Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sazdu

Cicarel ks la golden - Partea a2-a

Recommended Posts

Posted

oick, cu tot respectul, poza singur cu goldenul este pusa, goldenul a primit dmg si se vede clar xp-ul obtinut. Cred ca este destul de clara plangerea...

Posted

1. Da, aia e poza cu golden.

2. Da, aia e poza in care face ks.

3. Gandeste si tu putin si realizeaza ca omu nu a avut timp sa faca print fix in momentul cand tragea ala, e asa greu? Minutul printurilor e acelasi.

4. Daca dai nefondata, imi dai mie, nu celui care a postat initial.

Sa nu dai reply si sa inchizi topicul, poate mai am si eu ceva de zis, merci!

Nefondata primeste cel care apare in poza (cel care a facut printul) - daca zici ca nu esti tu atunci pe langa nefondata primesti si warn/suspend pe forum.

Posted

Da ma gandesc eu ca a si facut ks, ca i se si vede numele, hai sa ii dau suspend doar asa, pentru ca te cred pe cuvant sau hai sa dau suspend si dl-ului din poza si bk-ului ala care fugea, sunt sigur ca si ala i-a facut putin ks.

In poza 2 se vad doar 3 caractere si 1 bok, nimic altceva: nu ks, nu pk, nu furt, nici un spell, nimic.

Nu stiu sigur daca nu cumva tu si Iaf0ne sunteti prieteni sau daca te-a rugat el sa postezi, asa ca nu voi da si nefondata.

Discutia este incheiata la fel ca si topicul, daca totusi mai ai sa adaugi ceva o poti face pe pm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...