LanFigure Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Eu asi veni cu o alta sugestie, pentru fiecare JOG vandut sa primesti zenul si 1 GMO point. Aici te gandesti, daca ai castelul ce sa faci, sa vinzi JOG ptr GMO sau sa strangi ptr Iteme? Mi se pare mai ok asa, o persoana care are 3 rr, nu bate bok +5 dar are sansa sa stranga JOG in K7 intr-un party. Ganditi-va putin :) PS: nu va mai certati ca nu ajungeti nicaieri. Cu stima, Lan
sexezSTAR Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Eu asi veni cu o alta sugestie, pentru fiecare JOG vandut sa primesti zenul si 1 GMO point. Aici te gandesti, daca ai castelul ce sa faci, sa vinzi JOG ptr GMO sau sa strangi ptr Iteme? Mi se pare mai ok asa, o persoana care are 3 rr, nu bate bok +5 dar are sansa sa stranga JOG in K7 intr-un party. Ganditi-va putin :) PS: nu va mai certati ca nu ajungeti nicaieri. Cu stima, Lan Ar fi prea usor, e dropul mare de jog in k7
oick Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 De vreo 2 ani incoace nu s-au facut modificari la server, neavand cine sa le faca. Sugestia o vom revedea in momentul in care vom avea posibilitatea sa schimbam ceva. Inchis, ajunge cu offtopicul.