Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

follyc

Auto/Pick Zen+Sign Freakazo!d

Recommended Posts

Posted

intrebare, intrebatoare ce va pun:-?

DE CE CAND A FOST CS-U LA HUSTLE ( ALLY CU ANGELIK UNDE ESTE FOLLYC CU CARACTERU DE JOC) NU S-A FACUT RAZIE LOT ?????????????????????????????????????????????????????

ps: Ms de warn dar sa stiti ca nu e corect ce e aici :) e chiar bataie de joc sa faci asa ceva :P

Posted

era gol si de unde ati avut JOG si ZEN sa faceti iteme 380? :-s

bai omule nu mai fi asa prost de gura ca sti cum sta treaba, un admin isi ocroteste oameni din guilda, deasta nu e bine ca admini/moderatori sa aiba caractere de joc:P

PS : SUNT GM LA HENTAI , nu ma legatura cu invictus. 

Posted

lot nu e singura harta unde pica jog , sa fim seriosi hentai sau invictus tot aia sunteti deci alta marie cu aceeasi palarie

sunt singur ca s-au facut si atunci razii dar era nimeni cu pick , altfel s-ar fi postat

sper ca o sa primesti ce meriti pe forum pentru acuzatii grave nefondate de favoritism

si repet , nu te mai agita ca un pepsi expirat e macro bot evident iti asumi riscul cand lasi cu pick doar ce credeai ca daca e lot aveti imunitate? 

Posted

Putin ma doare capu daca ia ala ss, nici nu stiu cine este. SS pt acuze nefondate? sa fim serios mah :)) cine crezi ca lasa afk in k7 dupa jog cand avea lotu? si acolo nu putea sa-i posteze nimeni decat un admin care facea razie sau playeri din acea ally? dati-mi ss ...pe care cont? ca nu am postat vreo poza sau ceva din joc :-? putin imi pasa daca imi dau ss, oricum comunitatea MU LINKMANIA a ajuns sub orice critica si nu mai astept nimic de la ei, de mai bine de 3 luni sunt ~80 playeri pe srv si ei inca nu au schimbat vrs si nu se ocupa de SRV. Pacat de srv ca era bun odata si bine administrat.Si Hentai cu Invictus nu-s acceasi mancare de peste, doar pt ca m-am lasat eu de joc si au mers playeri care odata erau cu mine in ally acolo, nu inseamna ca si eu m-am dus. Sunt inca gm la Hentai. Si sti si tu bine (daca cunva esti din Angelik asta).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...