti un scripter de 2 lei ca si pana acuma ,care vine doar cu PROMISIUNI si fara FAPTE,atunci mai bine lasati serverul inchis ,stergeti topicul cu ROLEPLAY si GATA .

Se pare ca degeaba incerci sa dai o mana de ajutor.

Sa-mi dati si mie un mesaj privat daca se mai redeschide si daca vreti sa FACEM treaba,ca dau si eu o mana de ajutor.

Un scripter ar trebui sa stie ca nu intotdeauna va fi ridicat in slavi,va fi si foarte criticat.

Bafta.

Posted

Îmi cer scuze faţă de jucătorii care n-au avut niciodată nimic de comentat, văzându-şi de treaba lor.

SERVER OFFLINE.

Acum incerci sa dai vina pentru ca nu esti destul de matur sa ti-o asumi singur. Nu ne poti spune noua ca eu,el,ei, sunt de vina ca numai activezi tu. Sa fim realisti, intelegem ca ai muncit pentru acele functii si te onoram, dar bine spus, ai muncit.

Guest Vallentine_Viceroy
Posted

Super! Asa de usor se renunta la un server pe care eu il consider GENIAL. ady_cortez are dreptate, LMRP nu a avut multi playeri dar acei cati eram era de ajuns pentru a face un RP frumos si de calitate. Imi pare sincer rau pentru asta. Se vede, cel ce esti tu scripter, ce ne-ai luat in seama sugestiile si propunerile noastre si ca ai fost "miscat" de ceea ce au zis unii.

Nu e de ajuns sa fii "miscat". Eu fac miscare in fiecare zi fara sa am vreun impuls de la cineva, deci o fac o actiune din proprie initiativa si pentru ca vreau si nu ma las de ea. Tu ai renuntat. Poate te vei razgandi sau poate echipa LM va gasi un alt scripter la fel de bun sau chiar mai bun.

All the best si ne auzim!

Pacea!

EDIT: Vreau si eu un PM cand se va redeschide serverul

Guest Bortos
Posted

SERVER OFFLINE.

Bine Gabriel , lasa-te , te credeam cu capul pe umeri , dar se vede ca nu stii sa intretii un server si cand vezi ca nu poti rezolva o problema ca aceasta tu preferi sa te retragi , succes pe comunitatea ta , vezi sa nu faci la fel si acolo  8-|  , mai bine inchideti LMRP daca nu gasiti alt scripter , din tot ce am vazut de cand a fost redeschis si pana acum mai mult de 35 de playeri cat au fost la inceput nu ati putut sa fiti mai multi on , ba chiar 0 , adica nimeni , dar lasa Gabriele , macar ramane Salvatore :* , poate face el ceva , ma intreb daca stie sa scripteze :-? , LinkMania RolePlay nu o sa mai aiba sanse sa revina , mai multi prefera GF-ul / RPG-ul

Pa Gabriel  :bye: , nu credeam ca o sa ajungi si aici , sa renunti asa , asa de usor :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...