arnoldb Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 kim , ejti la golden , faci print :) iti da pk , postezi. simplu de cand nu sa mai postat pt pk la golden a si uitat omu ca exista regula :)
ija4ok Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Sugestia poate fi luata in considerare pentru un viitor DB. in acest moment dam pucnte GMO cu ocazii speciale. Ma mai gandeam ca se pot face si eventuri cu puncte GMO (trebuie sa discut asta sa vedem cat de complicat e sa dam manual aceste puncte) pentru castigatori. Nu stiu daca va fi posibil sa se dea puncte GMO pentru fiecare golden omorat (e o idee si asta) dar poate se va putea seta si pentru alte lucruri sa primesti puncte GMO (gen la fiecare 100 de lvl, sa va faca sa si cresteti nu doar sa omorati goldeni :P ).
Lord Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Nu este cea mai buna metoda sa fie dupa lvl , cand ma fac full stats nu o sa mai fac lvl doar sa primesc GMO points .
Lord Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 2 metode zic ca e buna : dela golden gmo / dupa fiecare ore online 1 punct
tekman Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 ija , atunci mai da-ne punct gmo k la noi e in fiekre zi o ocazie speciala :P
arnoldb Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 2 metode zic ca e buna : dela golden gmo / dupa fiecare ore online 1 punct atunci stam afk si luam puncte gmo ar fi prea beton:))
Lord Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 2 metode zic ca e buna : dela golden gmo / dupa fiecare ore online 1 punct atunci stam afk si luam puncte gmo ar fi prea beton:)) si cand faci lvl nu poti sta tot afk ?
ija4ok Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Asta stiu tek :) fiecare cu ziua lui :) Frozen, am spus mai sus ca vom lua in considerare sugestia. Cu Goldenul nu pot fi deacord (stiu cum e cu pk la invazie, nr de rr etc) - Goldenul da un bok, ajunge. Daca e sa facem ceva cu PCT GMO atunci trebuie sa fie pentru toata lumea la fel, fiecare sa aiba sansa lui la aceste puncte.
ija4ok Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Poate va cer poze cu notele de la BAC si in functie de ele va dam si puncte GMO :D
Lord Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Asta stiu tek :) fiecare cu ziua lui :) Frozen, am spus mai sus ca vom lua in considerare sugestia. Cu Goldenul nu pot fi deacord (stiu cum e cu pk la invazie, nr de rr etc) - Goldenul da un bok, ajunge. Daca e sa facem ceva cu PCT GMO atunci trebuie sa fie pentru toata lumea la fel, fiecare sa aiba sansa lui la aceste puncte. ok te inteleg , sa avem acelasi sanse toti la puncte GMO :) Poate va cer poze cu notele de la BAC si in functie de ele va dam si puncte GMO :D Si cei care inca nu au dat bacu ? :))
danserious Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Daca ne'ai cere ar trebui sa o pui tu primul :-j :rofl2:
Lancelot Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Acum :) sa lamurim asta cu copiatul un pic Din cate se stie LM a fost cam primul server cu adevarat serios cu regulament cu o baza de date solida si sustinuta de un provider mare- RDS Aici a fost si primul regulament cu adevarat bine pus la punct Restul de comunitati care au aparut/apar ulterior, au copiat cate ceva sau altceva de pe Link Mania.Si nimeni nu a aratat cu degetul @ desi o parte din ideile sugerate de tine sunt ok..am reticienta aceasta cu faptul ca le-ai copiat de pe un alt server..insa vom vedea :) nu inseamna ca sutn si rele
Mutulik4u:) Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Acum :) sa lamurim asta cu copiatul un pic Din cate se stie LM a fost cam primul server cu adevarat serios cu regulament cu o baza de date solida si sustinuta de un provider mare- RDS Aici a fost si primul regulament cu adevarat bine pus la punct Restul de comunitati care au aparut/apar ulterior, au copiat cate ceva sau altceva de pe Link Mania.Si nimeni nu a aratat cu degetul @ desi o parte din ideile sugerate de tine sunt ok..am reticienta aceasta cu faptul ca le-ai copiat de pe un alt server..insa vom vedea :) nu inseamna ca sutn si rele "Din cate se stie LM a fost cam primul server cu adevarat serios cu regulament cu o baza de date solida si sustinuta de un provider mare- RDS Aici a fost si primul regulament cu adevarat bine pus la punct" asa este Lancelot ,dar A fost ,ai zis bine cu parere de rau
Cristian Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Lancelot, nu uita ca majoritatea care am plecat de aici am fost cei care au pus baza la MU. Si nu ma refer ca admini, ci ca jucatori. Nu cred ca are rost sa enumar aici motivele pentru care am plecat atat noi, cat si alti jucatori pe alte comunitati sau si-au facut-o pe a lor. E bine ca acum va dati seama ca nu mai merge "nu va place, plecati" (or... do you?). Eu doar am cerut putin respect fata de fostii tai colegi si sa nu implementati idei copiate de pe alte servere, nu numai de la noi. Daca nici atat nu sunteti in stare, chiar nu mai are rost sa dau log in 1 data pe luna sa vad cum mai sta treaba pe aici (I'm a bit nostalgic, you know...). Cum nici noi nu am copiat nimic de la voi din respect, ar trebui sa faceti si voi acelasi lucru. Multumesc si o zi buna.
