Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Askhanar

[Sugestie] Alex_Mercer - Mai multe

Recommended Posts

Guest Askhanar

1. Propun adaugarea comenzii /window ( inchide si respectiv deschide geamul masinii ), si totodata comanda /windows care iti spune daca geamul/rile masinii sunt inchise sau deschise.

 

2. Propun ca masinile sa poata avea frana de mana ( /handbrake ). Ce face ? Ei bine cand ai dat /handbrake, masina ta nu mai poate fi miscata ( impinsa de jucator, sau impinsa prin lovirea cu alta o masina ), astfel nu mai pot fi impinse in apa de alti jucatori.

Ea sa poata fi ridicata de cei de la TCC.

 

3. Adaugarea spre cumparare la peco sau 24/7 a unei canistre ( bidon de 10l ) pe care il putem incarca de la peco si sa il putem pune in portbagaj.

Totodata sa fie adaugata o comanda cu care putem pune combustibilul din el in rezervorul masinii.

 

4. adaugarea unei comenzi pentru inchiderea / deschiderea portbagajului unei masini ( nu /trunk open.. ci /trunk lock si /trunk unlock ).

 

5. Crearea unei mini-parcari langa peco sud.

 

6. Crearea unui parc auto cu masini expuse la vanzare..

 

7. Marirea numarului de curse la job-ul gunoier ( + 1 ).

 

8. Adaugarea unui mic gard in zona de fishing pentru ca se poate intra cu masina si poti pescui chiar din ea.

 

 

Link to comment

1. exista /windows open , /windows close, iar daca dai una din ele atunci cand geamul este deja deschis sau inchis te anunta.

2. e mai complicat, in viata reala sa zicem ca o bagi in viteza si tragi frana de mana, dar totusi, daca se izbeste unu de tine masina tot pleaca de pe loc. la impins ok, nu se misca. ar fi bine ce zici tu, sa mearga doar /tow dat.

3.exista la mecanici, suni la ei. acum na, asta este treaba lor, si ca sa fie factiunea functionala, sa aiba cu ce sa se ocupe lucrurile au ramas asa.

4. de ce ? ai /lock la masina, daca o incui nu poti descuia. La majoritatea masinilor in viata reala daca incui centralizat se incuie si portbagajul (chiar si loganul 2007+)

5. nu cred ca este esential acum asta, poti parca la 24/7 la gara daca vrei parcare sau pe pamant langa Peco.

6. ai sistemul actual, /dvehicles la dealerul de masini , si /bvehicle dupa aceea cu codul masinii si culorile. pentru showroom te uiti pe net, iti ia 2 minute sa cauti modelul, daca nu il stii deja.

7. nu , este ok asa cum este, altfel lumea ar sta prea mult la curse si nu s-ar mai face roleplay. dureaza ~5 minute o cursa, mai raman 50 de minute de actiune.

8. mi se pare mai ok asa. de ce ? politia poate da amenzi celor care parcheaza acolo ,iar tow sa le ridice masinile pentru parcare ilegala, asta desigur daca politia anunta IC ca nu este voie sa parchezi acolo, momentan este daca nu s-a specificat nimic.

Link to comment

1. CONTRA

2. PRO

3. CONTRA

4. PRO si CONTRA

5. PRO .

6. CONTRA

7. CONTRA

8. Sa se faca un gard la fish , cu sezlonguri etc alea care la facut Warwick e dragut ne-a facut si o mica parcare.

Idem :)

Link to comment
Guest Askhanar

am zis sa nu mai fac alt topic.. si sa continui in asta..

mai am cateva sugestii care zic eu ca ar face sv mai frumos.

 

 

1a.  dupa cum stiti exista comanda /seatbelt.. practic nu ne ajuta cu nimic, doar textul..

eu m-am gandit sa se faca cum era pe vechiul lmrp.. adica daca te lovesti/izbesti cu masina de un perete/ copac sau alta masina.. sa iti faca damage.. si sa iti ia din viata.. chiar sa mori

dar daca ai centura de siguranta pusa sa iti faca jumatate din acel damage.

 

 

2.a in momentul de fata, pe server nu poti incuia o masina daca are motorul pornit.. eu ma gandeam la adaugarea unei comenzi gen /blockdoors <car1.. etc > cu care sa poti bloca usile masinii doar daca esti in masina.. nu in afara ei.( cum e in RL atunci cand lasi sigurantele de la portiera in jos, dar din inauntru )

pentru ca in momentul de fata.. oricine se poate urca in masina ta, apasand g.. si ca sa ildai jos este necesar sa stai sa faci rp.. si sa te chinui aiurea sa il dai afara cu /eject..( nu ar fi o problema ca stai sa faci rp.. dar pierzi din timp ) cand pur si simplu iti poti bloca usile masinii din interior.. fara sa se tina cont daca e motorul pornit/oprit.

 

3a.  m-am gandit la o comanda gen /nextpd care sa ne arate ce salariu vom primi la urmatorul payday pana in momentul de  fata.

in RL stii sigur ce salariu vei primi luna care vine.. si iti poti permite sa faci anumite datorii pe care sa le acoperi la salariu.

 

4a. stiti cu totii ca puteti activa pilotul automat.. eu m-am gandit ca acest pilot automat sa nu mai fie 'default' la toate masinile.. si el sa poata fi cumparat si instalat de catre mecanici.. facand astfel masina mai speciala si, cand vrei sa o vinzi te lauzi ca are pilot automat.. dau macar sa nu aiba toate masinile pilot automat.. ci doar cele mai noi..

 

 

daca imi mai vin idei am sa vi le impartasesc in continuare in acest topic.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...