bauhau Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Draga Lancelot inca traiesti din amintiri? linkmania NU mai e de foarte mult timp primul server in materie de nimic da , a fost dar acum 8 ani si de atunci situatia s-a transformat radical , acuma este una dramatica as putea zice din moment ce pe zi ce trece pe server sunt din ce in ce mai putini jucatori stau putin si ma gandesc ca daca nu era vdragosh nici macar s1/s2 nu exista pe aici.... si acum putin @ontopic : lasati naibii discutia despre GMO , este ultimul lucru la care ar trebui sa va ganditi , tara arde si baba se piaptana in cazul de fata serverul e aproape gol si voi discutati despre gmo ?! sunt alte chestii mult , mult mai urgente asta daca vreti sa faceti ceva cu adevarat pentru comunitate si server
Lancelot Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 @cristian insusi faptul ca deschideti un server de MU dupa ce ati vazut cat succes poate avea- si asta aici pe LM caci in alte parti oricum nimic si nimeni nu a depasit mai mult de 100 de jucatori online in momentul de varf..- este un gest de a copia ceva care a mers. Oricum nu am spus nicidoata pe acest forum- in nicio sectiune moderata de mine. vreunui user sa plece.Cat despre cei care au ridicat LM - ma refer la MU-si care-mi spui ca acum activeaza pe forumul vostru...lasa-ma sa am indoieli.Toti cei care au facut Mu LM number one incepand cu vrazvan, dragos dar si Margelatu sau chiar si Invisible sau altii..chiar nu activeaza la voi oricat de mult ai vrea sa crezi asta. @bau nu traiesc in niciun trecut.Si sunt constient de starea in care se afla serverul.La fel ca si colegii mei crede-ma.Noi facem/ vom face tot ce putem pentru a redresa situatia. Inclusiv munca si eforturile care trebuie depuse pentru o versiune noua
bauhau Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 @cristian insusi faptul ca deschideti un server de MU dupa ce ati vazut cat succes poate avea- si asta aici pe LM caci in alte parti oricum nimic si nimeni nu a depasit mai mult de 100 de jucatori online in momentul de varf..- este un gest de a copia ceva care a mers. Oricum nu am spus nicidoata pe acest forum- in nicio sectiune moderata de mine. vreunui user sa plece.Cat despre cei care au ridicat LM - ma refer la MU-si care-mi spui ca acum activeaza pe forumul vostru...lasa-ma sa am indoieli.Toti cei care au facut Mu LM number one incepand cu vrazvan, dragos dar si Margelatu sau chiar si Invisible sau altii..chiar nu activeaza la voi oricat de mult ai vrea sa crezi asta. permite-mi sa-ti spun ca esti total dezinformat... chiar si acuma la boom sunt mai multi online decat pe link , am vazut chiar si 200 on acolo. tu chiar crezi ca linkmania mai inseamna ceva in materie de mu de vreo 2 ani sa zic asa? a fost primul server romanesc si atat , nimic mai mult . atata timp cat nu s-a mai ocupat nimeni cu adevarat de cand a plecat vdragosh ( de vreo 2 ani ) este evident ca serverul a luat-o in jos ia spune si tu de cat timp este aind administrator , ce a facut pentru mu... nici macar un post la sectiunea asta , se vede cat de mult il intereseaza atatea surle si trambite ca face si drege , s-a vazut rezultatul si am mai zis , lasati promisiunile electorale , faptele vor vorbi de la sine atunci cand se va concretiza ceva , daca intr-adevar se va intampla asta
Cristian Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 @cristian insusi faptul ca deschideti un server de MU dupa ce ati vazut cat succes poate avea- si asta aici pe LM caci in alte parti oricum nimic si nimeni nu a depasit mai mult de 100 de jucatori online in momentul de varf..- este un gest de a copia ceva care a mers. Oricum nu am spus nicidoata pe acest forum- in nicio sectiune moderata de mine. vreunui user sa plece.Cat despre cei care au ridicat LM - ma refer la MU-si care-mi spui ca acum activeaza pe forumul vostru...lasa-ma sa am indoieli.Toti cei care au facut Mu LM number one incepand cu vrazvan, dragos dar si Margelatu sau chiar si Invisible sau altii..chiar nu activeaza la voi oricat de mult ai vrea sa crezi asta. @bau nu traiesc in niciun trecut.Si sunt constient de starea in care se afla serverul.La fel ca si colegii mei crede-ma.Noi facem/ vom face tot ce putem pentru a redresa situatia. Inclusiv munca si eforturile care trebuie depuse pentru o versiune noua Cred ca glumesti. Toti, dar toti care au plecat de aici sa isi faca alta comunitate intai au incercat sa o ridice pe asta dar au fost refuzati si dati afara pe usa din spate. Exemplu boom: v-a oferit rezolvare, l-ati tratat ca pe un nimic. Poftim, acum are comunitate de Mu mai mare ca Linkmania si il luati la misto? Rusine. Mai vrei exemple? A venit aind, a facut forumul facebook (defapt si-a batut joc de el) si acum a plecat in vacanta sau pe unde e. Pot sa iti dau 2 exemple concrete in care s-a incercat sa discutam cu el si am fost cititi printre linii, urmand sa fim dati afara ca am indraznit sa-i punem semn de intrebare la ceea ce facea. Mai vrei exemple? Crede-ma ca sunt multe lucruri pe care nu le stii, sau care nu ai vrut sa le stii la timpul lor. Si inca ceva, rusine ca nu ai specificat Iceman pe acolo, om care a facut mai mult pentru linkmania decat vrazvan si vdragosh la un loc. Arata-mi te rog la noi pe server ce este copiat de pe versiunea curenta a linkmaniei si iti promit ca ma voi ocupa personal sa fie sters. Linkmania primul server stabil cu 100+ players si cu reguli? Haha. Vad ca nu ai intrat niciodata pe global sau cred ca am jucat Mu pe servere diferite. Un server poate avea succes daca are cine se ocupa de el si daca celor de la conducere chiar le pasa. Cum poti sa mai zici ca Linkmania se ridica la aceste criterii, pe cand nici un administrator care sa-i pese de comunitate nu aveti?
bauhau Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 chiar crezi ca vreunul din staff indrazneste sa comenteze ceva de aind . mai ales pe forumul public ? ar ramane fara functie in secunda 2 , zici ca e marea epurare a lui Stalin :)) tu si bunny plus altii stiu ca i-ati atras atentia in legatura cu o chestie minora si v-a scos moderatorul... deci ce pretentii sa ai de la un om asa suparacios din orice? nu inteleg cum se poate colabora cu el am observat ca recent mai multi globali au renuntat , inclusiv de pe la gta.... de ce oare...?! unde este mai Lancelot implementarea muguard , pe care vdragosh l-a cumparat din banii lui acum vreo 2 ani ?! stiu ca aveati si un server de teste , a murit si ala? atatea proiecte si idei de care s-a ales praful de cand a plecat vdragosh , asta pentru ca pe aind nu l-a interesat deloc sa le continue , interesul lui a fost sa avem harlem shake si forum mai estetic , chestii inutile ... de parca asta conteaza intr-o comunitate care se lauda cu titulatura de "multigaming" , in conditiile astea o sa ramana doar forumul ce-ar fi sa posteze si aind pe aici...?
Lancelot Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 @cristian cred ca am jucat inaintea ta pe global.Eu ma refer strict aici. Romania.Cand se incercau niste tentative de servere de MU pe cand LM deja avea cateva sute de playeri on. Si iarasi nu esti atent la ce scriu...tu ai mentionat pe cei care au plecat sa-si faca comunitate in alte locuri.Fosti responsabili.Si eu am dat dovada de o droaie de oameni care au fost responsabili inainte de Iceman si care nu au plecat niciunde. Cat despre importanta lucrurilor facute de fiecare..eu nu judec asta.Se pare ca ai tu mai mutle date insa clar pe vremea lui vrazvan si Miri nu aveai vreun rol in comunitate :) Iar dezinformezi.Eu nu l-am luat pe boom la misto.Din contra chiar am fost pro o colaborare cu el.Erai si tu moderator si cred ca ai vazut asta dar iti place sa scrii si sa facem un pic de flame deoarece eu nu sunt dat pe spate de noua voastra comunitate?:) @bau nu nu cred ca LM in acest moment este o alternativa viabila de server MU civilizat pe care sa se joace o versiune ok.Dar daca ai fi citit ce s-a postat in alt topic ai fi inteles ca noi cei acitvi si implicati- inca- aici incercam sa schimbam versiunea si aerul pe aici. Apoi fiecare isi va alege serverul si forumul dupa pofta inimii
bauhau Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 hai ca au mai trecut 2 saptamani si nu s-a miscat nimic , o sa ziceti ca e vara si bla bla dar sincer mereu sa gasesc scuze : e paste , e craciun ,e 1 mai , a fatat pisica etc o sa treaca vara imediat si serverul tot in coma ramane mi se pare penibil ca inca este in staff un admin care nu a mai intrat pe forum de peste 3 luni iar asta spune multe despre voi , daca tolerati asa ceva inseamna ca va meritati soarta nu veniti cu scuza aia ca aveti si rl si bla bla , nene nu poti / nu vrei / n-ai chef lasa pe altu asta ar trebui sa primeze